Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αιώνια ψοφοδεξιά: Την ουρά στα σκέλια 38 «αντάρτες» βουλευτές της ΝΔ για το αντιρατσιστικό

Η αιώνια ψοφοδεξιά: Την ουρά στα σκέλια 38 «αντάρτες» βουλευτές της ΝΔ για το αντιρατσιστικό

Αν η πολιτική εξαπάτηση ήταν ολυμπιακό άθλημα, τότε η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά θα είχε τουλάχιστον 38 χρυσούς ολυμπιονίκες! Ο λόγος για τους πολυδιαφημισμένους 38 «αντάρτες» (τρομάρα τους…) της ΝΔ, οι οποίοι είχαν αποστείλει επιστολή στον πρωθυπουργό, απαιτώντας να συμπεριληφθούν στο περίφημο «αντιρατσιστικό» οι γενοκτονίες των Ελλήνων της Ανατολής, ισότιμα με το ολοκαύτωμα των εβραίων.

Η υπερψήφιση του νομοθετικού εκτρώματος που καλείται «αντιρατσιστικό», δίχως βεβαίως την ρητή αναφορά στις γενοκτονίες των Μικρασιατών και των Ποντίων, κατέδειξε πως οι συγκεκριμένοι 38 βουλευτές έβαλαν την ουρά στα σκέλια και συνέπραξαν σε μια άκρως ανθελληνική ενέργεια: την ψήφιση ενός νομοσχεδίου το οποίο νομιμοποιεί επί της ουσίας τον ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων!

Καθίσταται σαφές, πως το όλο σκηνικό με τους 38 δήθεν διαφωνούντες βουλευτές της ΝΔ δεν ήταν παρά ένα ακόμη επικοινωνιακό τέχνασμα της πατριδοκάπηλης δεξιάς και δη των υπογείων του Μαξίμου, προκειμένου να περιοριστεί η λαϊκή κατακραυγή κατά της παράταξης των πολιτικών απατεώνων. Σκοπός της να διαμορφωθεί στην κοινή γνώμη και συγκεκριμένα στους ψηφοφόρους της ΝΔ η πεποίθηση πως το κόμμα διατηρεί ακόμη πατριωτικά θεμέλια, ούτως ώστε να αποφευχθούν τυχόν μαζικές διαρροές προς τη Χρυσή Αυγή.

Οι 38 βουλευτές υπήρξαν τα εκτελεστικά όργανα του σχεδίου, οι υποτιθέμενοι «σκληροί δεξιοί», οι οποίοι «αφουγκράζονται» την βούληση του Ελληνικού Λαού, πολύ περισσότερο εκείνων των τμημάτων τα οποία έλκουν την καταγωγή τους από την Μικρά Ασία και τον Πόντο. Στην πραγματικότητα και όπως απεδείχθη εκ της πορείας των εξελίξεων, το μόνο που αφουγκράζονται είναι η ανησυχία της διατήρησης της βουλευτικής τους έδρας και των προκλητικών προνομίων τα οποία απολαμβάνουν, συναινώντας στην ψήφιση νομοσχεδίων που στρέφονται κατά τρόπο βάναυσο και αντιδημοκρατικό εις βάρος των Ελλήνων.

Ο Ελληνικός Λαός, οι απόγονοι των εκατοντάδων χιλιάδων Μικρασιατών και Ποντίων μαρτύρων του Ελληνισμού, έχουν ιερό χρέος να θυμούνται τη συνεισφορά των 38 βουλευτών στην υπερψήφιση του αντιρατσιστικού εκτρώματος, εξαπατώντας χιλιάδες Έλληνες με μια κακοστημένη παράσταση, δια της οποίας επιχειρήθηκε η αναγωγή τους σε δεξιούς ήρωες. Ας μην τρέφουν καμία αυταπάτη οι Έλληνες: αυτή ήταν, αυτή είναι και αυτή θα είναι όσο ακόμη διατηρείται στη πολιτική ζωή, η ψοφοδεξιά. Η παράταξη της πατριδοκαπηλίας και του εμπαιγμού των Μαρτύρων και Ηρώων του Έθνους μας.

Αντί ενός ανούσιου αναθέματος, η τιμωρία της ΝΔ του Σαμαρά μπορεί με έναν τρόπο να καταστεί καθαρτήριος, οριστική και αμετάκλητη. Κι ο τρόπος για να επιτευχθεί αυτή η τιμωρία, ο πραγματικός τρόμος για τον Σαμαρά και τους αυλικούς του, ακούει στο όνομα Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-aiwnia-psofodejia-thn-oura-sta-skelia-38-antartes-bouleutes-ths-nd-gia-to#ixzz3CzjRTTuN

Exit mobile version