Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα χνάρια της Επιτρόπου Λαθρομετανάστευσης, Μάλμστρομ, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Στα χνάρια της Επιτρόπου Λαθρομετανάστευσης, Μάλμστρομ, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Αναμεταδίδουν ψευδώς – για άλλη μία φορά – τα αργυρώνητα ΜΜΕ ότι πρόκειται περί «τεραστίας επιτυχίας» το γεγονός ότι ο Αβραμόπουλος κατέλαβε την δήθεν νεοϊδρυθείσα θέση του «επιτρόπου μετανάστευσης», από την οποία δήθεν – και πάλι – θα αναδείξει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας.

Επειδή πολλά «δήθεν» μαζεύτηκαν και η καθεστωτική προπαγάνδα καταντά τουλάχιστον κουραστική, ας προσπαθήσουμε να δούμε εν τάχει ποια είναι η πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από όλα αυτά τα ψέματα, που τεχνηέντως παρουσιάζονται στον Ελληνικό Λαό από τα αργυρώνητα ΜΜΕ.

  1. Η θέση του «επιτρόπου μετανάστευσης» δεν λέγεται καν έτσι. Λέγεται «Επίτροπος Μετανάστευσης και Θεμελιωδών Δικαιωμάτων» και αφορά τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών. Ο Αβραμόπουλος ακόμα και αν είχε την διάθεση να κάνει κάτι περισσότερο από δεξιώσεις, τραπεζώματα και φωτογραφίσεις, θα έπρεπε να κινηθεί στην γραμμή που χάραξε η προκάτοχός του Σεσίλια Μάλμστρομ, η οποία ερχόταν συχνά πυκνά στην Ελλάδα, πιέζοντας για ακόμα πιο ανεκτική πολιτική ασύλου και όλο και πιο ανοικτά σύνορα.
  2. Η θέση του Επιτρόπου Μετανάστευσης και Θεμελιωδών Δικαιωμάτων δεν είναι νεοϊδρυθείσα, αλλά αποτελεί διάδοχη κατάσταση της επιτροπείας Εσωτερικών Υποθέσεων και Μετανάστευσης, στην οποία προΐστατο η Σεσίλια Μάλμστρομ, της οποίας το έργο περιγράψαμε προηγουμένως.
  3. Ας υποθέσουμε ότι ο Αβραμόπουλος έθετε το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης, σε τόνους που έπειθαν τους Ευρωπαίους «εταίρους» ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα για τον τόπο. Τι θα άλλαζε άραγε; Το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο που υπερψήφισε η ΝΔ καθιστά βέβαιο ότι όποιος λαθρομετανάστης ξεκινά το ταξίδι για την Ελλάδα, εν τέλει θα μένει μόνιμα εδώ. Με βάση του Διεθνές Δίκαιο η χώρα υποχρεούται να τον περισώσει σε περίπτωση ναυαγίου και να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Ακολούθως με μία ψευδή καταγγελία περί «ρατσιστικής εξύβρισης», ο λαθρομετανάστης αυτομάτως κερδίζει παραμονή στην Πατρίδα μας. Τι θα κάνει, συνεπώς, ο Αβραμόπουλος; Θα εξασφαλίσει περισσότερα κονδύλια, για ποιον ακριβώς λόγο;

Αυτά για αρχή και για να μην περνάνε τους Έλληνες για ηλίθιους οι ψοφοδεξιοί της ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sta-chnaria-ths-epitropou-lathrometanasteushs-malmstrom-o-dhmhtrhs-abramopo#ixzz3D1oSxWB3

Exit mobile version