Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ε(ν)φιάλτης των βουλευτών της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά

Ο Ε(ν)φιάλτης των βουλευτών της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά

Η θρασύτητα των βουλευτών της κυβέρνησης, ιδιαιτέρως αυτών της ΝΔ γύρω από τις «αντιρρήσεις» τους για τον ΕΝΦΙΑ είναι παροιμιώδης. Διαμαρτύρονται, δήθεν, για έναν για έναν ανηλεή νόμο, τον οποίο όμως είχαν ψηφίσει τα περσινά Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου. Επομένως, οι όποιες «αμφιβολίες», «ενστάσεις», «επιφυλάξεις», «διαφωνίες» επί του συγκεκριμένου θέματος δεν έχουν κανένα ουσιαστικό νόημα. Η πραγματική ουσία των αντιδράσεων τους βρίσκεται στην χθεσινή ομολογία της Καραμανλή, ότι ένας τέτοιος νόμος θα οδηγήσει πολλούς βουλευτές της κυβέρνησης να μην επανεκλεγούν και να μείνουν «άνεργοι».

Ο συγκεκριμένος φόρος προετοιμαζόταν για περισσότερο από ενάμιση χρόνο και παρότι ήρθε με τεράστια και κραυγαλέα λάθη τον είχαν ψηφίσει. Έχοντας, επομένως, ψηφιστεί αυτός ο νόμος ήρθαν αλλαγές σε κάποια σημεία του, για να παραστήσουν τώρα τους «αντάρτες». Βλέποντας οι τύποι αυτοί ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να απολογηθούν απέναντι στους υποψήφιους ψηφοφόρους τους «θυμήθηκαν» τώρα να εκφράσουν την… αντίρρησή τους. Προκειμένου να μείνουν «άνεργοι» το γύρισαν τώρα στην «αντίσταση». Κανείς, όμως, δεν εξηγεί γιατί ψήφισε εξ αρχής τον ΕΝΦΙΑ, όταν πρωτοπήγε στην Βουλή. Ένα νόμο που από την πρώτη στιγμή φαινόταν ότι είχε τεράστια λάθη και θα οδηγούσε σε μεγάλες αδικίες.

Κανένας Έλληνας δεν πρέπει να «φάει το παραμύθι» και να πιστέψει τα ψέματα όσων βουλευτών δηλώνουν ότι αντιτίθενται, δήθεν, στον ΕΝΦΙΑ. Η πρότερη στάση τους δείχνει το πόσο υποκριτές, ψεύτες, λαοπλάνοι και «παρτάκηδες» είναι. Ο Ε(ν)φιάλτης στον δρόμο για τις κάλπες λειτούργησε τα αντανακλαστικά των πολιτικών αυτών απατεώνων.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-enfialths-twn-bouleutwn-ths-chountas-benizelou-samara#ixzz3D1q45iJZ

Exit mobile version