Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος στο Kontra Channel – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος και ο πρόσφατα αποφυλακισμένος Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησαν στην εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» για τρέχουσες πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής Α. Ματθαιόπουλος αναφέρθηκε στο σκεπτικό της αποφυλάκισής του σύμφωνα με το οποίο εάν υπήρχε ανεξάρτητη δικαιοσύνη, θα έπρεπε όλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποφυλακιστούν.

Ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος προφυλακίστηκε παράνομα γιατί σύμφωνα με τους επίορκους δικαστικούς είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή και είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων χωρίς όμως να έχει κάνει προηγούμενα  αδικήματα. Το συμβούλιο εφετών έκρινε αυτήν την απόφαση απαράδεκτη, παρόλα αυτά, βουλευτές και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είναι ακόμα παράνομα κρατούμενοι με το ίδιο σκεπτικό και για τις ίδιες κατηγορίες.

Οι δημοσιογράφοι έμειναν έκπληκτοι από αυτά που άκουγαν και η εκπομπή συνεχίστηκε με θέματα οικονομίας και την προεδρική εκλογή. Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος για το εμπάργκο κατά της Ρωσίας, την πρωτογενή παραγωγή και είπε πως η Χρυσή Αυγή δεν θα ψηφίσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-sunagwnistes-hlias-panagiwtaros-kai-artemhs-matthaiopoulos-sto-kontra-ch#ixzz3D2BNFfAh

Exit mobile version