Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με εντολή Σαμαρά: ανοίγουν οι πόρτες των κέντρων κράτησης για τους λαθρομετανάστες!

Με εντολή Σαμαρά: ανοίγουν οι πόρτες των κέντρων κράτησης για τους λαθρομετανάστες!

Οι στομφώδεις διακηρύξεις του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, κατά την προεκλογική περίοδο του 2012 περί «ανακατάληψης των πόλεών μας από τους λαθρομετανάστες» έμειναν στη σφαίρα των κίβδηλων υποσχέσεων της ψοφοδεξιάς, που φορά τον μανδύα του πατριωτισμού για να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους.

Δύο χρόνια μετά, η είδηση της απελευθέρωσης των λαθρομεταναστών οι οποίοι κρατούνται στα κέντρα κράτησης σε όλη την ελληνική επικράτεια, έρχεται να γκρεμίσει την παραμυθολογία Σαμαρά και τις φρούδες υποσχέσεις, με τις οποίες βομβάρδισε προεκλογικά τον Ελληνικό Λαό για να κερδίσει τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2012. Ήταν η περίοδος εκείνη κατά την οποία ο Σαμαράς και η πατριδοκάπηλη δεξιά έπαιζαν τα ρέστα τους προκειμένου να περιοριστεί κατά το μέτρο του δυνατού η ευρείας έκτασης διαρροή ψηφοφόρων προς τη Χρυσή Αυγή.

Όσοι την τελευταία στιγμή δείλιασαν να ψηφίσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, δίνοντας βάση στις πατριωτικές κορώνες Σαμαρά και ψοφοδεξιάς, δεν έχουν πλέον την παραμικρή αμφιβολία όχι απλώς για να μετανιώσουν για ένα λάθος του παρελθόντος, αλλά πολύ περισσότερο για να το αποκαταστήσουν, τιμωρώντας τους θλιβερούς πολιτικάντηδες της «πατριωτικής» απατεωνιάς!

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, λήγει το χρονικό όριο της κράτησης χιλιάδων λαθρομεταναστών στα κέντρα κράτησης. Όπερ σημαίνει πως οι πύλες τους θα ανοίξουν για να εξέλθουν για αρχή 450 άτομα, ενώ στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι τουλάχιστον 7.000!

Με απλά λόγια, χιλιάδες παράνομων μεταναστών θα διασκορπιστούν σε κάθε σημείο της ελληνικής επικράτειας, επιβαρύνοντας περαιτέρω την ήδη δραματική κοινωνική κατάσταση. Τα ανωτέρω σε συνδυασμό με την ψήφιση του αντιρατσιστικού, αποτελούν μια σαφή εικόνα της ελληνικής κοινωνίας όπως θέλουν να τη διαμορφώσουν οι εγχώριοι πολιτικοί υπάλληλοι των διεθνών δανειστών και τοκογλύφων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/me-entolh-samara-anoigoun-oi-portes-twn-kentrwn-krathshs-gia-tous-lathromet#ixzz3D2V7D9tb

Exit mobile version