Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνο Εμπρός βαδίζουμε!

Μόνο Εμπρός βαδίζουμε!

Ένας χρόνος σχεδόν κύλησε από τότε που το προσκυνημένο, συστημικό πολιτικό συνονθύλευμα ξέσπασε έναν ανέντιμο και ύπουλο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής. Οι παράνομες και παράτυπες φυλακίσεις του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας, οι αμέτρητες –και αναίτιες- προσαγωγές καθώς και οι τόνοι λάσπης των κατευθυνόμενων ΜΜΕ δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα για το βδελυρό κομματικό μηχανισμό που δυναστεύει ανηλεώς τη Πατρίδα μας 40 ολόκληρα χρόνια. Και αυτό γιατί η Χρυσή Αυγή απαρτίζεται από περήφανους Συναγωνιστές-τριες  με Πίστη ακλόνητη στην Ιδεολογία και στις βαθιά ριζωμένες αρχές Μας. Η αγάπη μας για την Ελλάδα δε μετριέται σε μίζες, επιχορηγήσεις και  τραπεζικές καταθέσεις μα σε αδιάκοπους αγώνες, θυσίες και ολοκληρωτική αφοσίωση σε Αυτή.

Τα θλιβερά αποκόμματα του περιβόητου και κατάπτυστου Συνταγματικού τόξου προσπαθούν μανιωδώς και με κάθε τρόπο να φιμώσουν  το Λαϊκό εθνικιστικό κίνημα χρησιμοποιώντας κάθε αθέμιτο και άνομο μέσο. Ο λόγος απλός: Η Χρυσή Αυγή αποτελεί τη μόνη ζωντανή φλόγα αντίστασης, τον ύστατο και μοναδικό προμαχώνα των δικαίων ενός ολόκληρου λαού που ήδη έχει υποφέρει τα πάνδεινα. Το φρόνημα όμως κάθε πραγματικού Χρυσαυγίτη παραμένει –έτσι όπως οφείλει άλλωστε- αλώβητο και υψηλό παρά τις αμέτρητες διώξεις, τις ύβρεις και τις ψυχρές δολοφονίες των αδερφών-Συναγωνιστών μας.   Η απάντηση προς όλους αυτούς είναι μία και μοναδική: Μόνο Εμπρός βαδίζουμε! Μόνο Εμπρός πορευόμαστε. Δίχως κρατικές χρηματοδοτήσεις και λοιπές χορηγίες,  με μοναδικά  όπλα την απόλυτη αίσθηση  δικαίου του Αγώνα μας και την άσβεστη ελπίδα για τον ερχομό της Νέμεσης προς κάθε αισχρό αποκύημα του σύγχρονου πολιτικού συρφετού.

Είμαστε εδώ, είμαστε παρόντες, είμαστε παντού, εκεί που το Αιώνιο καθήκον και  χρέος προς το Έθνος μας καλεί. Δε παρεκκλίνουμε (και δε παρεκκλίναμε ποτέ) σπιθαμή από όλα όσα πρεσβεύουμε, μαχόμαστε καθημερινά και με σθένος σε κάθε πτυχή  της ζωής μας, στις τοπικές οργανώσεις του κινήματος, στις τοπικές κοινωνίες, στα μιαρά έδρανα της βουλής,  με σκοπό Έναν: την οριστική απελευθέρωση της Ιερής αυτής γης από κάθε λογής δυνάστη εγχώριο ή μη. Δε θα λυγίσουμε, θα νικήσουμε!

Χρήστος Νάστος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mono-empros-badizoume#ixzz3D5LEnU5L

Exit mobile version