Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Βόρεια Προάστια, Ανατ. Αττική, Αθήνα, Ηράκλειο

Όλες οι ομιλίες από την εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, ενάντια στη χούντα Σαμαρά

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκε η ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 10-9. Την ομιλία ξεκίνησε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγή, Συναγωνιστής Κώστας Αλεξανδράκης με εκτεταμένη αναφορά και ιστορική ανάλυση για τα Σεπτεμβριανά καθώς και τον βρώμικο ρόλο του τούρκικου παρακράτους εκείνης της εποχής.

Τον λόγο πήρε ο εκλεγμένος με την «Ελληνική Αυγή για την Κηφισιά», Καπάτσος Ιωάννης με αναφορά στα τραγελαφικά που συνέβησαν από το ΚΚΕ στον Δήμο Κηφισιάς, η χλεύη που υπήρξε εναντίων τους από το σύνολο του κόσμου καθώς και την καταλυτική παρουσία της Ελληνικής Αυγής.

Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος, ανέλυσε διάφορα άλλα θέματα και απάντησε σε πολλά ερωτήματα τον παρευρισκόμενων, όπως το νέο Ανθελληνικό «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο.

Η ομιλία έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο  της Χρυσής Αυγής σε στάση προσοχής.

Δράσεις της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Το Σάββατο 06/09/14, δεκάδες Συναγωνιστές ξεκίνησαν από την Τ.Ο. Αν. Αττικής και προέβησαν σε εκτεταμένη ενημερωτική δράση. Μοιράστηκε έντυπο υλικό και εφημερίδες του Κινήματός μας, σε όλα τα μαγαζιά της Αρτέμιδος, σε οχήματα και σε περαστικούς.

Συνομίλησαν με καταστηματάρχες, οι οποίοι μας υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και μας ευχήθηκαν καλό αγώνα.

Μετά το πέρας της ενημερωτικής δράσης, ανάρτησαν πανό με κεντρικό σύνθημα ‘’ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ’’ σε όλο το εύρος της Ανατολικής Αττικής.

Τ.Ο. Αθήνας: Το άνοιγμα των ομιλιών έκανε ο γραμματέας της Τ.Ο. Αθηνών Ιωάννης Βουλδής, ενώ την σκυτάλη πήραν οι συναγωνιστές Μισιάκας και Κουδούνας. Η αθρόα συμμετοχή των συναγωνιστών απέδειξε για μια ακόμη φορά, ότι το Κίνημα μας παρόλο τις διώξεις που έχει εξαπολύσει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο, ενισχύεται μέρα με την μέρα.

 

 

 

 

 

Τ.Ο. Ηρακλείου: Δεκάδες συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος παρακολούθησαν αλλά και συμμετείχαν ενεργά στον διάλογο που ακολούθησε στην Τ.Ο Ηρακλείου, εκθέτοντας τις προτάσεις τους, την αποτίμηση της πρώτης συνεδρίασης, που έκαμε ο, εκλεγμένος με την Ελληνική Αυγή περιφερειακός σύμβουλος, συναγωνιστής Γιώργης Σπυρόπουλος. Για λόγους ηθικής τάξεως αλλά και σεβασμού προς την αλήθεια, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η συμπεριφορά των εκλεγμένων συμβούλων όλων ανεξαιρέτως των παρατάξεων προς την Ελληνική Αυγή, υπήρξε υποδειγματικά ευπρεπής και φιλική τόσο προς τον συναγωνιστή σύμβουλο, όσο και προς τους υπόλοιπους συναγωνιστές που τον συνόδευσαν στην πρώτη συνεδρίαση, σε αντίθεση με την απρέπεια που επεδείχθη προς τους εκπροσώπους της παράταξής μας σε άλλες περιφέρειες της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn2#ixzz3D5MQ26az

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn2#ixzz3D5MDT8ng

Exit mobile version