Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σκηνοθετημένη από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων η μήνυση του ψευδομάρτυρα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σκηνοθετημένη από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων η μήνυση του ψευδομάρτυρα

«Στοπ… ξαναπάμε από την αρχή»

Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή που έστειλε στην ιστοσελίδα μας αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε χθες στην Ευελπίδων και είδε το επικοινωνιακό σόου που έστησαν χθες τα τσοντοκάναλα των νταβατζήδων με τον ψευδομάρτυρα.

“Αγαπητοί φίλοι,

Βρέθηκα χθες το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, για προσωπική μου υπόθεση. Ξαφνικά, πέρασε από δίπλα μου ένας τύπος άγνωστός μου, κουστουμαρισμένος στην πέννα, με ύφος περισπούδαστο, κεφάλι καραφλό και μουσάκι καλλιτεχνικό, του οποίου την είσοδο σε αίθουσα έσπευσαν να αποθανατίσουν κάμερες και φωτογράφοι. Αλλά, δεν πρόλαβαν όλοι. Οπότε, ο περί ου ο λόγος ξαναγύρισε και αφού στήθηκαν όλοι, έγινε η δεύτερη, ακόμα πιο θριαμβευτική του είσοδος.

Το ίδιο ακριβώς σκηνικό επαναλήφθηκε και στην έξοδό του, η οποία επίσης έγινε… δύο φορές, γιατί στην πρώτη πάλι κάποιοι δημοσιογράφοι… έβοσκαν.

Εκτός από τους δημοσιογράφους, μαζεύτηκε και κόσμος για να παρακολουθήσει το θέαμα. «μα ποιος ειν’ αυτός;», αναρωτιόντουσαν όλοι. Οι γνώμες διχάστηκαν. «Είναι ηθοποιός, αλλά δε θυμάμαι πώς τον λένε», είπε με βεβαιότητα κάποια ηλικιωμένη κυρία. «Μα ποιος είναι, στο στόμα μου το’ χω, που θα πάει, θα το θυμηθώ», συμπλήρωσε. «Τι λες κυρά μου; Τραγουδιστής είναι», της απάντησε ένας μεσόκοπος κύριος. «Και ποιος τραγουδιστής είναι ρε εξυπνάκια;», αντέτεινε ηλικιωμένος κύριος. Για να προσθέσει: «εγώ πάντως για πολιτικό τον κόβω». «Όχι, είναι ο Ρουβάς μεταμφιεσμένος», απάντησε με χαιρεκακία νεαρά αιθέρια ύπαρξη, προκαλώντας τα χάχανα των παρευρισκομένων. Ακούστηκαν κι άλλες γνώμες, μα τελικά, όσο κι αν προσπαθήσαμε, δεν καταλήξαμε πουθενά για την ταυτότητα του «τηλεοπτικού σταρ».

Αργότερα, που πήγα στο σπίτι μου, είδα στις ειδήσεις ότι ο λεγάμενος κατέθεσε μήνυση κατά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και του Η. Κασιδιάρη. Κερδίζοντας έτσι τα λεπτά της δημοσιότητας που αναλογούν στον καθένα μας…”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apokalupsh-skhnothethmenh-apo-ta-mme-twn-ntabatzhdwn-h-mhnush-tou-pseudomar#ixzz3D7XkKgqm

Exit mobile version