Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν χαλάει χατίρι στον Σαμαρά ο Σταμάτης! Κατευθείαν από τα υπόγεια του Μαξίμου η μαϊμού δημοσκόπηση των “Παραπολιτικών” – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν χαλάει χατίρι στον Σαμαρά ο Σταμάτης! Κατευθείαν από τα υπόγεια του Μαξίμου η μαϊμού δημοσκόπηση των “Παραπολιτικών” - ΒΙΝΤΕΟ

Άργησαν μια βδομάδα, αλλά μετά από το κατάλληλο “μαγείρεμα” ήρθε το φως της δημοσιότητας η χαλκευμένη δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα παπαγαλάκια του Μαξίμου, την εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Πριν δύο εβδομάδες ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από την διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής (39:00) και η εφημερίδα “Εμπρός” είχαν αποκαλύψει πως έφτασε δημοσκόπηση – σφαλιάρα στα υπόγεια του Μαξίμου, την οποία χειρίστηκε προσωπικά ο Δημήτρης Σταμάτης.

Ο εν λόγω εξ απορρήτων του Σαμαρά, που δεν χαλάει χατίρι στον καταρρέοντα πρωθυπουργό, μετά το κατάλληλο μαγείρεμα και αφού έκοψε καμιά δεκαριά ποσοστιαίες μονάδες από την Χρυσή Αυγή και τις κόλλησε στο ποσοστό της ψοφοδεξιάς, έβγαλε σήμερα την πιο καταγέλαστη δημοσκόπηση που δεν την πιστεύει ούτε ο Σαμαράς!

Πριν προχωρήσουμε, ας δούμε τα ποσοστά που δίνει η Metron Analysis στα κόμματα στην πρόθεση ψήφου:

ΣΥΡΙΖΑ  23%
ΝΔ 20,4%
ΚΚΕ 5,6%
Χρυσή Αυγή 5,3 %
Ποτάμι 4,8%
Ελιά 4,6%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 3 %
ΑΝΤΑΡΣΙΑ 1,4%
Αδιευκρίνιστη ψήφος 13,8%

Πέραν του αληθέστατου γεγονότος ότι η Δημάρ δεν καταγράφεται καν, καθώς είναι κάτω από 1%, το μόνο σχόλιο που αξίζει να γίνει για αυτήν την καταφανέστατα χαλκευμένη δημοσκόπηση είναι το εξής: Ούτε στο πιο τρελό τους όνειρο!

Πρόκειται για μια εντελώς ψευδής παρουσίαση της πραγματικότητας, αφού είναι γνωστό ότι το κόμμα του Σαμαρά, μετά και τα τελευταίο αυτογκόλ του ΕΝΦΙΑ, έχει καταρρεύσει παντελώς και υπολείπεται αρκετές μονάδες από τον προπορευόμενο Σύριζα.

Η Χρυσή Αυγή είναι σταθερά τρίτη δύναμη με ανοδικές τάσεις και διψήφια ποσοστά και το ποσοστό που δίνουν είναι μάλλον οι μονάδες που κόπηκαν από τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και συγκολλήθηκαν βιαστικά στην ψοφοδεξιά.

Επαναλαμβάνουμε πως ούτε ο Σαμαράς μέσα στο παραλήρημα του δεν πιστεύει αυτήν την γελοία δημοσκόπηση και σύντομα που θα προκηρυχθούν λόγω της αφόρητης λαϊκής κατακραυγής πρόωρες εκλογές τα παπαγαλάκια του Μαξίμου θα διαψευστούν πανηγυρικά.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/den-chalaei-chatiri-ston-samara-o-stamaths-kateutheian-apo-ta-upogeia-tou-m#ixzz3D8qdO4sp

Exit mobile version