Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Τι γελοιότητα πραγματικά! Σήμερα αντί να παίζουν την συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης των Συναγωνιστών στην ΔΕΘ, επέλεξαν να παίζουν την συνομιλία δύο ατόμων, οι οποίοι σχολίαζαν ένα περιστατικό της επικαιρότητας! Αλήθεια, πέραν του ότι η εν λόγω συνομιλία δεν αποδεικνύει τίποτε παραπάνω από το ότι ενδεχομένως ο κ. Λαγός και ο συνομιλητής του δεν στεναχωρήθηκαν ιδιαιτέρως για το περιστατικό, δεν ισχύει η οδηγία της κ. Κουτζαμάνη για την προβολή «παρανόμως κτηθέντος οπτικοακουστικού υλικού»; Θυμίζουμε ότι όταν προβλήθηκε το βίντεο Μπαλτάκου η κ. Κουτζαμάνη όρισε ότι όποιος προβάλλει παρανόμως αποκτηθέν οπτικοακουστικό υλικό θα πρέπει να συλλαμβάνεται αυτεπαγγέλτως και άμεσα, προκειμένου να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη. Το γεγονός ότι η εφημερίδα των Συντακτών παρουσίασε μία ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΝΑΚΡΟΑΣΗ που αποκτήθηκε με ΠΑΡΑΝΟΜΟ τρόπο, μέσω ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ διαρροών από επίορκους δικαστικούς προς «εφημερίδες» που κάνουν δουλειά για ξένες πρεσβείες (ηθελημένα ή άθελα) δεν ενεργοποιεί την εγκύκλιο του Αρείου Πάγου άραγε; Ή μήπως η εγκύκλιος ίσχυε μόνο για να μην βγει το Μπαλτάκος 2;

Με αυτά που κάνουν, καλύτερα να μην πω τι ποσοστά θα πάρει η Χρυσή Αυγή στο Δικαστικό Σώμα!

Ε.Π.
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Ελεύθερο το δεξί χέρι του Τζέφρυ που χάρισε σε ΜΚΟ 2,3 εκατ. ευρώ!

Το σαθρό πολιτικό καθεστώς της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ φαιδρότητας και αγγίζοντας το ζενίθ της γελοιότητας για πολλοστή φορά, όπως μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας, προέβη σε ακόμη μια πράξη, που εμμέσως πλην σαφώς θίγει τον ακρογωνιαίο λίθο διεκπεραίωσης της δημοκρατίας, την βασική αρχή της λαϊκής κυριαρχίας. Την στιγμή που προβλήθηκαν  συνεντεύξεις κομμάτων τα οποία εκπροσωπούν ένα  ευτελή 2% ή 3 %,ακριβώς την ίδια ώρα, απαγορεύθηκε η μετάδοση της συνέντευξης της Χρυσής αυγής  που εκφράζει το 10% των Ελλήνων! Εύλογα μπορεί κανείς να κατανοήσει το οξύμωρο σχήμα που απορρέει από τον παρακάτω συλλογισμό. Προβάλλεται ένα  κόμμα του 2% και όχι αυτό που εκπροσωπεί-εκλεγμένο με κάθε νομιμότητα- περισσότερο από μισό εκατομμύριο υπερήφανους γνήσιους Έλληνες. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν, ότι οι ενέργειές τους αντιβαίνουν στους κανόνες της δημοκρατίας, η οποία έχει αλλοιωθεί επανειλημμένα (βίντεο Μπαλτάκου, κυνική ομολογία στελέχους της κυβέρνησης για κατάλυση της διάκρισης των εξουσιών). Μόλις απεδείχθη τεκμηριωμένα ποία είναι η εγκληματική οργάνωση. Και φυσικά προκύπτει πως η κήρυξη του πολέμου εναντίον της  Χρυσή αυγή απορρέει από την ακριβώς αντίθετη ιδεολογία και νοοτροπία, από αυτούς τους λαοκάπηλους ,τους φιλοτομαριστές που θυσιάζουν εκατομμύρια ζωές στον βωμό του προσωπικού κέρδους.

Τριαντάφυλλος,
Μαθητής 3ης Λυκείου

Απάντηση Γιάννη Λαγού στα νέα… “στοιχεία φωτιά”

Σύμφωνα με το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα “Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 έως 2015″, μεταξύ άλλων αναφέρονται επί λέξει τα εξής : “… το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση” (σελ.8), “… η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού”, (σχόλιο!  Την ώρα που τιμωρούν τους Έλληνες αν κάνουν παιδιά αυξάνοντας την φορολογία λένε ότι πληθυσμός γερνάει, Αντί να δώσουν ελαφρύνσεις για να κάνουμε περισσότερα παιδιά, φέρνουν μετανάστες. Δεν πρόκειται για αναστροφή γήρανσης του πληθυσμού. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ. Και το εκτελούν μεθοδικά και αποφασισμένα με σχέδιο που δεν το κρύβουν, κι όποιος το πάρει είδηση τι κάνουν και διαμαρτυρηθεί θα τον πουν ρατσιστή και  φασίστα!) “…η δημογραφική σύνθεση της χώρας καθιστά αναγκαιότητα την προσέλκυση μεταναστών, πάντα μέσω των νομίμων οδών” (σελ 7 και 8),  “η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, πρέπει να στηρίζεται σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης αλληλεγγύης και στενής συνεργασίας μεταξύ των χωρών προέλευσης, (σ.σ. εννοεί βεβαίως κυρίως αφροασιατικές χώρες), διέλευσης (σ.σ. Τουρκία δηλαδή) και προορισμού (σ.σ. Ελλάδα δηλαδή) ” (σελ. 6).(σχόλιο: εδώ γελάμε….) (σχόλιο:  κι αν δεν είναι νόμιμες τους κάνουμε νόμιμους αμέσως μετά, τους δίνουμε επιδόματα  Ελαφρύνσεις περίθαλψη… ότι στερούμε από τους Έλληνες που είναι άχρηστοι πια γιατί δεν μας ψηφίζουν ) ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Χ.Π

Το πόρισμα του ΣΔΟΕ καίει τους σκευωρούς: Δεν υπάρχει μαύρο χρήμα στην Χρυσή Αυγή!

Σήμερα περίπου στις 7.15 είπε μία δημοσιογράφος στο δελτίο του Άλφα ότι αναμένεται πως τα δημοσκοπικά ποσοστά των ΣΥΡΙΖΑ & ΝΔ θα αυξηθούν ! και των μικρότερων κομμάτων θα πέσουν ….. Αυτό δεν θα το πέταξε έτσι τυχαία… το χουντικό σύστημα σκοπεύει να δημιουργήσει και πάλι τον παλιό καλό και βολικό για τα κτήνη τα υπερλαμόγια δικομματισμό , αλλά αυτό θα γίνει πάνω από τα πτώματά μας….

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και μεγίστη τιμή
Γ. Σ. Δικηγόρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-13-septembriou-2014#ixzz3DBZLKvHf

Exit mobile version