Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμετανόητη και ψεύτρα η Βούλτεψη αποδεικνύει το μίσος της κυβέρνησης για τους Έλληνες

Αμετανόητη και ψεύτρα η Βούλτεψη αποδεικνύει το μίσος της κυβέρνησης για τους Έλληνες

Κάθε αίσθηση του μέτρου φαίνεται ότι έχει χάσει η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη. Αντί να παραδεχθεί το λάθος της και να ζητήσει συγνώμη για την απαράδεκτη δήλωσή της, ότι το να έχεις ιδιόκτητο σπίτι είναι «χαμένα λεφτά», ζητάει και τα ρέστα. Με θράσος δήλωσε ότι παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις της, λέγοντας ότι «Αυτό το πράγμα που λέγεται “διαδίκτυο” παίρνει αποσπάσματα. Γκεμπελισμός είναι αυτό».

Ας δούμε, λοιπόν, ολόκληρες τις επίμαχες δηλώσεις της, όπως προκύπτουν από την απομαγνητοφώνηση των λεγομένων της: «Εγώ είχα πάντοτε διαφορετική άποψη γι αυτό το θέμα, για αυτό και δεν έχω ακίνητα. Θεωρώ εγκληματική την πολιτική συμπεριφορά, δηλαδή κατευθύνει η πολιτική εξουσία τον κόσμο. Ο κόσμος λέει ‘’υπάρχει μια αστάθεια ας έχω μια ασφάλεια, να έχω ένα δεύτερο σπίτι να παίρνω ένα ενοίκιο’’. Έτσι λοιπόν τα χρήματα πήγανε στα ντουβάρια, εγώ έχω τελείως διαφορετική άποψη, πιστεύω ότι είναι χαμένα λεφτά».

Εύλογα, επομένως, δημιουργείται το ερώτημα σε ποιο σημείο «παρερμηνεύθηκαν» οι δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου. Πουθενά, φυσικά. Τα λεγόμενα της Βούλτεψη αποτελούν μια ευθεία επίθεση σε όσους Έλληνες διαθέτουν δικό τους σπίτι. Αν μάλιστα έχουν και δεύτερο σπίτι, τότε το όλο θέμα αποκτά και «εγκληματική» διάσταση… Αλήθεια, τι διαφορετικό από τους μπολσεβίκους λέει η Βούλτεψη, οι οποίοι θεωρούν την ιδιοκτησία ως κλοπή; Και η «τελείως διαφορετική άποψη» που έχει επί του θέματος πώς μεταφράζεται; Πού θα έπρεπε, δηλαδή, να τοποθετούν τα χρήματά τους οι Έλληνες ; Μήπως στο χρηματιστήριο;  Ή μήπως στα ομόλογα του Δημοσίου; Γιατί και στις δύο περιπτώσεις γνωρίζουμε όλοι την τραγική κατάληξη. Η Βούλτεψη δεν έκανε τίποτα άλλο από το να αποτυπώσει, έστω και άκομψα, την κυβερνητική αναλγησία απέναντι στους ιδιοκτήτες ακινήτων. Ας πάψει, επομένως, τις αστειότητες (και αθλιότητες) περί «Γκεμπελισμού», γιατί τα ίδια της τα λεγόμενα την διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Υ.Γ. Τα λεγόμενά της γίνονται ακόμη πιο καταγέλαστα αν προσθέσουμε αυτά που γράφει ο Τύπος σήμερα, το ότι δηλαδή σύμφωνα με το πόθεν έσχες που έχει καταθέσει στη Βουλή η Σοφία Βούλτεψη διαθέτει και σπίτι και εξοχικό και ακίνητα μέσα σε δάσος στην Πεντέλη.

Γιώργος Μάστορας

Ιδού τι γράφει το πόθεν έσχες της Βούλτεψη:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ametanohth-kai-pseutra-h-boultepsh-apodeiknuei-to-misos-ths-kubernhshs-gia#ixzz3DBcDorAJ

Exit mobile version