Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σιωνιστική εφημερίδα: Άργησε ο «αντιρατσιστικός» – Τώρα δεν αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή

Σιωνιστική εφημερίδα: Άργησε ο «αντιρατσιστικός» - Τώρα δεν αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή

Το ότι ο περιβόητος «αντιρατσιστικός» νόμος είναι ένα αισχρό νομοθέτημα σχεδιασμένο αποκλειστικά και μόνο με σκοπό την ποινικοποίηση της σκέψεως που αντιτίθεται και επιχειρηματολογεί εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων το έχουμε πολλές φορές αναλύσει. Τις προάλλες γερμανική εφημερίδα ανέλυσε πλήρως τους λόγους υπερψηφίσεως του εν λόγω αίσχους, μιλώντας ευθέως για «νομοσχέδιο εναντίον της Χρυσής Αυγής».

Σήμερα μία σιωνιστική εφημερίδα, η Times of Israel, που απειλούσε τον Ελληνικό Λαό ότι «δεν έχει καμία δικαιολογία» που ψηφίζει Χρυσή Αυγή, μέμφεται την κυβέρνηση για την καθυστέρηση ψήφισης του νομοσχεδίου, αναλύοντας και λέγοντας την αλήθεια ότι «η Χρυσή Αυγή δεν αντιμετωπίζεται», αφού «έχει ανέβει στο κύμα του φόβου που προκλήθηκε στην Ελλάδα ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και της αθρόας εισόδου μεταναστών από την Αφρική και την Ασία».

Και τι προτείνει, η εν λόγω σιωνιστική εφημερίδα, προκειμένου να «ενισχυθεί» ο νόμος και να μπορέσει να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή; Μα φυσικά την αγαπημένη «δημοκρατικότατη» επωδό των υποστηρικτών με το στανιό επιβολής της παγκοσμιοποίησης: Την καταστρατήγηση κάθε έννοιας δικαίου που διέπει την ανθρωπότητα από καταβολής των συγκροτημένων κοινωνιών και μετά. Ό,τι δηλαδή έχει γίνει μέχρι τώρα εναντίον της Χρυσής Αυγής!

Συγκεκριμένα λέει ότι «ο συγκεκριμένος νόμος δεν έχει αναδρομική ισχύ , έτσι δεν μπορεί να περιορίσει τα ξενοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια των μελών της Χρυσής Αυγής που έχουν ακουστεί κατά κόρον από τα στόματά τους». Δηλαδή προτείνουν την αναδρομικότητα του νόμου, ήτοι την σύλληψη και την τιμωρία όσων εξέφραζαν σκέψεις που προβλέπονται από το νόμο, πριν αυτός θεσπιστεί, όταν – θεωρητικώς τουλάχιστον – η σκέψη δεν ήταν ποινικό αδίκημα στην Ελλάδα.

Ξεχνούν, φαίνεται, οι σιωνιστές μέσα στην παραζάλη της εξουσίας, αφού ελέγχουν πλήρως την κυβέρνηση των υποτακτικών, ότι δεν μπορεί να υπάρξει νόμος με αναδρομική ισχύ, εκτός και αν αυτός είναι ευεργετικός για τον κατηγορούμενο. Αυτό κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα (άρθρο 7 παρ. 1 «δεν υπάρχει έγκλημα, ούτε ποινή επιβάλλεται χωρίς νόμο που να ισχύει πριν από την εκτέλεση της πράξης (αρχή της μη αναδρομικότητας των νόμων)», αλλά και από την σκέψη που διέπει ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο, απορρέουσα από τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους (Αριστοτέλης – Ρητορική , Α’ 1354, 6, 4 -5: η του νομοθέτου κρίσις περί των μελλόντων εστίν).

Το κακό, για τους σιωνιστές, είναι ότι ξεχνούν πως δεν έχουν ποινικοποιηθεί ακόμα οι εκλογές, συνεπώς σε κάποια φάση θα πέσει ο υποτακτικός τους, Αντωνάκης ή Κιμ Γιονγκ Ουν των Νοτίων Βαλκανίων. Ξεχνούν επίσης ότι αναπόφευκτα η Αλήθεια και η Δικαιοσύνη λάμπουν και έτσι συντόμως η κλίκα του «Μπάμπη» που λυμαίνεται τον χώρο της Δικαιοσύνης, θα οδηγηθεί στην φυλακή. Και τότε δεν θα μπορούν να επεμβαίνουν με τόσο αισχρό τρόπο στα εσωτερικά της Ελλάδος, ούτε να προστάζουν αναδρομικότητα φωτογραφικών νόμων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/siwnistikh-efhmerida-arghse-o-antiratsistikos.-twra-den-antimetwpizetai-h-c#ixzz3DD2x5tHu

Exit mobile version