Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτό δεν είναι ρατσισμός: «Δημοκράτες» ενοικιάζουν ξένους εργάτες

Αυτό δεν είναι ρατσισμός: «Δημοκράτες» ενοικιάζουν ξένους εργάτες

Το μέγεθος της «δημοκρατικής» υποκρισίας από μέρους, κομμάτων, Μ.Κ.Ο., φορέων-συλλόγων και φυσικά των μέσων μαζικής εξαπάτησης, ξεπερνά κάθε προηγούμενο και αποδεικνύει περίτρανα πως ο περίφημος «αντιρατσισμός» συνιστά μια καλοπληρωμένη μπίζνα για τους επαγγελματίες του είδους!

Η είδηση την οποία θα διαβάσετε μας έρχεται από την Ηλεία, στην οποία ένα και πλέον έτος πριν, ξεχείλιζε η «κοινωνική ευαισθησία» εκείνων που προβαίνουν σε κηρύγματα μίσους και προτροπής σε εγκληματικές ενέργειες κατά της Χρυσής Αυγής. Ποιος δεν θυμάται άλλωστε τα πύρινα άρθρα και τα φλεγόμενα ρεπορτάζ των καλοπληρωμένων διαμορφωτών της κοινής γνώμης σχετικά με την υποτιθέμενη αλματώδη άνοδο του ρατσισμού και της ξενοφοβίας στην Ελλάδα, τα οποία συνέδεαν με τη Χρυσή Αυγή, με στόχο να πετύχουν την αποδοκιμασία της κοινής γνώμης, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ. Πλήθος εργολάβων του Καθεστώτος, έσπευδαν τότε να κατηγορήσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για την εκδήλωση φαινομένων τα οποία τάχα έπλητταν τη διεθνή εικόνα της χώρας μας.

Το περιστατικό της Μανωλάδας, με εργοδότες και επιστάτες να επιτίθενται σε λαθρομετανάστες εργάτες, είχε λάβει τέτοια έκταση, ώστε να υποχρεώσει τον τότε υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. να επισκεφτεί την περιοχή για να εκφράσει την συμπαράστασή του στους ασιάτες εργάτες καταδικάζοντας όχι τους πασόκους εργοδότες τους, αλλά τη Χρυσή Αυγή!

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης κι επειδή οι δράστες δεν ήσαν Χρυσαυγίτες, όπως φαιδρά προπαγάνδιζαν οι κατ’ εργολαβία υβριστές μας, έπεσαν στα μαλακά, με ποινές-χάδι. Φυσικά, μέσα ενημέρωσης και Μ.Κ.Ο. σιώπησαν επιδεικτικά, αποδεικνύοντας πως η ανθρωπιστική τους «ευαισθησία» είναι εξόχως ρατσιστική. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, περιορισμένος αριθμός μέσων και σίγουρα όχι εκείνα που κατέχουν τον τίτλο του μεγάλου καναλιού ή εφημερίδος, δημοσίευσαν την είδηση πως «μετανάστης δέχτηκε επίθεση στη Μανωλάδα». Το θέμα δεν έλαβε την έκταση που θα ανέμενε κανείς, αλλά το φλέγον είναι για ποιο λόγο;

Διότι ακριβώς, δεν ενεπλάκη κατά κανένα τρόπο η Χρυσή Αυγή και επιπλέον, η αστυνομία έφτασε γοργά στην ταυτοποίηση των δραστών: ήσαν ομοεθνείς του θύματος, μπαγκλαντεσιανοί, οι οποίοι είχαν βάλει στο μάτι τα χρήματά του! Από την συμμορία των τεσσάρων δραστών συνελήφθη ο ένας και αναζητούνται άλλοι τρεις. Άλλοι τρεις δράστες, οι οποίοι μπορούν κάλλιστα να είναι οι «κακόμοιροι μετανάστες» της δικής σας γειτονιάς, μέχρι να αποκαλυφθεί η πραγματική, εγκληματική τους δράση.

Εντούτοις, το ζήτημα δεν λήγει εκεί. Τοπική εφημερίδα της Ηλείας δημοσίευσε την κατωτέρω αγγελία, δίχως φυσικά να επέμβουν οι «δημοκράτες» των επιλεκτικών παρεμβάσεων:

«Θέλετε εργάτες γης; Υπάρχουν για να σας εξυπηρετήσουν με ανθρώπινες συνθήκες»!

Οι εγκέφαλοι πίσω από την επιχείρηση εκμετάλλευσης των λαθρομεταναστών προς όφελος των ιδίων και των μεγαλοϊδιοκτητών γης, είναι οι επιχειρηματίες οι οποίοι και ανέλαβαν την εκμετάλλευση του πρώην γηροκομείου Βάρδας, το οποίο έκλεισε προ ολίγων μηνών ο μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός. Τότε, εν μέσω αντιχρυσαυγίτικου παραληρήματος και προς απόδειξη των αντιρατσιστικών τους αισθημάτων, οι ενοικιαστές του χώρου και η Μητρόπολη Ηλείας διακήρυσσαν πανηγυρικά και μεγαλοφώνως πως ο χώρος θα λειτουργήσει ως «ξενώνας των αλλοδαπών εργατών γης που εργάζονται υπό άθλιες συνθήκες στην παραγωγή φράουλας στην Μανωλάδα».

Αυτή βεβαίως υπήρξε η «πολιτικώς ορθή» απόδοση της στυγνής εκμετάλλευσης των παράνομων μεταναστών που βρίσκονται στην περιοχή. Όπως ήταν αναμενόμενο, κανένας υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κανένας μέγας αντιρατσιστής δεν ενδιαφέρθηκε, διότι απλούστατα, το ζήτημα δεν αποτελεί δόλωμα για να πληγεί η εικόνα της Χρυσής Αυγής.

Δηλαδή, δεν προσφέρεται το θέμα προς προπαγάνδα εις βάρος των «κακών ρατσιστών» ενός νόμιμου Πολιτικού Κινήματος, το οποίο αν μη τι άλλο, ζητά το αυτονόητο: να τερματιστεί η λαθρομετανάστευση και να εφαρμοστούν οι νόμοι, προκειμένου να εκλείψει το φαινόμενο της εκμετάλλευσης ανθρώπων από τους φίλα προσκείμενους των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου!

xapyrgos

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/auto-den-einai-ratsismos-dhmokrates-enoikiazoun-jenous-ergates#ixzz3DDYCb1AK

Exit mobile version