Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Σκόρπιες Σκέψεις” στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

του Σταύρου Καρεφυλάκκη

►1000 χρόνια φυλακή… στην ηγεσία της Εκκλησίας η οποία στήριξε το (αντι)ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ νομοσχέδιο: «Αλαζών Ισραήλ, μιαιφόνε λαέ, τι παθών τον Βαρραβάν ηλευθέρωσας, τον Σωτήρα δε παρέδωκας σταυρώ».

►Ας παρανομήσουμε λίγο κα. Ανακρίτρια. Επιτάφιος Θρήνος – Εγκώμια Στάση Τρίτη (Ο γνωστός ψαλμός Ω γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατόν μου τέκνον, κατά την περιφορά του επιταφίου) : «Κατά τον Σολομώντα βόθρος βαθύς το στόμα Εβραίων παρανόμων».

►Παραθυράκι στον αντιρατσιστικό νόμο για την «κλίκα Ρεπούση». Δεν θα επισύρει την ποινική τους εμπλοκή σε όσους απλώς εκφράζουν επιστημονικές απόψεις ή ιστορικές προσεγγίσεις. Και τούτο διότι, όπως ξεκαθάριζαν πηγές από το υπουργείο Δικαιοσύνης, για να τιμωρηθεί κάποιος που αρνείται, π.χ. τη γενοκτονία των Ποντίων ή το Ολοκαύτωμα πρέπει να το κάνει κακόβουλα και με σκοπό «να υποκινήσει βία ή μίσος κατά της συγκεκριμένης ομάδας, η οποία στο παρελθόν είχε πέσει θύμα του Ολοκαυτώματος ή Γενοκτονίας».

►Εγώ πάντως εκφράζω επιστημονικές απόψεις και ιστορικές προσεγγίσεις κα Ανακρίτρια: ΔΕΝ ήταν 6.000.000 οι εβραίοι θύματα των ναζί.
(Δεν το κάνω κακόβουλα, ΔΕΝ υποκινώ βία ή μίσος κατά της συγκεκριμένης ομάδας).

►Κουβέντα για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ο Καρατζαφέρης. Η επιστροφή στη ΝΔ επιβάλλει «μούγκα». Να τον χαίρεστε «ζητωπατριώτες».

►Υπέρ μιας μεγάλης συμμαχίας που θα ξεπεράσει το 50%, τάσσεται ο ποταμίσιος Σ.Θεοδωράκης. Προσοχή στις επόμενες εκλογές. Θα ψηφίζετε ΠΟΤΑΜΙ και θα βγαίνει ΠΑΣΟΚ. Θα ψηφίζετε ΝΔ και θα σας βγαίνει πάλι ΠΑΣΟΚ. Θα ψηφίζετε ΑΝΕΛ και θα σας βγαίνει πάλι ΠΑΣΟΚ. Θα ψηφίζετε ΣΥΡΙΖΑ και θα σας βγαίνει ΝΔ. Θα ψηφίζετε ΛΑ.ΟΣ και θα σας βγαίνει πάλι ΝΔ. Το πολιτικό σύστημα στην τελευταία του προσπάθεια να επιβιώσει.

►ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Πακιστανός αποπειράθηκε να βιάσει 6χρονο αγοράκι. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν ο πακιστανός κατήγγειλε τον πατέρα για ρατσιστική επίθεση.

Exit mobile version