Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» τίμησε την μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» τίμησε την μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Την Κυριακή 14/9 αντιπροσωπεία της ”Ελληνικής Αυγής για την Αττική” αποτελούμενη από τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους Μπαρμπούρη Ευάγγελο, Φωτόπουλο Ανδρέα και Μουλιανάκη Περικλή έδωσε το παρόν στην τελετή μνήμης για την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος.

Προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Αιόλου και ακολούθησε δέηση στο μνημείο του εθνο-ιερομάρτυρα Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Οι συναγωνιστές της ”Ελληνικής Αυγής”, ως οι αντιπρόσωποι και εκφραστές της Χρυσής Αυγής στην τοπική αυτοδιοίκηση, δεν θα ήταν δυνατόν βέβαια να απουσιάζουν από μία τόσο σημαντική ημέρα εθνικής μνήμης.

Το οξύμωρο όμως της υπόθεσης ήταν πως το παρόν έδωσαν και εκπρόσωποι του ”συνταγματικού τόξου” που ή όλη δραστηριότητα τους εξαντλείται στην εθιμοτυπική παρουσία σε τέτοιες εκδηλώσεις την στιγμή που η εξωτερική πολιτική των κομμάτων τους απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ως υπεύθυνη και προσανατολισμένη στα εθνικά συμφέροντα ενώ ταυτόχρονα μόλις προ λίγων ημερών ψήφιζαν το περίφημο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο !

Υ.Γ. : Αλήθεια ο κ. Τραγάκης (βουλευτής Β’ Πειραιώς Νέας Δημοκρατίας) θα κατηγορηθεί τώρα και αυτός ότι έφερε ”ναζιστικά σύμβολα” στα γυαλιά που φόραγε;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-ellhnikh-augh-gia-thn-attikh-timhse-thn-mnhmh-ths-genoktonias-twn-ellhnwn#ixzz3DMWxrwi7

Exit mobile version