Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Τρίκαλα, Ιωάννινα, Νότια Προάστια, Τρίπολη

Άλλη μια πολιτική δράση πραγματοποιήθηκε από τους συναγωνιστές και συναγωνίστριες της Τ. Ο. Σαλαμίνος.

Μοιράστηκαν φυλλάδια στο κεντρικότατο δρόμο του νησιού επί της λεωφόρου Φανερωμένης. Ο υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου, ο οποίος ήταν και επικεφαλής της πολιτικής δράσης, συνομίλησε με περαστικούς, καταστηματάρχες και με οδηγούς ταξί, για τα προβλήματα που τους απασχολούν και οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό μας και δήλωσαν ότι όσο συνεχίζονται οι διώξεις, τόσο θα αυξάνονται τα εκλογικά ποσοστά.

Εμείς με την σειρά μας, τους δώσαμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να πολεμάμε με ότι μέσο διαθέτουμε την χούντα Σαμαρά.

Τ.Ο. Τρικάλων: Η Χρυσή Αυγή μπροστά στις προκλήσεις των καιρών

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9/9 στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων, ομιλία από το μέλος της Κ.Ε. του Κινήματος και Υπεύθυνο Περιφέρειας Θεσσαλίας, Γιώργο Μισιάκα, με θέμα: «Η Χρυσή Αυγή μπροστά στις προκλήσεις των καιρών».

Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε σ’ όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και σ’ όλα τα θέματα που αφορούν το Κίνημά μας, σχετικά με τις πολιτικές διώξεις που υφίστανται εκλεκτοί συναγωνιστές μας. Τόνισε ότι, η Χρυσή Αυγή παρά τον πόλεμο και την τρομοκρατία ενός καταρρέοντος καθεστώτος, συνεχίζει τον νικηφόρο αγώνα της, για την εκπλήρωση του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την σωτηρία της Πατρίδας μας.

Επίσης, έγινε αναφορά στον εκτρωματικό αντιρατσιστικό νόμο και στην ποινικοποίηση της ελεύθερης σκέψης. Επεσήμανε ότι, ο νόμος αυτός είναι ξεκάθαρα δημιούργημα και έμπνευση ξένων κέντρων εξουσίας, που ψήφισαν οι ντόπιοι εντολοδόχοι τους και σκοπό έχει την ποινικοποίηση του Εθνικισμού και τη φίμωση των Ελλήνων πολιτών, ούτως ώστε να μην μπορούν να αντιδράσουν σε ότι συμβαίνει εις βάρος της Πατρίδας τους. Όμως, τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει το Εθνικιστικό Κίνημα και η νίκη πλέον, είναι κοντά!

Τ.Ο. Ιωαννίνων: Την Κυριακή 14/09/2014 στην Ανατολή Ιωαννίνων Τιμήθηκε από την Περιφέρεια και τον Δήμο Ιωαννιτών η μαύρη επέτειος της Μικρασιατικής καταστροφής.

Η Χρυσή Αυγή το μόνο Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα νιώθει πως αποτελεί υποχρέωση για κάθε Έλληνα η απόδοση φόρου τιμής σ’αυτούς που χάθηκαν κάτω από οποιοσδήποτε συνθήκες για την ύπαρξη  και διαιώνιση του γένους του Έθνους και της φυλής μας.

Η Τοπική Οργάνωση παρουσία του Γραμματέα και πλήθους συναγωνιστών πιστή στην Εθνική ιδέα, παρέστη δυναμικά και τίμησε την εκδήλωση για την Γενοκτονία και μνημόνευση των σκλαβωμένων πατρίδων .

Οι εντυπώσεις άριστες ο κόσμος έτρεξε να συναντήσει τους Γιαννιώτες Εθνικιστές να εκφράσει την στήριξή του και ταυτόχρονα να παραπονεθεί για την άθλια πολιτική κατάντια των παρισταμένων αρχών και των επιλογών τους.

Την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2012, στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων, παρευρέθη, ως κεντρικός ομιλητής, ο Συναγωνιστής Βουλευτής Β Αθηνών και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος. Ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος, μετέφερε το κλίμα των πρώτων Συνεδριάσεων που συμμετείχε, αναφερόμενος έπειτα στις επεισοδιακές ορκωμοσίες των κατά τόπους εκλεγμένους Συναγωνιστών ανά την Επικράτεια. Εν συνεχεία, σχολιάστηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις της επικαιρότητας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους κινδύνους που εγκυμονούν από τον ισλαμικό επεκτατισμό.

Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε με στοιχεία (της πλέον γνωστής ΕΛΣΤΑΤ), για τον αριθμό των μουσουλμάνων που βρίσκονται στη χώρα μας, προειδοποιώντας πως ο κίνδυνος βρίσκεται εντός των τειχών μας. Περαιτέρω με μια σύντομη αναφορά στα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, παρείχε τροφή για σκέψη στους παρευρισκόμενους Συναγωνιστές αναφερόμενος στο γεγονός που κάποτε είχε καθηλώσει τον πλανήτη. Σχολιάστηκε έπειτα η ψήφιση του Αντιρατσιστικού Νόμου και του ΕΝΦΙΑ. Τέλος, προτού ολοκληρωθεί η ομιλία, ο ομιλών, συζήτησε με τους παρευρισκόμενους, απαντώντας σε ερωτήσεις τους, και δίνοντας τη δική του προσέγγιση στις τοποθετήσεις τους.

Πραγματοποιήθηκε στις 2/9/2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Τριπόλεως ομιλία του Συναγωνιστή Θανούκου Παναγιώτη με θέμα ”Μικρασιατική Εκστρατεία – καταστροφή Σμύρνης”. Ο Συναγωνιστής στην ομιλία του ανέπτυξε την εκστρατεία του Ελληνικού Σώματος και το πολιτικό παρασκήνιο που υπήρχε στην Αθήνα και την Μικρά Ασία την εποχή εκείνη, τις ραδιουργίες και τις υπονομεύσεις των συμμάχων και τέλος έκλεισε με την καταστροφή της Σμύρνης και την οδύσσεια των ξεριζωμένων της Μικράς Ασίας. Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση επί του θέματος και τέλος ενημέρωση από τον γραμματέα της Τ.Ο. για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Μετά το τέλος της ομιλίας, ακολούθησε συζήτηση με συναγωνιστές και φίλους του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-salamina-trikala-iwannina-notia-proastia-tripolh#ixzz3DSI1JRhJ

Exit mobile version