Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με λάσπη και τρομοκρατία προσπαθούν μάταια να ανακόψουν την Χρυσή Αυγή

Με λάσπη και τρομοκρατία προσπαθούν μάταια να ανακόψουν την Χρυσή Αυγή

Για άλλη μία φορά το κράτος και το παρακράτος ετοιμάζονται για συνεργασία εναντίον της Χρυσής Αυγής. Η αρχή της όλης επιχειρήσεως έγινε πριν μερικές μέρες με τις κινηματογραφικού τύπου νέες δηλώσεις διαγραφέντων και τις δήθεν «αποκαλύψεις», που αποδείχτηκαν φαιδρότητες του χειρίστου είδους. Παράλληλα, ξεκίνησε για άλλη μία φορά να αποδίδεται σε «μαυροντυμένους» το οποιοδήποτε έγκλημα συνέβαινε στην επικράτεια, ασχέτως αν όλες οι μαρτυρίες και τα στοιχεία, αποδείκνυαν άλλα πράγματα.

Η νέα αυτή κρουνηδόν εκτόξευση λάσπης και ψέμματος κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών συνέπεσε «τυχαίως» με το πόρισμα του ΣΔΟΕ, που αποδείκνυε άνευ άλλης περιστροφής ότι δεν υπάρχει «μαύρο» χρήμα στην Χρυσή Αυγή, είδηση που δεν την έπαιξε κανένα κανάλι, ούτε κανείς ρώτησε τον πρωθυπουργό τι έγινε με την «αποκάλυψη των χρηματοδοτών» που είχε υποσχεθεί.  Η νέα αυτή κρουνηδόν εκτόξευση λάσπης και ψέμματος κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών συνέπεσε, επίσης «τυχαίως», και με την ΔΕΘ, όπου Σαμαράς και Τσίπρας έταξαν «λαγούς με πετραχήλια», ενώ την ίδια στιγμή, με κυβερνητική παρέμβαση στη ΝΕΡΙΤ απαγορευόταν η μετάδοση της συνέντευξης τύπου της Χρυσής Αυγής.

Όμως υπήρξε και άλλη μία «σύμπτωση» αυτής της εκστρατείας λάσπης εναντίον της Χρυσής Αυγής. «Συμπτωματικά», η κορύφωση της λασπολογίας συνέπεσε με ύποπτα δημοσιεύματα σε καθεστωτικά μέσα που ανέφεραν ότι η ΕΛ.ΑΣ. και η ΕΥΠ τέθηκαν σε επιφυλακή μέχρι τον Δεκέμβριο, υπό το βάρος πληροφοριών για τρομοκρατικό χτύπημα. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για το κύκλωμα Μαζιώτη, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για τον Ξηρό, όμως κανείς δεν κάνει λόγο για την προκλητική αδράνεια της Αντιτρομοκρατικής στην εξιχνίαση του διπλού φονικού στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής, εκεί που οι κατσαπλιάδες του μνημονίου εκτέλεσαν τους Ήρωες Συναγωνιστές, τα Αδέρφια μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τότε και ουδεμία ενέργεια έχει γίνει με σκοπό την σύλληψη των δραστών.

Παραλλήλως δεν έχει γίνει κανένα βήμα από την Πολιτεία για την σύλληψη των ηθικών αυτουργών. Ήταν τότε που η Κανέλλη δήλωνε από βήματος βουλής ότι «από το Πέραμα στο Κερατσίνι φασίστας δεν πρόκειται να μείνει». Ήταν τότε που ο Πρετεντέρης έκανε λόγο για «καμόρα» και «μαφία». Ήταν τότε που ο Σαμαράς έλεγε ότι «θα τους λιώσω». Τότε η εκστρατεία μίσους κατέληξε με ένα τρομοκρατικό χτύπημα. Τώρα έχουμε μία νέα εκστρατεία μίσους εναντίον της Χρυσής Αυγής, παρότι η σκευωρία έχει καταπέσει σε όλα της τα επίπεδα, ενώ παράλληλα υπάρχουν προειδοποιήσεις καθεστωτικών μέσω για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα.

Νομίζουν ότι σπέρνοντας τον φόβο θα καταφέρουν να λυγίσουν την Χρυσή Αυγή. Νομίζουν ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες είναι ανθρωπάκια σαν και του λόγους τους. Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια!

Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες έχουν ήδη αποδείξει ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ! Δεν υποστέλλουν την Σημαία του Εθνικού Αγώνα! Δεν υποχωρούν! Δεν συμβιβάζονται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/me-lasph-kai-tromokratia-prospathoun-gia-thn-anaschesh-ths-chrushs-aughs#ixzz3DTi8Xd4f

Exit mobile version