Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή κι Ελληνικός Λαός απαιτούν: Να ελεγχθούν από το ΣΔΟΕ τα κόμματα των διεφθαρμένων, κανάλια και εκδοτικοί οργανισμοί!

Χρυσή Αυγή κι Ελληνικός Λαός απαιτούν: Να ελεγχθούν από το ΣΔΟΕ τα κόμματα των διεφθαρμένων, κανάλια και εκδοτικοί οργανισμοί!

Σιγήν ιχθύος τηρούν από κοινού κλεπτοκρατικό τόξο και νταβατζήδες της ενημέρωσης αναφορικά με το πόρισμα του ΣΔΟΕ, το οποίο αποτελεί ηχηρότατο ράπισμα προς τους υβριστές και συκοφάντες του μοναδικού καθαρού πολιτικού σχηματισμού στην Ελλάδα. Καθαρού όχι δι’ ευχολογίων και φημών ή φτηνής κομματικής προπαγάνδας, αλλά δι’ επίσημων εγγράφων τα οποία φέρουν κρατική σφραγίδα.

Το έγγραφο το οποίο φέρει ημερομηνία 2 Ιουλίου 2014, δημοσιοποιήθηκε κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Παρά την ιδιαίτερη σημασία του για το ζήτημα της δίωξης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αποσιωπήθηκε σκοπίμως και εντέχνως από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους και τους τηλεδικαστές και εισαγγελείς.

Το πόρισμα ΣΔΟΕ επιβεβαιώνει όσα εξ αρχής ισχυριζόταν η Χρυσή Αυγή περί απολύτου και αδιαπραγμάτευτης, οικονομικής καθαρότητάς της. Από την άλλη πλευρά όμως, το πόρισμα αποσαρθρώνει κατά τρόπο σαρωτικό την αισχρή προπαγάνδα των εχθρών του Κινήματος, την οποία μάλιστα οι ανακριτικές αρχές ανήγαγαν και σε εις βάρος των Εθνικιστών κατηγορητήριο. Πλέον, όλοι αυτοί, πολιτικοί, δικαστικοί και δημοσιογράφοι, οφείλουν να απαντήσουν: εκτόξευαν τις κατηγορίες από άγνοια του θέματος ή με σκοπιμότητα να πλήξουν επικοινωνιακά το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή; Η απάντηση είναι πια προφανής.

Διότι δηλώσεις του δικτατορίσκου Σαμαρά τύπου «θα αποκαλύψουμε τους μαύρους χρηματοδότες της εγκληματικής οργάνωσης» ή αντίστοιχες δηλώσεις Πρετεντέρη «τα χρήματα που βρέθηκαν στην οικία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής είναι οι εισπράξεις της προηγούμενης μέρας», μόνον άγνοια δεν φανερώνουν. Τουναντίον, επρόκειτο για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο μαύρης προπαγάνδας προς τρομοκράτηση των ψηφοφόρων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και δη των δυνητικών της ψηφοφόρων. Μόλις πριν λίγες μέρες άλλωστε, ο φτηνός πολιτικάντης Σαμαράς ομολόγησε σε συνέντευξή του πως το μόνο που απέμεινε από την δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι το ότι ανεκόπη η τότε δυναμική της. Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε εμείς κάτι περισσότερο επ’ αυτού.

Εντούτοις, το πόρισμα ΣΔΟΕ, το οποίο σημειωτέον μόνο φιλικά δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τη χρυσή Αυγή, συνιστά πολιτικά ένα συντριπτικό πλεονέκτημα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, απέναντι στους υβριστές και συκοφάντες του. Μετά από το συγκεκριμένο πόρισμα, ποιο είναι το πολιτικό ή δημοσιογραφικό εκείνο ανδρείκελο το οποίο έχει το ηθικό ανάστημα να συκοφαντήσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, προσάπτοντάς του κατηγορίες κίβδηλες περί μαύρων ταμείων και χρηματοδοτών;

Η Χρυσή Αυγή, καθαρή σαν διαμάντι και με τη βούλα του ΣΔΟΕ, δεν περιορίζεται βεβαίως στην ικανοποίηση από την αποκατάσταση της Αλήθειας, την οποία άλλωστε απέκρυψαν οι εργολάβοι του αποπροσανατολισμού και οι καθηγητάκηδες του ψεύδους. Αντίθετα, εκπροσωπώντας με Τιμή και Υπερηφάνεια 550.000 Έλληνες και Ελληνίδες απαιτεί:

α) τον άμεσο έλεγχο από το ΣΔΟΕ των οικονομικών των κομμάτων του κλεπτοκρατικού τόξου και

β) τον άμεσο έλεγχο των οικονομικών των εκδοτικών συγκροτημάτων και των τηλεοπτικών σταθμών, οι οποίοι εξαπέλυαν εκατόμβες λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής και της οικονομικής της κατάστασης.

Μεταξύ των αθλιοτήτων που γράφτηκαν εκείνη την περίοδο, κατά τις απαρχές της πολιτικής δίωξης, ήταν κι εκείνη η οποία ήθελε να δαπανά η Χρυσή Αυγή περί τα 6.000.000 ευρώ κατ’ έτος, προκειμένου να συντηρήσει τον κομματικό της μηχανισμό. Ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια η οποία αφορά τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής, ήρθε η ώρα να γνωρίσει και τα οικονομικά των υβριστών της, των «ευυπόληπτων» πολιτικών της αντιπάλων και των «κοινωνικά ευαίσθητων» καναλαρχών και εκδοτών.

Το συγκεκριμένο άρθρο δεν γράφτηκε προκειμένου να νιώσουν ντροπή οι υβριστές, πολιτικοί, δικαστικοί και δημοσιογράφοι, της Χρυσής Αυγής. Για να νιώσει κανείς ντροπή θα πρέπει να διαθέτει Τιμή, Αξιοπρέπεια και Υπόληψη. Τίποτε από αυτά δεν διαθέτουν οι άθλιοι της ολιγαρχίας του πλούτου που εξουσιάζουν τυραννικά το Λαό μας. Σκοπός του κειμένου είναι να γνωρίσει ο δοκιμαζόμενος Ελληνικός Λαός ποιοι είναι εκείνοι οι απατεώνες και κλέφτες του τόπου μας, οι οποίοι απεργάζονται με κάθε αθέμιτο μέσο, την πολιτική εξαφάνιση ενός νόμιμου Πολιτικού Κινήματος.

Επί τούτου και προς γνώσιν του Ελληνικού Λαού, παρατίθενται κατωτέρω τα ποσά που πρόκειται να διατεθούν στα κόμματα της κλεπτοκρατίας, προκειμένου να συνεχίσουν να εξαπατούν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες:

Κανείς Έλληνας πλέον δεν μπορεί να ισχυριστεί πως δεν γνώριζε ποιοι είναι οι απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου. Πολύ περισσότερο όμως, κανείς δεν δύναται να ισχυρισθεί πως δεν γνώριζε εκείνο το οποίο 550.000 Έλληνες και Ελληνίδες διατράνωσαν με περίσσιο θράσος και Εθνική Περηφάνια στις ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chrush-augh-ki-ellhnikos-laos-apaitoun-na-elegchthoun-apo-to-sdoe-ta-kommat#ixzz3DVGEsci6

Exit mobile version