Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Λίγες ημέρες πριν σε δημοσίευση αριστερού εντύπου ή ιστοσελίδας γράφτηκε ότι πρέπει να υπάρχουν μάχιμα τάγματα για τη καταπολέμηση του φασισμού. Κρίνοντας από την προσωπική περίπτωση του συζύγου μου υπήρξε άμεση ανταπόκριση. Δολοφονική επίθεση δέχθηκε σήμερα περί ώρα 11.30 π.μ το πρωί ο σύζυγός μου 150 μέτρα από την οικία μας καθώς γυρνούσε από το σούπερ μάρκετ με πενιχρά ψώνια, αξίας 5 ευρώ και χωρίς χρήματα, αφού είναι άνεργος από τον Μάιο του 2013, όπως εκατομμύρια Έλληνες. Πέντε νεαρά άτομα του επιτέθηκαν πισώπλατα αιφνιδίως χωρίς την πρόθεση κλοπής αλλά της βαριάς σωματικής βλάβης αφού τον χτυπούσαν με δύναμη με τα χέρια και τα πόδια τους, με σκοπό να τον σκοτώσουν. Ευτυχώς λόγω ιδιοσυγκρασίας και προστασίας Θεϊκής ο σύζυγός μου αντέδρασε χωρίς να χάσει την ισορροπία του και να πέσει κάτω και δόθηκε μάχη ”κυριολεκτικά” για να ζήσει. Σε απόσταση μισού μέτρου υπάρχει κιγκλίδωμα σιδερένιο, αφού τον χτύπησαν μπροστά σε πλατεία που έχει μετατραπεί σε αλβανική πλατεία. Θεατές ήταν αλβανοί που συχνάζουν εκεί. Μοναδικός Έλληνας εκείνη τη στιγμή του συμβάντος που κράτησε περίπου τρία λεπτά ήταν μια Ελληνίδα υπάλληλος που εργάζεται εκεί κοντά που ομολόγησε στον σύζυγό μου ότι ο ψηλός ξανθός που ήταν επικεφαλής είναι αλβανός κάτοικος κοντά στην πλατεία Λακωνίας Αμπελοκήπων, εμφανίζεται πολύ αραιά τελευταία, αλλά οι άλλοι είναι άγνωστοι στην περιοχή και σύμφωνα με τον σύζυγό μου έμοιαζαν με αλλοδαπούς από Ασία ή ρομά, έντονα μελαχρινούς. Δεν μίλησαν καθόλου, επιτέθηκαν αστραπιαία, το κινητό του έγινε όπλο προστασίας του και έσωσε τη ζωή ευτυχώς  μόνο με μώλωπες σε κεφάλι, θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, μέση και πόδια και γρατσουνιές αιχμηρές,. Επίσης οι κλωτσιές είχαν στόχο, κεφάλι, πλευρά, νεφρά και λαιμό. Στην κυριολεξία σώθηκε από θαύμα. Αν έπεφτε κάτω θα ήταν νεκρό. Βλέπουμε λοιπόν να εφαρμόζεται στη πράξη η ύπαρξη ταγμάτων θανάτου εναντίον των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι πλέον αποτελούν μειοψηφία χωρίς κανένα δικαίωμα μέσα στην ίδια τους τη πατρίδα. Αυτό μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το ανατρέψει και δεν είναι καθόλου υπερβολικό το σύνθημα το οποίο έχει πει.

Α. Γ.Α.        

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η Μέρκελ χρηματοδοτεί τον Σύριζα και τον Ψαρρά για να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή!

Πρέπει να επανακτήσουμε την πατρίδα μας , για να αποκτήσουμε ξανά τη χαμένη αξιοπρέπειά και περηφάνια μας. Κάποτε πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή τη στρεβλή και ταπεινωτική διακυβέρνηση της χώρας από τους ανθρώπους που κατάφεραν να εξαθλιώσουν το σύνολο του ελληνικού λαού . Αλήθεια, δεν γνωρίζω, όπως και πολλοί άλλοι, τι πρέπει να γίνει και έτσι συμβάλλουμε με την ανοχή μας στην εξαθλίωση της χώρας μας . Διότι οι κυβερνώντες , βλέπουν την Ελλάδα σαν οικόπεδο και όχι σαν πατρίδα. Για αυτό ξεπουλάνε τα πάντα , και σε λίγα χρόνια δεν θα μείνει τίποτα… Και θα αρχίσουν πάλι τα κρυφά σχολειά , για να μαθαίνουν τα παιδιά την Ιστορία της πατρίδας τους, και το « Πάτερ ημών…» που αυτοί εδώ άρχισαν να “ξεπατώνουν” πιστοί στις εντολές που παίρνουν από τα αφεντικά τους και προς μεγάλη χαρά της δραγώνα ,της ρεπούση και άλλων σαν αυτές.

Σ.Μ.

Απέραντη υποκρισία Αθανασίου και Κουτζαμάνη: Να ελεγχθούν όλα, εκτός από τα σκάνδαλά μας!

Πριν από τις εκλογές του 2012 ο Σαμαράς και η παρέα του μας είχε φλομώσει στο Ζάππειο 1,2,3,4 και υποσχόταν στους πάντες τα πάντα. Κατάργηση μνημονίων, επαναφορά μισθών πριν την εφαρμογή του μέτρων του φίλου συμμαθητή και συγκατοίκου Τζέφρι. Και όλα αυτά χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος πιστωτικού γεγονότος, γιατί αυτός και το επιτελείο του είχε τη μαγική λύση. Έγιναν λοιπόν οι εκλογές, υφάρπαξε τη ψήφο των Ελλήνων με τα ψέματα και έκανε τα ακριβώς αντίθετα από ότι είχε υποσχεθεί. Τώρα λοιπόν που παρά τις θυσίες οι οποίες έχουν βαφτεί κυριολεκτικά με αίμα χιλιάδωνΕλλήνων με τις χιλιάδες αυτοκτονίες, βλέπουμε ότι το χρέος όχι μόνο να μειώνεται αλλά και να αυξάνεται. Και όλα αυτά έχοντας καταστρέψει τις βασικές κοινωνικές υποδομές του κράτους. Παιδεία, Υγεία, Εθνική Άμυνα αργοσβήνουν με τις έξω από λογική μειώσεις οι οποίες έχουν γίνει, με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετηθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Βλέποντας λοιπόν στις δημοσκοπήσεις ότι η εγκληματική του συμμορίαπνέει τα λοίσθια μίλησε για φόβο πιστωτικού γεγονότος. Από κοντά και τα ακροδεξιά εξαπτέρυγα του Σαμαρά που βλέπουν ότι τα πάντα θα καταστραφούν δεν θα έχουμε χρήματα ούτε για τα στοιχειώδη, αν χάσει η ψοφοδεξιά στις προσεχείς εκλογές.

Ας μην ανησυχούν όσα ψέματα και να πουν όσες διώξεις παράνομες και να πράξουν όσες συκοφαντίες και λάσπη ρίξουν η Χρυσή Αυγή έρχεται και η Ελλάδα μας θα ξεβρωμίσει από τα παράσιτα τα οποία την κατέστρεψαν.

Π.Ν.        

Η καταστροφολογία του Σαμαρά επιχειρεί μάταια να αποκρύψει τον επερχόμενο «μεγάλο συνασπισμό» με τον Τσίπρα

Ακούστηκε σαν κακόγουστο αστείο η κριτική του Κώστα Σημίτη (Στο Διαδίκτυο αναφέρεται και ώς Ααρόν Αβουρής) κατά της Χρυσής Αυγής. Τόλμησε να την χαρακτηρίσει ναζιστικό κόμμα το Εθνικιστικό κίνημα όταν έχουν γραφτεί χωρίς να διαψευστούν κείμενα που αναφέρουν τους  γονείς κάποιων προοδευτικών πολιτικών ως δικηγόρους και συνεργάτες των δυνάμεων κατοχής της Ελλάδας. Δεν μπορούν πολιτικοί νάνοι που ο Ελληνικός Λαός πέταξε στον Καιάδα της ιστορίας να πιάνουν στο στόμα τους το μόνο καθαρό Ελληνικό κόμμα που δεν έκλεψε ούτε ένα ευρώ. Ο Πρωθυπουργός της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης στη σύγχρονη Ελληνική ιστορία ο υπαίτιος των Ιμίων, του Οτσαλάν, του βρώμικου πολέμου στο Κόσοβο,του
Χρηματιστηρίου, των swaps, της εισόδου στο ευρώ με πειραγμένα στοιχεία πρέπει να σιωπά αντί να μιλάει. Όταν το ξεβράκωμα στην Μαδρίτη και στο Ελσίνκι τα βάφτιζε Εθνικές Επιτυχίες και την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών συμβολή στην ανάπτυξη, είχε απέναντί του την Νέα Δημοκρατία που τον χάιδευε. Τώρα όμως απέναντί του έχει την Χρυσή Αυγή του Νικόλαου Μιχαλολιάκου και να προσέχει αυτά που λέει γιατί έρχεται για όλους η ώρα που πληρώνουν τις αμαρτίες τους.

Γ.Π. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-18-septembriou-2014#ixzz3DePIKtF6

Exit mobile version