Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημήτρης Ψαράς, ο δημοσιογράφος κουκουλοφόρος του συστήματος

Δημοσιογράφος της παραπληροφόρησης ή καταδότης; Μάλλον και τα δύο

 

Ο συνεργάτης του “Ιού” της Ελευθεροτρυπίδας κος Δημήτρης Ψαράς

Δυό λόγια απο τον Εμμανουήλ Σαρίδη

Έχω γράψει αρκετές φορές για τις διασυνδέσεις του Τσίπρα, σαν αντιπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ, με το δήθεν αριστερό κόμμα της Γερμανίας DIE LINKE (Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ). Οι διασυνδέσεις αυτές γίνονται ένθεν κακείθεν με την βοήθεια εφημερίδων και περιοδικών, με τα οποία συνεργάζονται πρόσωπα που λέγονται δημοσιογράφοι και πληρώνουνται ακριβώς γι’ αυτό τον σκοπό, για να προωθούν τα σχέδια της δήθεν αριστερής Γερμανίας στην αριστερή Ελλάδα. Με το πνεύμα του παλιού κομμουνιστικού διεθνισμού, με το οποίο ο Ηγεμώνας, το σιωνιστικό σύστημα των Rothschilds, περνάει τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης που επιδιώκει. 

 Τα σχέδια αυτά στην προκειμένη περίπτωση είναι σε γενικές γραμμές: Η δημιουργία μια ισχυρής αντιπολίτευσης, που θα καταπολεμά τα κόμματα ισχύος, στην Γερμανία το CDU/CSU και στην Ελλάδα τη Νέα Δημοκρατία. Γιατί; Πρώτα για να μην περνούν εύκολα οι πολιτικές τους για την εκάστοτε χώρα, αλλά να νερώνονται με όλες εκείνες τις σιωνιστικές ιδέες όπως οι γάμοι ομοφυλοφίλων, η εισαγωγή, χωρίς περιορισμούς, μεταναστών από την Ασία και την Αφρική για το μπαστάρδεμα των εθνών, τα διάφορα γυναικεία θέματα, ο ξεσηκωμός της νεολαίας και ιδιαίτερα η Αντίφα με τα αντιρατσιστικά και αντισημητικά νομοθετήματα, που βασικά γίνονται για να ποινικοποιούνται οι αρνητές του εβραϊκού ολοκαυτώματος και ο πολίτης να μη μπορεί να ανοίξει το στόμα του. Να πω δε, ότι τόσο στη Γερμανία, όσο και στην Ελλάδα, τα συντηρητικά αυτά κόμματα έχουν υποχρεωθεί να κάνουν τόσες πολλές υποχωρήσεις, ώστε η ειδοποιός διαφορά μεταξύ τους και μεταξύ των αριστερών κομμάτων να έχει σχεδόν εξαφανιστεί. 

Απο τις κυριότερες εφημερίδες που είναι εντεταγμένες στον σκοπό αυτό, είναι στην Γερμανία μεταξύ άλλων η “Junge Welt”, η οποία διατηρεί στην Αθήνα σαν ανταποκρίτρια την Heike Schrader, που με την βοήθεια της βουλευτίνας του κόμματος DIE LINKE, Ulla Jelpke, παρουσίασε σε εκδηλώσεις στην Γερμανία το βιβλίο του Σάββα Ξηρού “Guantanamo auf Griechisch” για το οποίο έγραψα το 2007 σ’ αυτή την ιστοσελίδα. Να σημειώσω δε, ότι η “Junge Welt” είχε κάνει την αίτηση του Ξηρού να μεταφερθεί σε πανεπιστημιακή κλινική της Θεσσαλονίκης αληθινό σήριαλ, καθε μέρα και ένα άρθρο για τον δυστυχή Ξηρό, που η Ελλάδα τον αφήνει να πεθάνει. Ναι, τα ίδια που γίνονται απο καιρό τώρα για την Julija Tymoschenko, της πορτοκαλιάς επανάστασης της Ουκρανίας, που καταχράστηκε δισεκατομμύρια: Και εδώ σύσσωμος ο γερμανικός τύπος διεκτραγωδεί τα βάσανα της κυρίας Tymoschenko, που είναι βαρειά άρρωστη (στην πραγματικότητα όμως χαίρει άκρας υγείας), αλλά η κακιά ουκραϊνική κυβέρνηση του Janukowytsch, που δεν συγκατατίθεται στην υπαγωγή της Ουκρανίας στην ΕΕ (!), δεν της επιτρέπει να μεταβεί για θεραπεία στη Γερμανία.

Και να πού σήμερα παίρνω την νέα έκδοση του “german-foreign-policy” με το άρθρο “Die Strategie der Spannung” (Η στρατηγική της έντασης), που ασχολείται με τους Νεοναζί της Χρυσής Αυγής και την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δεν κάνει όμως κουβέντα για την δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής. Και για όλα όσα αναφέρει στηρίζεται σε δημοσιεύματα και ομολογίες του δημοσιογράφου Δημήτρη Ψαρά.

Προτού πάμε όμως στον Ψαρά να αναφέρω και τις στενές σχέσεις που διατηρεί η “Junge Welt” με το τρομοκρατικό κίνημα ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το μέλος του οποίου Μανο Σκούφογλου κάλεσε για διάλεξη σε μια εκδήλωση που έγινε εδώ την περασμένη εβδομάδα σε συνεργασία με τον ελληνικό σύλλογο του Βερολίνου ΕΞΑΝΤΑΣ, για να μιλάει για την δράση της Χρυσής Αυγής και την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Έτσι λειτουργούν τα συγκοινωνούντα δοχεία. Και αν εμείς δεν αντιληφθούμε, με τι είδους διασυνδέσεις λειτουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ και όλος εκείνος ο συρφετός των διαφόρων αριστερών και αναρχικών κομμάτων και κινημάτων, όχι μόνο δεν καταλάβαμε τίποτε, αλλά και κάνουμε πολύ κακό στις νέες γενιές, που τις αφήνουμε στο έλεος όλων αυτών των προοδευτικών της δεκάρας, που έχουν καταβαραθρώσει την Ελλάδα.

Και τώρα το άρθρο, που αναρτήθηκε από τον Αλέξανδρο Οικονόμου.

………………………..

Ο αξιότιμος κύριος Ψαράς “δημοσιογράφος” της Εφημερίδας των Συντακτών και  του Ιού, μέσα στα καθήκοντα του να αποκαλύπτει την αλήθεια κατέδωσε ως γνήσιος απόγονος των Νενέκων και Γασμούλων που υπήρχαν στην χώρα μας τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και κατέθεσε στις δικαστικές αρχές και το δήθεν καταστατικό της Χρυσής Αυγής το οποίο αποδείχτηκε ότι ήταν άλλο από αυτό που είχε καταθέσει η ΧΑ για να ξεκινήσει την λειτουργία της ως ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό κόμμα.

διαβάστε την συνέχεια εδώ

Exit mobile version