Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μνημονιακή διαταγή το ξεπούλημα του ορυκτού μας πλούτου – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την κύρωση συμβάσεων μεταξύ Ελλάδας και πετρελαϊκών εταιρειών για παραχώρηση δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων.

Το ενεργειακό ζήτημα θα έπρεπε να συζητηθεί σε συνδυασμό με θέματα οικονομίας, γεωστρατηγικής αναβάθμισης της χώρας και Εθνικής άμυνας. Οι προεκτάσεις και οι συνέπειες του ρωσικού εμπάργκο στην Ελλάδα έχουν να κάνουν και με την ενέργεια διότι η Ελλάδα αν και διαθέτει πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα δυστυχώς αγοράζει την ενέργεια πολύ ακριβά. Έτσι εξαρτάται από τρίτες χώρες και πολλές φορές ανταγωνιστικές εις βάρος της.

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση μέσα από μνημονιακές πολιτικές έχει απολέσει την Εθνική κυριαρχία και τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και έχει κάνει ό, τι μπορεί ώστε να γίνει η Πατρίδα μας ενεργειακά εξαρτώμενη από άλλες χώρες. Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί ο αγωγός ΤΑΠ που περνάει από την χώρα μας χωρίς να κερδίζουμε ούτε ένα ευρώ ως τέλος διέλευσης.

Η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου αποσκοπεί στο ξεπούλημα του Εθνικού πλούτου στους ξένους τοκογλύφους με την υπογραφή των μνημονίων. Η Χρυσή Αυγή επιμένει στην θέση της για εκμετάλλευση όλων των πλούσιων κοιτασμάτων της χώρας και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να έχουμε ανάκαμψη και να γίνουμε ένας «ενεργειακός γίγαντας» στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mnhmoniakh-diatagh-to-jepoulhma-tou-oruktou-mas-ploutou-binteo#ixzz3Dg8A6Pkp

Exit mobile version