Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βγάλανε «γραμμή» οι νταβατζήδες, αλλά ο κόσμος τους φτύνει!

Βγάλανε «γραμμή» οι νταβατζήδες, αλλά ο κόσμος τους φτύνει!

Βρήκαν μία ακόμα ευκαιρία, με την κορύφωση της νέας εκδήλωσης πανικού από το σύστημα, με την νέα «Χρυσαυγιάδα», οι φυλλάδες των εξουσιαστών να βγάλουν «γραμμή» προς τα τσιράκια τους. Με ταυτόχρονα και πανομοιότυπα κεντρικά άρθρα, το «Βήμα» και το «Έθνος», κάνουν ένα αναμάσημα των ψευδολογιών ενός έτους, καταλήγοντας στο κοινό πόρισμα ότι αίτημα τους προς την κοινωνία είναι η «πολιτική ήττα» της Χρυσής Αυγής.

Δεν θα σταθούμε στα αναμασήματα των αόριστων «στοιχείων» που επικαλούνται τα δύο αυτά κύρια άρθρα, παρά μόνο θα επισημάνουμε ότι το σύνολο της δικογραφίας είναι ένας τραγέλαφος που προσπαθεί να αποδώσει συλλογική ευθύνη επί αθώων ανθρώπων, εξαιτίας ομιλιών και κειμένων. Θα σταθούμε, όμως, στο πόρισμα των άρθρων, που έχει να κάνει αποκλειστικά με τα ψηφαλάκια, δηλαδή με τα κίνητρα της Νέας Δημοκρατίας.

Ποιοι είναι αυτοί που απαιτούν από τον Ελληνικό Λαό την «πολιτική ήττα» της Χρυσής Αυγής; Κοιτώντας σε πρώτο επίπεδο βλέπουμε ότι το «Έθνος» του Μπόμπολα και το «Βήμα» του Ψυχάρη, προσπαθούν να αναστήσουν εκλογικά τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να συντηρηθεί το καθεστώς τωναπευθείας αναθέσεων δημοσίων έργων, της διαγραφής των χρεών των εταιρειών τους και όλων των υπόλοιπων σκανδάλων στα οποία εμπλέκονται οι εταιρείες αυτές και η κυβέρνηση.

Σε δεύτερο πλάνο έχουμε την αποκάλυψη ότι η Μέρκελ χρηματοδότησε απευθείας την έκδοση λιβελογραφήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής. Επίσης αξίζει να θυμίσουμε ότι η σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής άρχισε κατόπιν απευθείας εντολών των σιωνιστών προς τον Σαμαρά, του Σαμαρά προς τον Αθανασίου και του Αθανασίου προς την προϊσταμένη των ανακριτών, γεγονός που αποδεικνύει την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την κατάλυση του πολιτεύματος.

Είναι σαφές, λοιπόν, ότι οι παγκόσμιοι αφέντες θέλουν την Ελλάδα υπό συνεχή κατοχή και γι’ αυτό επιθυμούν την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα δεν αρκούνται σε διαταγές προς τους υποτακτικούς τους, αλλά χρηματοδοτούν απευθείας την εκστρατεία, όπως προείπαμε.

Οι Έλληνες πολίτες, λοιπόν, έχουν μία εύκολη απόφαση, την οποία έχουν ήδη λάβει. Φτύνουν κατάμουτρα τους εξουσιαστές τους, τασσόμενοι στο πλευρό της Χρυσής Αυγής. Την μόνης πολιτικής δύναμης, που ειλικρινώς τάσσεται στο πλευρό τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/bgalane-grammh-oi-ntabatzhdes-alla-o-kosmos-tous-ftunei#ixzz3DgZVf9Dt

Exit mobile version