Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν τους αρέσει που υπάρχει και η φωνή της  αλήθειας όλων αυτών των ΚΚΕδων. Συνήθισαν τόσα χρόνια να περνάνε τις προπαγάνδες τους και να κάνουν λοβοτομές στον κάθε αγράμματο. Αυτά τελειώσανε όμως και σιγά σιγά γυρνάει ο τροχός και κάποιοι θα πάνε από κάτω και κάποιοι πάνω. Αυτά τα βιντεάκια σε τέτοιους χώρους πρέπει να τα βάζετε να τα βλέπουμε οπωσδήποτε γιατί μας γεμίζουν χαρά και κουράγιο. Αυτή είναι η φωνή που έλειπε! Μπράβο σε όλους!

Α.Μ.

Το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ, ο Σύριζα, ο Ψαρράς και τα χρήματα της Μέρκελ

Δεν έχω να πω πολλά. Αυτό το σκάνδαλο μεγατόνων με το βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά είναι ένα θέμα το οποίο φανερώνει τους πραγματικούς δωσίλογους και συνεργάτες των δυνάμεων κατοχής της πατρίδας μας.Επίσης δείχνει πλέον ξεκάθαρα τους εχθρούς του εθνικιστικού κινήματος το οποίο αγωνίζεται για Εθνική Ανεξαρτησία και Αξιοπρέπεια. Αλλά μπορεί να έχει έστω και λίγα ψήγματα αξιοπρέπειας ένας αριστερός παραμυθάς που πάνω στο παραμύθι του στήθηκε ολόκληρη πλεκτάνη εναντίον της Χρυσής Αυγής; Αυτό είναι το ποιόν της αριστεράς στη χώρα μας πάντα προδότες και ρουφιάνοι. Πρέπει να δει κι ο πιο ανόητος πολίτης πόσο βρώμικη “δημοκρατία” έχουμε. Το σίγουρο είναι ότι ετοιμάζουν τον Τσίπρα πρωθυπουργό για να αποτελειώσει το έργο. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να σώσει τον τόπο και να βάλει μια τάξη! Ξυπνήστε!

Μ.Α                        

Αποκάλυψη Defencenet.gr: Νέα ντοκουμέντα φωτιά για την δολοφονία Φύσσα – Καταρρέει το κατηγορητήριο, τέλος η «εγκληματική οργάνωση»!

Έλληνες δεν βλέπετε  τίποτα δίπλα σας; Αριστεροί  δεν βλέπετε ότι σας δουλεύει ο νεαρός: Συμπατριώτες δεν βλέπετε ότι όλοι εξυπηρετούν ξένα κέντρα: Πατριώτες  η μόνη μας  ελπίδα  είναι η Χρυσή Αυγή για να  διοικήσουν Έλληνες  την Ελλάδα  μας ,για το καλό του
έθνους

Σ.

Μετά τις δημοσκοπήσεις και την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου ήρθε νέα… «χρυσαυγιάδα»

Από επίσημες (;) και ανεπίσημες πηγές –κατά καιρούς- προκύπτει ότι υπάρχει σχέδιο κατάκτησης της Δύσης από τους μουσουλμάνους. Εδώ σε μας, στην Ελλάδα, το δημογραφικό πρόβλημα μεγαλώνει , ενώ οι μουσουλμάνες γεννοβολούν τοένα παιδί πίσω από το άλλο . Ο ασταμάτητος ερχομός τους στην Ελλάδα, αυξάνει το πρόβλημα και σε λίγα χρόνια θα αποτελούμε μειοψηφία στη χώρα μας προς αγαλλίαση των ψευτοθολοκουλτουρίαρηδων που τους υποστηρίζουν. Αυτή τη στιγμή, ξένα έντυπα, υπολογίζουν τους μουσουλμάνους στη Ευρώπη περί τα 52 εκατομμύρια οπότε σε λίγο καιρό θα επεμβαίνουν δυναμικά, στις αποφάσεις όλων των κρατών στα οποία διαμένουν. Η εφαρμογή του μουσουλμανικού νόμου είναι το κύριο μέλημα τους και η εφαρμογή της σαρία.Πριν από πολλά χρόνια η Χρυσή Αυγή φώναζε για τα σημερινά χάλια αλλά κανένας δεν άκουγε και  έλεγαν ότι όλα αυτά είναι ακραία και ρατσιστικά. Σήμερα ευτυχώς το ένστικτο επιβίωσης των Ελλήνων ξύπνησε και υπάρχει μια Εθνική φωνή μέσα και έξω από τη βουλή η οποία αντιστέκεται  στον αφελληνισμό.

Σ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-19-septembriou-2014#ixzz3DkwPcLIE

Exit mobile version