Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καλαμάτα, Βόρεια Προάστια, Αθήνα

 

Τ.Ο. Καλαμάτας – Ενημερωτική εξόρμηση στο Μελιγαλά

Την Τετάρτη 17/9 το απόγευμα κλιμάκιο της Τ.Ο. Καλαμάτας πραγματοποίησε ενημερωτική εξόρμηση στον Μελιγαλά. Μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες του κινήματος μας, καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης μας δεν έλειψε ο διάλογος με πολλούς από τους πολίτες που συναντήσαμε.

Πολίτες κάθε ηλικίας οι οποίοι μας εκφράζανε την συμπαράσταση τους ενθαρρύνοντας μας για να συνεχίσουμε τον πολιτικό μας αγώνα, αγνοώντας τον πόλεμο της λάσπης που δεχόμαστε καθημερινά. Αμέτρητες ήταν και οι εκδηλώσεις συμπαράστασης προς τους άδικα προφυλακισμένους συναγωνιστές/βουλευτές και στο πρόσωπο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

Η επίσκεψη μας στον Μελιγαλά μας μετέδωσε τον παλμό της Ελληνικής κοινωνίας έτσι όπως είναι στην πραγματικότητα και όχι έτσι όπως τον παρουσιάζουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, μέσα από Χρυσαυγιάδες και τόνους λάσπης που ρίχνουν καθημερινά, σκορπώντας με δημοκρατικό τρόπο (χωρίς να μας δίνουν βήμα αντίλογου) την τρομοκρατία και τον εκφοβισμό.

Το σίγουρο είναι ότι όλες τους οι προσπάθειες θα πέσουν για μια ακόμα φορά στο κενό και απάντηση σε όλα αυτά που ματαίως προσπαθεί η Χούντα του Μνημονίου να κάνει είναι ο ίδιος ο Ελληνικός λαός που δεν τρώει το κουτόχορτο που μέσα από το φίλτρο μίας υποτιθεμένης ”δημοκρατίας” προσπαθούν να του σερβίρουν.

Με πίστη στην ιδεολογία μας και πάνω από όλα στα ιερά και όσια της πατρίδας μας συνεχίζουμε τον νόμιμο πολιτικό μας αγώνα.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ – ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ – ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων: Με ιδιαίτερη θέρμη και αγωνιστική διάθεση προσήλθαν πολλά μέλη, υποστηρικτές του κινήματος αλλά και απλοί πολίτες, για ακόμα μια φορά στην Τ.Ο.  Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου για παρακολουθήσουν τις ομιλίες και αναλύσεις επί των θεμάτων που είχαν προαναγγελθεί.

Την ομιλία προλόγισε ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος με διάφορα τρέχοντα θέματα, της Τοπικής αλλά και για την επερχόμενη Τελετή Μνήμης της σφαγής Ελλήνων Πατριωτών από τους Κουμουνιστο-συμμορίτες στο Μελιγαλά. Ακολούθησε άκρως διαφωτιστική ομιλία του συναγωνιστή Γ. Λιναρδή σχετικά με τις δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία και την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης των Σαμαρο-Βενιζέλων ενάντια στην Ρωσία και τα συμφέροντα της Ελλάδος.

Σημαντική συμπληρωματική ομιλία-παρέμβαση έγινε από το μέλος  της Κ.E. της Χρυσής Αυγής  και Συναγωνιστή Κωνσταντίνο Αλεξανδράκη με καυτή αποκάλυψη για τον βρώμικο ρόλο των «αντί-φασιστών» και των ξένων κέντρων από τα οποία υποκινούνται και χρηματοδοτούνται.

​Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής Γ. Μπελεκούκιας πραγματοποίησε με την  προβολή φωτογραφικού  Υλικού μια καταπληκτική εξιστόρηση των δραματικών γεγονότων που οδήγησαν στην τραγική δολοφονία των αθώων Ελλήνων Πατριωτών από τους συμμορίτες του ΚΚΕ στην πηγάδα του Μελιγαλά.

Η ομιλίες έληξαν με τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής καθώς και με την υπόσχεση για βροντερό παρών στην Τελετή Μνήμης την ερχόμενη Κυριακή 21-9 όπως επίσης και σε κάθε δράση και εκδήλωση του κινήματος.

T.O. Αθήνας: Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  μια ενδιαφέρουσα ομιλία του μέλους της Κ.Ε.  του κινήματος μας, και περιφερειακού συμβούλου Ιόνιων νήσων με την Ελληνική Αυγή, Νικολάου Λεμοντζή.

Ο συναγωνιστής Λεμοντζής αναφέρθηκε στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, και στα αντιλαϊκά μέτρα της συγκυβέρνησης Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Ιδιαίτερη αναφορά ο συναγωνιστής έκανε και στον αντιρατσιστικό νόμο έκτρωμα, όπου τόνισε, ότι ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει, είναι ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων. Στις εκλογές που σύντομα θα διεξαχθούν είπε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής Λεμοντζής περισσότερο την Χρυσή Αυγή , που είναι η μόνη φιλολαϊκή και Πατριωτική συνεπείς πολιτική δύναμη του τόπου. Ο Ελληνικός λαός θα τιμωρήσει όσους τον έφεραν σε αυτήν την άθλια κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kalamata-boreia-proastia-athhna#ixzz3DkyE7S4a

Exit mobile version