Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Έχουν αποκαλυφθεί πλήρως οι επικυρίαρχοι που κρατούν την Πατρίδα σκλαβωμένη. Τα τελευταία γεγονότα απλώς επικύρωσαν αυτό που όλοι οι Έλληνες ήξεραν, ότι δηλαδή τόσο οι κυβερνώντες, όσο και οι δήθεν αντιπολιτευόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι στην ουσία μία και μόνη συμμορία – κλίκα. Το μόνο που έκαναν τα τελευταία γεγονότα, ήταν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο, έτσι ώστε να μπορεί και ένα μικρό παιδί να αντιληφθεί τι συμβαίνει. Ανακεφαλαιόνουμε: Ο Δαυίδ Χάρις διέταξε τις διώξεις, η Μέρκελ χρηματοδοτεί τον βασικό ψευδομάρτυρα, οι νεοδημοκράτες μαζί με τους επίορκους στήνουν τις πολιτικές διώξεις και οι συριζαίοι – δήθεν υπέρμαχοι της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων – σφυρίζουν αδιάφορα ακόμα και σε πασιφανείς αποδείξεις, όπως το βίντεο Μπαλτάκου, αρνούμενοι καν να χρησιμοποιήσουν την ευκαιρία για να ρίξουν την κυβέρνηση. Υπάρχει, λοιπόν, καμία αμφιβολία ότι ο πόλεμος εναντίον της Χρυσής Αυγής, είναι ο πόλεμος των κατακτητών, εναντίον των τελευταίων δυνάμεων της Εθνικής Αντίστασης;

Τελευταία πράξη του δράματος η παράταση της προφυλάκισης του Αρχηγού μας και των Συναγωνιστών Παππά και Λαγού. Να ξέρουν όλοι τους σε μία τέτοια μέρα που έλαβαν μία τέτοια δυσάρεστη είδηση ότι οι Έλληνες δεν “μασάνε” από αυτές τις πολιτικές διώξεις. Και τον Κολοκοτρώνη καταδίκασαν οι ραγιάδες, Αρχηγέ! Και σε αυτόν έφτιαξαν ψευδομάρτυρες. Ο Ελληνικός Λαός έχει ήδη κατατάξει τους έγκλειστους Συναγωνιστές στο πάνθεον των Ηρώων του Έθνους, αυτών δηλαδή που έδωσαν τα πάντα στον Αγώνα για Πατρίδα, Λαό, Ελευθερία.

Κ.Α.

Η Μέρκελ προαναγγέλλει την αποκαθήλωση Σαμαρά: “Τα λέμε τον Οκτώβρη με τον διάδοχό σου”

Δέκα Χαρακτηριστικά Χρυσαυγίτη

1.Το φανάρι έχει ανάψει πράσινο.Μπροστά από το αυτοκίνητό σου περνάει μια μητέρα με καροτσάκι,μια γυναίκα με παιδιά ή ένα ζευγάρι ηλικιωμένοι.Περιμένεις υπομονετικά να περάσουν το δρόμο και ταυτόχρονα εξοργίζεσαι με τους ανυπόμονους που αρχίζουν να κορνάρουν από το πρώτο δευτερόλεπτο.

2.Είσαι αυτός που θα δώσεις τη σειρά σου στο σούπερ μάρκετ σε μια γιαγιά ,αλλά θα βάλεις στη θέση του τον κουτοπόνηρο που πάει σιγά σιγά να <<χωθεί>>,ακόμη και αν είναι στους τρείς πρώτους και εσύ είσαι  τελευταίος.

3.Είσαι εκείνος που στη δουλειά σου είσαι επαγγελματίας και όχι ερασιτέχνης,είτε είσαι ιδιωτικός/δημόσιος υπάλληλος είτε είσαι επιχειρηματίας/ελεύθερος επαγγελματίας.Είσαι ακέραιος στη συμπεριφορά σου και στον τρόπο που λειτουργείς.Δεν χρονοτριβείς σε ακατάπαυστα τσιγάρα ή καφέδες.Εργάζεσαι σβέλτα και μεθοδικά. Ξεχωρίζεις σαν τη μύγα μέσα στο γάλα από τους <<κοιμισμένους>>και αποτελείς παράδειγμα προς μίμηση.Εργάζεσαι συγκεντρωμένος και όταν μιλάς στο τηλέφωνο δεν φλυαρείς αλλά επικεντρώνεσαι στα απολύτως απαραίτητα  και τελειώνεις τη συνομιλία τάχιστα.Δεν κοιτάς την κοπέλα με τους ωραίους γοφούς, ή τον καλογυμνασμένο νεαρό, που τυχαίνει να περνάει την ώρα που εργάζεσαι στύβοντας την μπλούζα σου ή το μυαλό σου.

4.Για τους προαναφερθέντες λόγους δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου καθώς εσύ ο ίδιος είσαι σπαθί.Δεν ανέχεσαι να σε προσβάλει κανείς ακόμη και αν είναι ο Πάπας της Ρώμης .

5.Είσαι ευγενικός αλλά όχι ηλίθιος.Και αν κάποιος τραβάει το σχοινί τον προειδοποιείς ότι τραβώντας το, δεν θα σε παρασύρει αλλά ο ίδιος θα συρθεί με το σαγόνι προς το μέρος σου.

6.Με τις κυρίες είσαι ευγενής και τους ανοίγεις τις πόρτες ή τις αφήνεις να προηγηθούν.Δεν κάνεις το ίδιο με την αλαφροΐσκιωτη με το ωραίο μπούστο,που είναι τρία ή τέσσερα άτομα πίσω και βιάζεται να μπει στο ασανσέρ σπρώχνοντας <<διακριτικά>> και με προκλητικό <<σικέ>> χαμόγελο εσένα και τους υπολοίπους που είναι ηλίου φαεινότερο ότι προηγείσθε.

7.Βάζεις στη θέση τους τούς ενοχλητικούς με σταθερό βλέμμα και λόγο.Χρησιμοποιείς το λόγο με τέτοιο τρόπο ,που χωρίς να ουρλιάξεις ή να βρίσεις ,δεν αφήνεις περιθώρια απάντησης.Ακόμη και αν κάποιος απαντήσει ,η απάντηση θα είναι ένα <<συγνώμη>> ή <<έχετε δίκιο κύριε>>.

8.Δεν ανέχεσαι να αγοράζεις πράγματα λαθραία από λαθραίους εισβολείς,ούτε συναναστρέφεσαι με άτομα που το κάνουν.

9.Δεν επιθυμείς να σου καθαρίσει κάποιος τα τζάμια γιατί το κάνεις καλύτερα μόνος σου.

10.Είσαι αυτός που αναλαμβάνεις με προθυμία την διαχείριση της πολυκατοικίας ,στην οποία διαμένεις αλλά δεν πιάνεσαι κοροΐδο με το να ξαναναλάβεις ωσότου να ολοκληρωθεί ο κύκλος των ιδιοκτητών.

Υ.Γ. Αν κάποιος έχει ορισμένα από τα παραπάνω ίσως να είναι Χρυσαυγίτης και να μην το ξέρει ακόμη.Εάν τα έχει όλα είναι σίγουρα, και σε περίπτωση που έχει άλλη πολιτική ιδεολογία, προτείνω να κάνει μια δεύτερη σκέψη.

Γεώργιος Ι.Παπαγεωργίου

Υπ.Δημ.Συμ.Με την Ελληνική Αυγή με τον Ηλία Κασιδιάρη

Διασυρμός Ψαρρά και Σύριζα από την εφημερίδα “Δημοκρατία”: Βιβλία κατά της Χρυσής Αυγής με χορηγό την καγκελάριο!

Στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ο Άρης Γιαννακίδηςαναλαμβάνει ειδικός σύμβουλος στο γραφείο του υφυπουργού Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για θέματα διαχείρισης ΕΣΠΑ. Ήδη ο πρώην περιφερειάρχης Ανατολ.Μακεδονίας-Θράκης βρίσκεται στην Αθήνα όπου θα εγκατασταθεί προκειμένου να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα ενώ
αναμένεται η δημοσίευση της θέσης του στο σχετικό ΦΕΚ. Στην Αθήνα είναι φοιτήτρια και η μοναχοκόρη του.  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους καρεκλοκενταύρους!

Ι.Ρ

Το καρναβάλι της «ανεξάρτητης» Δικαιοσύνης συνεχίζεται: Παράταση προφυλάκισης για Ν. Μιχαλολιάκο, Χ. Παππά και Γ. Λαγό

Κυκλοφορεί τελευταία στο ίντερνετ μια φωτογραφία) με μία ατάκα που έχει πει ο αμερικανός ηθοποιός Louis C.K.Λέει λοιπόν ο Louis πως για να σου παίρνει την δουλειά κάποιος ο οποίος βρέθηκε σε μια χώρα χωρίς λεφτά,χωρίς γνωστούς και χωρίς να μιλάει την γλώσσα σου τότε σημαίνει ότι είσαι άχρηστος(“shit” για την ακρίβεια).Και αναρωτιέμαι,είναι δυνατόν να το λέει αυτό κάποιος με στοιχειώδη νοημοσύνη;Δηλαδή δεν πέρασε από το μυαλό του ότι ο αλλοδαπός που θα μου πάρει την δουλειά θα πληρώνεται το πολύ τα μισά λεφτά από εμένα,δεν θα ζητάει ένσημα και ασφάλιση οπότε δεν θα επιβαρύνει τον εργοδότη και πέρα από αυτό,τα λεφτά αυτά θα του φτάνουν και θα του περισσεύουν διότι δεν θα χρειαστεί ποτέ του να πληρώσει εφορία ή οτιδήποτε άλλο;Η καχυποψία μου με οδηγεί στο να σκεφτώ ότι αυτός ο άνθρωπος για να τα λέει αυτά,ή χαζός θα είναι ή “περιούσιος”.Με μια απλή αναζήτηση στο βιογραφικό του βλέπω πως είναι εβραϊκής καταγωγής.Η εβραϊκή προπαγάνδα έχει πανίσχυρες ρίζες και αυτό το οποίο την κάνει ισχυρή είναι το ότι οι εβραίοι είναι ενωμένοι και λειτουργούν σαν ομάδα.Δεν θα ακούσουν διαφορετικές απόψεις.Όλοι τους λένε τα ίδια ψέματα.Πότε θα μας ανοίξει κάποιος τα μάτια ώστε να δούμε πως μας βρωμίζουν τον εγκέφαλο;

Α.Μ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-20-septembriou-2014#ixzz3DqgKejAO

Exit mobile version