Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χώρος στρατολόγησης Τζιχαντιστών η Ελλάδα: Στοιχεία για τζιχαντιστή από Ελλάδα έχουν οι αρχές!

Χώρος στρατολόγησης Τζιχαντιστών η Ελλάδα: Στοιχεία για τζιχαντιστή από Ελλάδα έχουν οι αρχές!

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές όσο και στις μυστικές υπηρεσίες που δρουν στην Ελλάδα, από την πρώτη σήμανση Τζιχαντιστή από την Ελλάδα. Τα αργυρώνητα μέσα, με απαρχή το γνωστό «Βήμα» του ΔΟΛ, κάνουν δολίως λόγο για «έλληνα τζιχαντιστή», με προφανή σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την συγκλονιστική αλήθεια.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ένας ελληνοποιηθείς Σύριος έχει ήδη μεταβεί από τον περασμένο Ιούλιο σε στρατόπεδο τζιχαντιστών στην Συρία. Πρόκειται για άτομο 27 χρονών, που έλαβε την ελληνική υπηκοότητα το 2001, το οποίο ήδη πολεμά στην πλευρά των κανίβαλων του «Ισλαμικού Χαλιφάτου».

Το όλο ζήτημα περιπλέκει η στάση της μητέρας του, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα φέρεται να έχει μεταβεί στην Συρία, έχοντας έντονη δράση σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης υπέρ των φρικαλεοτήτων που διαπράττουν οι ισλαμιστές της συγκεκριμένης σέχτας.

Το γεγονός που μαρτυρά η εφημερίδα δείχνει ότι η Ελλάδα πέρα από χώρος διέλευσης τζιχαντιστών, οι οποίοι πηγαίνουν ή έρχονται από την περιοχή της Συρίας και του Βορείου Ιράκ, πλέον είναι και χώρος στρατολόγησης. Ο εν λόγω Σύριος ανδρώθηκε στην Ελλάδα, λαμβάνοντας την υπηκοότητα πριν 13 χρόνια. Έζησε στην Ελλάδα αναμιγνυόμενος από άλλους μουσουλμάνους, γεγονός που καταδεικνύει την επικινδυνότητα της καταστάσεως.

Πιθανόν να μην απέχει πολύ η εξέλιξη της όλης ιστορίας, με την Ελλάδα από χώρο διέλευσης και στρατολόγησης τζιχαντιστών, να γίνει χώρος δράσης τους. Θυμίζουμε τον χάρτη που είχε δημοσιεύσει το Ισλαμικό Χαλιφάτο, σύμφωνα με τον οποίο η Ελλάδα αποτελούσε μέρος των επεκτατικών σχεδίων τους. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chwros-stratologhshs-tzichantistwn-h-ellada-stoicheia-gia-tzichantisth-apo#ixzz3Dz4YYi5a

Exit mobile version