Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμετανόητοι μπολσεβικοί και δεκανίκια του Σαμαρά οι Συριζαίοι κατά της Χρυσής Αυγής

Οι συριζαίοι ήταν και παραμένουν αμετανόητοι μαρξιστές και μπολσεβίκοι, που πολλάκις έχουν προκαλέσει την μήνη των Ελλήνων με τις ανιστόρητες προσβολές τους έναντι της Ελληνικής Ιστορίας, τις θέσεις τους υπέρ της νομιμοποίησης συλλήβδην όλων των λαθρομεταναστών και άλλες γραφικές μαρξιστικές κορώνες προερχόμενες από το χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, παρόλη την γραφικότητα και το γελοίο των θέσεών του αποτελεί το «πουλέν» της εγχώριας διαπλεκόμενης δημοσιογραφίας, γεγονός όχι ανεξήγητο αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υπάρξει το πολύτιμο αριστερό δεκανίκι του Σαμαρά εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Ξεκινώντας από το γεγονός ότι σύσσωμη η αξιωματική «αντιπολίτευση» χειροκρότησε τις ασχήμιες της κυβέρνησης που αποτέλεσαν ύβρι ενάντια στα θύματα των κατσαπλιάδων κομμουνιστοσυμμοριτών στον Μελιγαλά, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές φορές στηρίξει την συγκυβέρνηση στην αντι – δημοκρατική στάση της εναντίον της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι απόρροια της οσφυοκαμψίας (ή ισχιαλγίας.) έναντι του ξένου παράγοντα που καταδυναστεύει την Πατρίδα μας.

Παρότι οι συριζαίοι διατείνονται ότι είναι υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δικαιοσύνης, συνυπέγραψαν τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις, που έγιναν χωρίς άρση της ασυλίας των βουλευτών μας, ενώ στην συνέχεια ψήφισαν αμφιχείρως την συνέχεια των πολιτικών διώξεων, παρότι είχε γίνει αντιληπτό απ’ όλους ότι οι διώξεις είχαν ως ελατήριο το πολιτικό κέρδος της ΝΔ. Εξόχως χαρακτηριστικό ότι οι συριζαίοι ψήφισαν για την άρση της ασυλίας Συναγωνιστών, οι οποίοι ούτε καν αναφέρονταν στην δικογραφία.

Οι συριζαίοι που βρήκαν λόγια να μιλήσουν ακόμα και για το τεκμήριο της αθωότητας του Μαζιώτη, υπερψήφισαν όλες τις φωτογραφικές διατάξεις που κατασκεύασε η ΝΔ ΠΡΙΝ ακόμα ασκηθεί η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής. Δέχτηκαν έτσι την αντισυνταγματική αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, στηριζόμενοι σε μία κατηγορία (!), η οποία στην συνέχεια θα αποδειχτεί έωλη, αστήρικτη και φαιδρή.

Κυρίως, όμως, έδωσαν «φιλί ζωής» στην συγκυβέρνηση όταν ο Σαμαράς νόμιζε ότι «εκτροχιάστηκε τραίνο». Ο λόγος, φυσικά, για την ομολογία Μπαλτάκου, η οποία αποτελεί υλικό ικανό να στηρίξει κατηγορίες που αναλογούν σε πολλάκις ισόβια για τους κυβερνώντες ή τουλάχιστον ικανό να ρίξει την κυβέρνηση, που υποτίθεται ότι θέλει να ρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να γίνει σαμαρικότερος του Σαμαρά, αμφισβητώντας την αλήθεια των λεγομένων του Μπαλτάκου, γεγονός που δεν τόλμησαν να κάνουν οι σκευωροί. Ακολούθως δέχτηκαν την μετάθεση της συζητήσεως στις… καλένδες, με αποτέλεσμα την συνέχιση του μνημονίου και την ψήφιση επαίσχυντων μέτρων από την κυβέρνηση των δοσίλογων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/suriza-ametanohtoi-mpolsebikoi-kai-dekanikia-tou-samara-kata-ths-chrushs-au#ixzz3E51Cn767

Exit mobile version