Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα νερά του Μπομπολικού “Ποταμιού” κολυμπάει ο Ψαριανός

Στα νερά του Μπομπολικού “Ποταμιού” κολυμπάει ο Ψαριανός

“Παλιά μου τέχνη κόσκινο” είναι για τον Ψαριανό η κωλοτούμπα και η αναζήτηση βολικής πολιτικής θέσης. Τώρα που η Δημάρ τελείωσε και (μέχρι και η Νίκη Φούντα είναι στην πόρτα της εξόδου) ο Γρηγόρης Ψαριανός έβαλε πλώρη για άλλες κοινοβουλευτικές πολιτείες και συγκεκριμένα το “Ποτάμι”.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ψαριανός έχει “πιάσει στασίδι” στο κανάλι των νταβατζήδων και ο Σταύρος Θεοδωράκης του έχει κάνει ουκ ολίγες φορές την “αγιογραφία” με αποτέλεσμα να είναι αναγνωρίσιμος στοςυ χαχόλους και να εκλεγεί βουλευτής.

Ο ιδιόρρυθμος και κατά τα άλλα αντισυστημικός βο(υ)λευτής βρέθηκε πρόσφατα στις εργασίες της ημερίδας για την εκπόνηση των θέσεων του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη και λαμβάνοντας τον λόγο τόνισε εμφατικά: «Εάν γινόταν εκλογές θα ψήφιζα το Ποτάμι».

Επειδή όμως δεν μπορεί να κρυφτεί, πήγε από το γλείψιμο ακόμη παραπέρα λέγοντας: «εάν δεν με θεωρείτε εκπρόσωπο του σάπιου παλαιού συστήματος, θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές». Τι άλλο μπορεί να θέλει ένας “επαναστάτης” Ψαριανός;

Να τον βάλουν στην λίστα, μιας και καλώς ή κακώς το Μπομπολικό “Ποτάμι” θα εκλέξει καμιά δεκαριά βουλευτές, να βγάλει ακόμα μια τετραετία. Αυτοί είναι τα χρήσιμα γρανάζια του καθεστώτος, τα “πολυεργαλεία” του συστήματος που πάντοτε βρίσκουν μια θέση να βολευτούν.

Οι πραγματικά αντισυστημικοί και ασυμβίβαστοι που δεν δέχτηκαν να συνδιαλλαγούν και να προσκυνήσουν, πληρώνουν το τίμημα της αγάπης του για την Ελλάδα και το γεγονός πως λένε πάντα την Αλήθεια, βρισκόμενοι παράνομα προφυλακισμένοι στον Κορυδαλλό.

Στο τέλος όμως νικάει πάντα η Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sta-nera-tou-mpompolikou-potamiou-kolumpaei-o-psarianos#ixzz3E5DbZ3z6

Exit mobile version