Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Με έκπληξη ακούσαμε την Παρασκευή το βράδυ από το βραδινό δελτίο ειδήσεων του MEGA τον παρουσιαστή Νίκο Στραβελάκη να λέει το σύνθημα ο Παύλος Φύσσας ζει, τσακίστε τους ναζί¨. Ο εν λόγω δημοσιογράφος μαζί με τους Χασαπόπουλο, Δρούγκα, Δανέζη κ.α. του σταθμού του Μπόμπολα έδιναν το παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ. Το να επαναλαμβάνεις από το κεντρικό δελτίο ένα σύνθημα που το φώναζαν οι τραμπούκοι της αριστεράς και οι παράνομοι μετανάστες δείχνει ότι η εργολαβία εναντίον της Xρυσής Αυγής ένα χρόνο μετά την προφυλάκιση των στελεχών της συνεχίζεται. Ένας μόνο είναι αυτός που μπορεί να σταματήσει την εργολαβία αυτή των νταβατζήδων-εργολάβων, ο Ελληνικός λαός που έχει δει κατάφορα το ψεύδος και την αδικία. Για τα δύο δολοφονημένα παιδιά της Χρυσής Αυγής καμία αναφορά από πολιτεία και κανάλια, ίσως γιατί αυτοί ήταν πραγματικοί Έλληνες πατριώτες και όχι αριστεροί ή παράνομοι μετανάστες που είναι αυτοί που υποστηρίζονται από το σημερινό σύστημα εξουσίας. Ότι και να κάνουν είναι πολύ λίγοι για να κάμψουν την Χρυσή Αυγή.

Ι.Π.

Προς «καραγκιόζηδες» επιστολή: περί sms, «επισκέψεων Μπαλτάκου» κ.ο.κ.

Δεν είναι αλήθεια ότι δεν πολεμήθηκε ο συριζα. Τον πολέμησαν στις εκλογές του 2012.Αλλά το θέμα είναι γιατί πολεμήθηκε τότε και γιατί δεν τον πολεμούν τώρα(τα “ανεξάρτητα ΜΜΕ πάντα).Το 2012 η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ακόμα τραβούσαν. Είχαν ποσοστά τα οποία τους επέτρεπαν να κάνουν κυβέρνηση. Η λογική ήταν “ας εκμεταλλευτούμε ακόμα μια τετραετία με αυτούς και ύστερα θα φέρουμε τον άλλον”. Τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ τώρα πια είναι ανύπαρκτα. Η ΝΔ δεν μπορεί πια να κάνει κυβέρνηση. Ήρθε λοιπόν η ώρα να μπει στο παιχνίδι το άλλο μας παιδί, ο  ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα πια δεν τον πολεμούν, τον χρειάζονται. Τώρα πια βλέπεις άρθρα τύπου “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί πια κίνδυνο για την Ευρώπη”. Τώρα ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουν τον μπαλαντέρ τους για να κυβερνήσει.

Α.Μ.

Η συγκλονιστική ομιλία του Στρατηγού Ε. Συναδινού στην τελετή μνήμης για τα θύματα Μελιγαλά – ΒΙΝΤΕΟ
Το ότι έχουμε γίνει ξέφραγο αμπέλι, το γνωρίζουμε ήδη πολλά χρόνια με τα τρύπια σύνορα και τα εκατομμύρια μεταναστών τα οποία επέτρεψαν να κατακλύσουν τη πατρίδα μας. Αυτό είναι αποτέλεσμα της αδρανοποίησης του κατασταλτικού μηχανισμού και των διαταγών τις οποίες δίνουν οι υποτακτικοί των ξένων δυνάμεων που καταδυναστεύουν τη πατρίδα μας. Αλλά να βλέπεις τον αντιπρόεδρο της βουλής των Σκοπίων, και πρώην υπουργό Εξωτερικών, Αντόνιο Μιλόσοσκι, να πανηγυρίζει ότι «κατέκτησε» την ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου και να φωτογραφίζεται κρατώντας στα χέρια του την ψευδεπίγραφη κόκκινη σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας δείχνει πόση σήψη, διαφθορά και ανικανότητα κυριαρχεί στις υπηρεσίες όπως η ΕΥΠ και όσες άλλες είναι επιφορτισμένες με την εθνική ασφάλεια της χώρας. Ως μόνο άλλοθι το οποίο θα μπορούσα να πιστέψω για το λόγο που οι ανίκανοι άφησαν τους σκοπιανούς να προβούν σε αυτή την απρέπεια είναι ότι όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες ασχολούνται με το πώς θα καταστρέψουν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα το τρίτο κατά σειρά ψήφων τη Χρυσή Αυγή. Είναι εξόχως εξοργιστικό σε αντιδιαστολή με τα αίσχη του καθεστώτος τη Κυριακή στο Μελιγαλά ΄που έβαλαν Έλληνες να εμποδίσουν Έλληνες να τιμήσουν Έλληνες όπως εύστοχα ανέφερε στην ομιλία του ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Ε. Συναδινός. Ενώ πλέον ελεύθερα και προκλητικά οι εκπρόσωποι του μορφώματος των Σκοπίων σήκωσαν τη ψευδεπίγραφη σημαία τους εντός της Ελληνικής επικράτειας και πλέον πανηγυρίζουν. Οι σκοποί της συγκυβέρνησης πλέον είναι ορατοί και υλοποιούνται και σαν σκοπό έχουν να μην υπάρχει στο μέλλον η Ελλάδα που γεννήθηκαν οι πρόγονοί μας και εμείς χιλιάδες χρόνια τώρα. Η Λύση μόνο μια: Ή  Αυτοί ή Εμείς.

Π.Ν

Νέα πρόκληση: Στον Όλυμπο με τον Ήλιο της Βεργίνας ο αντιπρόεδρος της βουλής των Σκοπίων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-22-septembriou-2014#ixzz3E68lJe8d

Exit mobile version