Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αν. Αττική, Καβάλα, Αθήνα, Κομοτηνή, Τρίπολη

Ομιλία του Συναγωνιστή και Βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλου

Την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα, ομιλία από τον Συναγωνιστή, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Βουλευτή Σερρών Αρτέμη Ματθαιόπουλο με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις! Τον Βουλευτή μας προλόγισε μετά από μια σύντομη εισαγωγή της επικαιρότητας, ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τ.Ο. Γ. Παπαγεωργίου, σε μια αίθουσα κατάμεστη από Συναγωνιστές, υποστηρικτές αλλά και απλό κόσμο! Ο Βουλευτής μας μετά από έναν (ευτυχώς) σύντομο εγκλεισμό στα Κελιά της Τιμής, μαζί με τον Αρχηγό μας και τους υπόλοιπους Βουλευτές και Συναγωνιστές μας, έλαβε πάλι θέση στις επάλξεις όπως όλα τα Στελέχη και Βουλευτές μας που δίνουν καθημερινά μάχη για τον Δίκαιο πολιτικό Αγώνα μας, κλείνοντας και ημερολογιακά έναν χρόνο από τις πρώτες παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις της Χρυσής Αυγής.

Αναφέρθηκε στα δύο μέτρα και δύο σταθμά του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος για την αντιμετώπιση του Λαϊκού Κινήματος της Χρυσής Αυγής, τις διώξεις που υπέστησαν από απλά μέλη μέχρι Βουλευτές και ο Αρχηγός μας μετά την δολοφονία του Π. Φύσσα, την εκτέλεση των δύο Συναγωνιστών μας Γιώργου και Μάνου, τον εμπρησμό και θάνατο 3 ανθρώπων στην Marfin, οι 7.000 αυτοκτονίες συνανθρώπων μας, τα ”μαύρα ταμεία” και τα υποτιθέμενα ”οπλοστάσια” της Χρυσής Αυγής , ήταν κάποια από τα θέματα που μετά το πέρας της ομιλίας του συζητήθηκαν με τους παρευρισκόμενους υποστηρικτές και Συναγωνιστές αποδεικνύοντας ότι οι Έλληνες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες είναι και αφυπνισμένοι και ενημερωμένοι! Η ομιλία μετά τον καθιερωμένο Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής έκλεισε με το κάλεσμα-πρόσκληση όλων στην τελετή μνήμης των πεσόντων του Μελιγαλά!

Τ.Ο. Καβάλας – Ακόμη μια δράση κοινωνικής αλληλεγγύης

Το τελευταίο διάστημα πολλοί είναι οι Έλληνες που δεν βιώνουν το “sucess story” του Σαμαρά και έρχονται σε επαφή με τα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας και ζητάνε την βοήθεια μας. Έτσι η Τ.Ο. Καβάλας την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου οργάνωσε μια στοχευμένη διανομή τροφίμων και ρούχων σε οικογένειες από την Καβάλα, Χρυσούπολη και άλλα χωριά του δήμου Νέστου που είχαν έρθει σε επαφή μαζί μας τους τελευταίους 3 μήνες.

Παραμένουμε πιστοί στην ιδεολογία μας, εκφραστές του ήθους που μας διακατέχει, αρωγοί και πρωτοπόροι στο να ανακουφίσουμε τις ανάγκες του χειμαζόμενου ελληνικού λαού και χωρίς να ζητούμε κανενός είδους αντάλλαγμα, εμείς οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής κάνουμε καθημερινά τον αγώνα μας για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Τ.Ο. Αθήνας: Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και Ευρωβουλευτή του Κινήματος Γιώργου Επιτήδειου με θέμα: “Οι νέες τάσεις της πολιτικής στην Ευρωπαϊκή Ένωση”.

Ο συναγωνιστής Επιτήδειος αναφέρθηκε στην αντιαγροτική πολιτική που ακολουθεί η Ε.Ε. όπου πλήττει τα συμφέροντα των χωρών του Νότου, και ιδιαιτέρως την Πατρίδα μας. Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Επιτήδειος τόνισε ότι οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής στο  μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκονται στο Ευρωκοινοβούλιο δίνουν καθημερινό αγώνα για τα συμφέροντα της Πατρίδας και του Ελληνικού λαού.

Το Γενικό Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής επισκέφθηκαν σήμερα Πέμπτη 18-9-2014, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κομοτηνής Τσουμαρέλης Νίκος με τον Υπεύθυνο Οργανωτικού Γεωργίου Χρήστο.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επίδοση της απάντησης του υπουργού Δικαιοσύνης Μπάμπη Αθανασίου σε ερώτηση που κατέθεσε ο συναγωνιστής Ζησιμόπουλος Πολύβιος στις 22-7-2014 και αφορούσε τις “απαράδεκτες συνθήκες κράτησης και υγιεινής στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής”.

Αντίγραφο της απάντησης επιδόθηκε στον Διευθυντή του καταστήματος και στους υπαλλήλους, με τους οποίους επακολούθησε συζήτηση με αφορμή την εξ ολοκλήρου πολιτικάντικη απάντηση του υπουργού. Έγιναν παραλληλισμοί με συνθήκες κρατήσεις “κάποιων άλλων” κρατουμένων και γενικότερα συζητήθηκαν οι συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων, αλλά και της κράτησης των κρατουμένων.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, πιστός στην συνέπεια των λόγων του θα συνεχίσει τις επαφές με όλους τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς του τόπου, με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη και επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που τους απασχολούν.

Το Σάββατο 20/9/2014 πραγματοποιήθηκε από την Τ.Ο Τριπόλεως επίσκεψη στα χωριά Θάνα και Τζίβα. Στα χωριά αυτά επικρατεί αναβρασμός λόγω της επιλογής τους από την νέα δημοτική αρχή σαν χώρος αποθήκευσης απορριμμάτων. Και συγκεκριμένα η περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα τους. Οι συναγωνιστές της Τ.Ο Τριπόλεως συνομίλησαν με τους κατοίκους των χωριών, οι όποιοι μας εξήγησαν ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι χαρακτηρισμένος ως αρχαιολογικός.

Ακόμα υπάρχουν καλλιέργειες οι οποίες θα πληγούν από τα σκουπίδια από ενδεχόμενη μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα καθώς η περιοχή είναι γεμάτη από πηγάδια. Τέλος θα έχει επιπτώσεις και για την υγεία των κατοίκων. Επίσης έγινε διανομή ενημερωτικού και πολιτικού υλικού και ενημέρωση για τις θέσεις του Κινήματος για τα απορρίμματα και την ανακύκλωση, καθώς και για τις παράνομες διώξεις που συνεχίζονται από τη Χούντα  των σαμαροβενιζέλων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-an.-attikh-kabala-komothnh-athhna#ixzz3E85VkqrG

Exit mobile version