Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλήρης επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: Η Μέρκελ κέρασε κώνειο τον Σαμαρά!

Πλήρης επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: Η Μέρκελ κέρασε κώνειο τον Σαμαρά!

Η επίσκεψη Σαμαρά στην αρχιτοκογλύφο Μέρκελ ήταν ένα μεγαλοπρεπέστατο “Βατερλώ” για τον καταρρέοντα πρωθυπουργό, καθώς δεν έλαβε ούτε ένα ψίχουλο στήριξης από την Καγκελάριο.

Η εικόνα του κατάκοπου και απελπισμένου προέδρου της “Πολιτικής Άνοιξης” ήταν πράγματι θλιβερή, καθώς έχανε τα λόγια του, δεν καταλάβαινε τι τον ρωτούσαν και κυρίως δεν απαντούσε. Επαναλάμβανε συνεχώς το ίδιο παραμύθι για ανάπτυξη και ότι η κατάσταση ΘΑ πάει καλύτερα, την στιγμή που η Μέρκελ έλεγε ξεκάθαρα:”Σκάστε και συνεχίστε το πρόγραμμα“!

Η όλη κοινή συνέντευξη Τύπου ήταν ένα απαύγασμα αοριστολογίας και γενικολογίας με το συμπέρασμα να είναι ένα και μοναδικό: “Δεν έχουμε τίποτα καινούριο, θα τα πούμε σύντομα με τον διάδοχό σου“!

Εξάλλου η αρχιτοκογλύφος Μέρκελ ήταν σαφέστατη: “Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα ανακάμψει η οικονομία της χώρας. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να στηρίξουμε περαιτέρω τη χώρα“. Τα αποτελέσματα δηλαδή της ανάπτυξης ακόμα αναμένονται!

Ο ίδιος ο Σαμαράς από την άλλη διέψευσε τον εαυτό του και όλες τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί για τέλος των Μνημονίων και άλλα κουραφέξαλα. Είπε συγκεκριμένα: “Ο έλεγχος του χρέους είναι δεδομένος. Η Ελλάδα θα προτείνει σύντομα ένα δικό της πλαίσιο μεταρρυθμίσεων και τα επόμενα χρόνια, μετά το μνημόνιο. Με την στήριξη των εταίρων μας και τις οδυνηρότατες θυσίες του ελληνικού λαού η Ελλάδα αφήνει την κρίση πίσω της“.

Για τις φοροελαφρύνσεις όμως δεν είπε κουβέντα, καθώς αυτές δεν έγιναν δεκτές. Το δωράκι αυτό το κρατά η Μέρκελ για τον διάδοχό του… Ενώ αναφορικά για το “βελούδινο διαζύγιο” με το ΔΝΤ και την τρόικα ομολόγησε χαρακτηριστικά: “Ούτε διαζύγιο μπορώ να το πω, ούτε βελούδινο. Εδώ έχουμε μια συνεργασία…“.

Η “συνεργασία” που εννοεί ο Αντώνης Σαμαράς είναι η συνέχιση της εξαθλίωσης του ελληνικού Λαού με τις απάνθρωπες και αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές. Μόνο που δεν είναι αυτός πια ο μεσάζων με τους τοκογλύφους, καθώς η Μέρκελ τον κέρασε κώνειο!

Η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώθηκε πλήρως σε όσα έλεγε για το πολιτικό τέλος του Σαμαρά και αυτό πιθανότατα ήταν και το τελευταίο ταξίδι δημοσίων σχέσεων στο εξωτερικό, καθώς η ηχηρή σφαλιάρα από την Καγκελάριο ακόμα βουίζει στα αυτιά του!

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: “Ο Σαμαράς, ο πιο πιστός υπάλληλος της Μέρκελ, κατέστρεψε την εθνική μας οικονομία, την μεσαία τάξη και τις παραγωγικές δομές της χώρας. Η θλιβερή του εικόνα και το προσκύνημα στους τοκογλύφους του Βερολίνου αποδεικνύουν πως επήλθε και το πολιτικό του τέλος“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/plhrhs-epibebaiwsh-ths-chrushs-aughs-h-merkel-kerase-kwneio-ton-samara#ixzz3E98wfZaC

Exit mobile version