Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Ματθαιόπουλος: Η κλίκα Αθανασίου λυμαίνεται την ελληνική Δικαιοσύνη

YouTube Poster

Καταπέλτης ήταν ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος από βήματος Βουλής κατά του προδότη Σαμαρά και της παραδικαστικής κλίκας Αθανασίου.

Αρχικά αναφέρθηκε σε μια ακόμη προδοσία του πρωθυπουργού που παρέμεινε σήμερα άλαλος, όταν για ακόμη μια φορά έγινε αναφορά από ξένη δημοσιογράφο στο ψευδοκράτος των Σκοπίων ως “Μακεδονία”. Ο Σαμαράς το μόνο που είπε ήταν: “Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω…“.

Αναφορικά με το νομοσχέδιο για την επιλογή των δικαστικών λειτουργών ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε πως η παρούσα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, έχοντας στην κορυφή το “περιβάλλον Μπάμπη” δεν μπορεί να εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργιά της Δικαιοσύνης. Ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου είναι έκθετος για σωρεία σκανδάλων.

Ακόμα δεν έχει δώσει μια πειστική απάντηση ο επίορκος υπουργός σε όλα αυτά που ομολόγησε ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Μπαλτάκος, ενώ ακόμα το εν λόγω μείζον πολιτικό ζήτημα δεν έχει έρθει στη Βουλή.

Την ίδια στιγμή δίχως κανένα απολύτως στοιχείο παραμένουν στον Κορυδαλλό παράνομα προφυλακισμένοι ο Αρχηγός και 6 ακόμα βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου είναι υπόλογος απέναντι στον Λαό και την Δικαιοσύνη για την όλη πολιτική και δικαστική σκευωρία που έχει στηθεί εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/a.-matthaiopoulos-h-klika-athanasiou-lumainetai-thn-ellhnikh-dikaiosunh#ixzz3EAVHaCs5

Exit mobile version