Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέοι ύμνοι του απελπισμένου Καρατζαφέρη στον «τρελαντώνη» Σαμαρά

Νέοι ύμνοι του απελπισμένου Καρατζαφέρη στον «τρελαντώνη» Σαμαρά

Δεν υπάρχουν όρια στον πολιτικό τυχοδιωκτισμό και την συνεχιζόμενη επίδειξη στις κωλοτούμπες για τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Ο πολιτικός αυτός ανήρ, ο οποίος έκανε «διδακτορικό» στην συνεχή εναλλαγή απόψεων και την αναίρεση προηγούμενων θέσεών του, αντιλαμβανόμενος την κάτι παραπάνω από δυσχερή θέση του, έχει εξελιχθεί σε «γλείφτη» του Σαμαρά, τον οποίο έλουζε με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς μέχρι πρότινος. Γινόμενος «βασιλικότερος του βασιλέως» ο Καρατζαφέρης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «Αν γυρίσει από το Βερολίνο ο Σαμαράς και πει καταργείται ο ΕΝΦΙΑ, θέλω να πάω σε μια άλλη πολιτική, δύο χρόνια υπέφερε ο Ελληνικός Λαός πάμε σε εκλογές για να συνεχίσω, θα πήγαινε στο 40%», υποτιμώντας έτσι με το χειρότερο τρόπο τη νοημοσύνη των Ελλήνων. Λες και ο ΕΝΦΙΑ είναι το μόνο «αριστούργημα» της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Συνεχίζοντας παραπέρα και πηγαίνοντας «στο ψητό» ο Καρατζαφέρης πλειοδότησε στην ρητορική κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «Τώρα είμαι ο μόνος που είμαι εναντίον 100% του ΣΥΡΙΖΑ… Είμαι ο μόνος πολιτικός φορέας που λέει ένα μεγάλο “X” στον ΣΥΡΙΖΑ», διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα επιστρέψει ως μέλος του κόμματος, αλλά θα… υποστηρίξει τη ΝΔ ως ΛΑΟΣ. Δεν κλείνει, δηλαδή, το κομματικό του μαγαζάκι, αλλά θεωρεί ότι μπορεί «να νοικιάσει» τις ψήφους του ΛΑΟΣ στη ΝΔ.

Το κακό, για τον γινόμενο ολοένα και πιο γραφικό πρόεδρο ενός πρώην κοινοβουλευτικού κόμματος, είναι ότι κανείς δεν τον παίρνει πλέον στα σοβαρά, ακριβώς επειδή γνωρίζουν την «σταθερότητα» των απόψεών του. Πολύ χειρότερα γι’ αυτόν είναι το γεγονός ότι στη ΝΔ, σταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά της επιστροφής του Καρατζαφέρη, αυτό που διαπιστώνουν είναι ότι τα αρνητικά στοιχεία της περίπτωσής του υπερτερούν συντριπτικά έναντι των όποιων θετικών. Πέρα του ότι είναι αμφίβολο αν έστω και ένα 0,5% από το (εντελώς συγκυριακό) 2,7% των ευρωεκλογών θα πάει στη ΝΔ, καθώς το υπόλοιπο είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα πάει συμπαγές στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η καταιγίδα που θα ξεσπάσει με την επαναφορά στην επιφάνεια των εντελώς προσβλητικών χαρακτηρισμών για τη ΝΔ, τον Σαμαρά και τον Καραμανλή θα επιφέρει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά στο Μέγαρο Μαξίμου. Με τις πιθανότητες, επομένως, του Καρατζαφέρη για την επιστροφή-συνεργασία του με τη ΝΔ να είναι ελάχιστες, μην εκπλαγεί κανείς αν μετά το οριστικό ναυάγιο των διαπραγματεύσεων ο Καρατζαφέρης επιστρέψει ξανά στους βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Σαμαρά και της ΝΔ.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/neoi-umnoi-tou-apelpismenou-karatzaferh-ston-trelantwnh-samara#ixzz3EDww3fNZ

Exit mobile version