Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ιανός του νέου δικομματισμού και το τέλος της πολιτικής του φόβου

Ο Ιανός του νέου δικομματισμού και το τέλος της πολιτικής του φόβου

Άρθρο – ανάλυση για το νέο πρόσωπο του δικομματισμού στην εφημερίδα “Εμπρός

Αναντίρρητη η βεβαιότητα του ότι οδεύουμε προς εκλογές. Όσο πιο ρητά διαψεύδονται και δαιμονοποιούνται οι εκλογές χαρακτηριζόμενες ως καταστροφή -πόσο δημοκρατικό η λαΪκή ετυμηγορία να χαρακτηρίζεται καταστροφή (καταστροφή ποιών;)- τόσο πιο πολύ επιταχύνονται οι εξελίξεις που θα οδηγήσουν σε αυτές. Η Συγκυβέρνηση καρκινοβατεί. Το κόμμα του Βενιζέλου βουλιάζει στις έριδες και τα κρίματά του. Η «παράταξη» της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε σύγχυση και πανικό. Ομοίως και ο Αρχηγός της διακατέχεται από μόνιμη κρίση πανικού και «ισχυαλγίας». Ο Σαμαράς με την γνωστή του αγοραφοβία παραμένει κρυπτόμενος και φυγόμαχος. Το τραγικό δίωρο στην ΔΕΘ ή ο καφές στο καφενείο της Βουλής μόνο ως επίτευγμα των συμβούλων και συνεργατών που τον κουράρουν μπορεί να αποδοθεί. Αν δεν υπήρχαν αυτοί, που κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει για πόσο ακόμα θα υπάρχουν, ο Σαμαράς θα είχε πολιτικά και όχι μόνο καταρρεύσει προ πολλού. Το πολιτικό τέλος του είναι οριστικό.

Με κάθε τρόπο οι μέχρι τώρα προστάτες του τού διαμηνύουν: «Τέλειωσες! Ό,τι ήταν να κάνεις για μας, το έκανες». Η Διεθνής των εξουσιαστών της Πατρίδας μας ετοιμάζουν φρέσκες λύσεις. Ετοιμάζουν σε Αμερική και Ευρώπη τον νέο Σαμαρά. Τον νέο ψεύτη, τον νέο πρόθυμο εντολοδόχο. Ο Σαμαράς το γνωρίζει και σαν πληγωμένο ζώο που γίνεται πιο επικίνδυνο λυσσάει στην σκέψη και την προοπτική της πτώσης και συντριβής. Βάζει τους ανθρώπους του, χρησιμοποιώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, να κάνουν τα πάντα προκειμένου να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στον παραδοσιακά ακαταδίωκτο και ποινικά μη εξετάσιμο πρωθυπουργικό θώκο. «Πούλησες την ψυχή σου για δύο μήνες εξουσίας» του έγραψε πρόσφατα ιερωμένος και είχε απόλυτο δίκιο.

«Αριστερά» και «Δεξιά» ίδιες μέθοδοι ίδιες πολιτικές

Την επαναλαμβανόμενη βιομηχανία του φόβου και των ψευτοδιλημμάτων δεν την χρησιμοποιεί μόνον ο ψευτοδεξιός Σαμαράς. Δεν ανήκει η πατέντα στην πρώην «μεγάλη παράταξη». Χρησιμοποιείται και από τον έτερο πόλο του συστήματος του δικομματισμού. Θυμηθείτε τους κάθε λογής και αποχρώσεως ψευτοαριστερούς και τα χοντροκομμένα προπαγανδιστικά τους διλήμματα. «Έρχονται οι Φασίστες». «Ξανανοίγει η Γυάρος». Μέχρι το γραφικό του ανεκδιήγητου ΓΑΠ «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα». Δεν διαφέρει και ο Σύριζα. Αν και η απέλπιδα προσπάθειά του είναι, πέραν των διλημμάτων, να παρουσιάσει κυβερνητική προοπτική. Συστημικότερος του συστήματος ο Σύριζα πλέον και με τις ευλογίες του Πάπα προσπαθεί να παρουσιάσει τον φέρελπι Τσίπρα, ανεπάγγελτο όπως ο προκάτοχός του πρωθυπουργός, ως έναν Μεσσία που θα πολλαπλασιάζει τους άρτους και τα ψάρια με όπλο την γοητεία του και τους προγραμματικούς του ακροβατισμούς.

Οι ίδιες καραγκιοζιές που κάνουν οι υποψήφιοι Αμερικανοί πρόεδροι και ο Ομπάμα που τόσο θαυμάζει και αντιγράφει ο Τσίπρας, δεν θα προσελκύσουν τους Έλληνες ψηφοφόρους, τουναντίον θα τον γελοιοποιήσουν στα μάτια του κόσμου. Ας μην παραμυθιάζει ο Τσίπρας τους Έλληνες και ας σταθεί σεμνός με την εντολή που έχει λάβει ανά χείρας από τους Ευρωπαίους και Υπερπόντιους εντολοδόχους. Επιπλέον δημοφιλία δεν κερδίζει. Τέρμα τα παραμύθια. Μόνιμη πρωτιά εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον σε όλες τις δημοσκοπήσεις στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό είναι ΚΑΝΕΝΑΣ. Κανένας από τους δύο αρχηγούς Σαμαρά και Τσίπρα.

Όχι άλλα ψευτοδιλήμματα

Οι προσπάθειες της συγκυβέρνησης για το θαύμα, μεγάλες και απεγνωσμένες. Η συνταγή παλιά και δοκιμασμένη. Ίσχυε πάντα τις τελευταίες δεκαετίες ενόψει εκλογών. Πόλωση και προπαγάνδα του φόβου. Με την διαφορά ότι αυτή την φορά οι προσπάθειες αυτές θα πέσουν στο κενό και τελικά θα αποδειχθούν μάταιες. Όπως μάταιες εκ των προτέρων -a priori- θεωρούνται από όλους τους σοβαρούς πολιτικούς αναλυτές που δεν τις θεωρούν ικανές στο να επηρεάσουν καταλυτικά το μοίρασμα της εκλογικής πίτας. Γνωρίζοντας την αρχή του μιθριδατισμού στην πολιτική και προπαγάνδα, εκφράζονται δημόσια, έστω δειλά – δειλά ελέω ΣΔΟΕ, οι απόψεις και η βεβαιότητα της αποτυχίας των ψευτοδιλημμάτων και της συντριβής Σαμαρά. Αυτή είναι και η λαϊκή αίσθηση πέρα από τα δημο σκοπικά τερτίπια. Σαμαράς τέλος!

Η προπαγάνδα του φόβου και τα ΜΜΕ

Τα ψευτοδιλήμματα Σαμαρά που με την αποτυχία του βλέπει κατάρρευση των Τραπεζών και όχι την δική του καθώς και τις ασυναρτησίες του μεγαλομανούς Αντιπροέδρου που θυμήθηκε μέχρι και την Μικρασιατική Καταστροφή αναπαράγουν τα συνεργαζόμενα και διαπλεκόμενα με την Συγκυβέρνηση ΜΜΕ. Αν τώρα ξερνάνε την προπαγάνδα του φόβου, λίγο πριν και αμέσως μετά τις εκλογές θα εγκαταλείψουν τον Σαμαρά. Ως πότε Αντώνη θα κάνεις παιχνίδια με όλους, μόνο για τα συμφέροντά σου;

Τα δείγματα εγκατάλειψης του σκάφους Σαμαράς είναι ήδη εμφανή στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Τα ΜΜΕ δεν θα είναι τα μόνα, θα προηγηθούν οι στενοί συνεργάτες που σαν τα ποντίκια θα εγκαταλείψουν το σαπιοκάραβο της Ν.Δ. του Σαμαρά που θα βουλιάξει. Όσο πιο αργά γίνουν οι εκλογές τόσο πιο συντριπτική θα είναι η ήττα Σαμαρά. Το αργά φυσικά επ’ ουδενί δεν θεωρείται ο Ιούνιος του 2016 αλλά ο Μάρτιος του 2015. Αν τελικώς γίνουν τον Μάρτιο οι εκλογές ο Καίσαρ Σαμαράς καθηλωμένος από την γνωστή… ισχυαλγία θα αναρωτιέται για τους τώρα κολλητούς και συνεργάτες κοιτώντας απλανής το ταβάνι: και συ τέκνον…

Τέλος των ψευτοδιλημμάτων – Τέλος εποχής

Το 2014 δεν είναι το ίδιο με το 1974. Εκβίαζαν τότε και έλεγαν στον Λαό «Καραμανλής ή Τανκς». Επίσης δεν είναι το ίδιο με το 1981 που θα ερχόταν η συντέλεια της Σοσιαλιστικής επανάστασης και η Ελλάδα θα γινόταν ένα απέραντο Κολχόζ. Πέρα από την εμπειρία των 40 τελευταίων ετών υπάρχει πια και το μνημόνιο. Τίποτα στην Ελλάδα του σήμερα δεν είναι το ίδιο με χθες. Η ισοπέδωση των θεσμών, η ανθρωπιστική κρίση, η εξουθένωση και εξαθλίωση των Ελλήνων, η φοροεπιδρομή και οι αυτοκτονίες, η εθνική υποτέλεια και συρρίκνωση δεν δίνουν κανένα περιθώριο στον απογοητευμένο Έλληνα να ενδώσει σε ψευτοδιλήμματα.

Επίσης ένας επιπλέον καταλυτικός παράγοντας που άλλαξε τον πολιτικό χάρτη και έρχεται να συντρίψει κάθε ψευτοδίλημμα απ’ όπου και αν προέρχεται είναι η ενεργός παρουσία στα πολιτικά δρώμενα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η Χρυσή Αυγή, η πολιτική και η ανθρωπιστική της δράση, ο αγώνας της ακόμα και μέσα από τις φυλακές, ποτισμένος και από την άνανδρη δολοφονία δύο μελών της, βοήθησε τα μέγιστα στην αφύπνιση του δοκιμαζόμενου Έλληνα. Πέραν του διχαστικού διπόλου Δεξιά – Αριστερά αγκαλιάζει όλο και πιο πλατιές μάζες Ελλήνων και νοηματοδοτεί την πολιτική τους σκέψη και αγώνα με αξίες αθάνατες και καταχωνιασμένες από την προπαγάνδα και αφελληνισμό δεκαετιών. Ο Αγώνας της, όχι αγώνας για λογαριασμό ξένων εντολοδόχων, όχι αγώνας για τα συμφέροντα της κεφαλαιοκρατίας και πολυεθνικών. Ο Αγώνας της αγώνας για τον Έλληνα, την ελευθερία του, την αυτάρκειά του, την Πίστη του, την συνέχειά του!

Οι μαριονέτες: Ίδιοι ρόλοι – άλλα πρόσωπα

Οδεύουμε ολοταχώς προς την ασφαλή διαδοχή. Η Αμερικανική Αριστερά έρχεται. Ο 40χρονος αρχηγός της εκθειάζεται μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο από τα μεγάλα συστημικά μέσα. Παρουσιάζεται ως ο μεγάλος ηγέτης που θα ενώσει ακόμη και τις εκκλησίες και θα επιβάλει την Διεθνή Ειρήνη. Ετοιμαστείτε λοιπόν για πρωθυπουργό Τσίπρα. ΓΑΠ, Σαμαράς, Τσίπρας, φιγούρες βγαλμένες με καρμπόν.

Το ζητούμενο είναι με ποιον θα συνεργαστεί ο Τσίπρας για να σχηματίσει κυβέρνηση; Φυσικά, όπως δήλωσε, όχι με τους Βενιζέλο – Σαμαρά. Δεν δήλωσε όμως στην ΔΕΘ ο Αλέξης πως δεν θα συνεργαστεί με την μετεκλογική Νέα Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ (εφόσον υπάρχει). Ο νοών νοείτω. Γι’ αυτό και εμείς οι εθνικιστές που ήμασταν οι πρώτοι και οι μοναδικοί που καταγγείλαμε το απεργαζόμενο σενάριο της νέας συγκυβέρνησης είμαστε η μόνη ικανή πολιτική δύναμη που μπορεί να ξεσκεπάσει αυτό το Θέατρο Σκιών των δήθεν αντιπάλων συστημικών κομμάτων «Δεξιάς» και «Αριστεράς». Η παλιά ακραιφνής αριστερά της δεκαετίας του ’50 έλεγε εύστοχα «Τι Παπάγος, τι Πλαστήρας». Τα πρόσωπα άλλαξαν η ουσία όμως των ξενοκίνητων παρατάξεων παραμένει η ίδια.
«ΤΙ ΑΝΤΩΝΗΣ – ΤΙ ΑΛΕΞΗΣ» λοιπόν.

Κόντρα στα ψευτοδιλήμματα των προσκυνημένων του Μνημονίου. Κόντρα σε Ν.Δ. και Σύριζα, οι μαχητές του Ελληνικού Εθνικισμού θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και μέσα και έξω από την φυλακή για την Νίκη του Λαού. Για να μάθουν οι Έλληνες ότι Αλέξης και Αντώνης είναι τα πρόσωπα ενός πολιτικού Ιανού, είναι τα δύο δήθεν διαφορετικά πρόσωπα του ίδιου εθνοκτόνου και ανθελληνικού ευρωνομίσματος. Όχι στον διχαστικό και εθνοκτόνο νέο δικομματισμό!

Αγώνας για να γίνει η Εθνικιστική Παράταξη, Εθνική Αντιπολίτευση της Χρυσής Αυγής. Να γίνουμε το παλλαϊκό μέτωπο της Εθνικής Αντίστασης. Αντίστασης στο μνημόνιο, την υποτέλεια, την κλεπτοκρατία και το ξεπούλημα της Ελλάδος.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ενάντια στην Δικτατορία των Τραπεζών – ΑΓΩΝΑΣ για τον ΛΑΟ και την ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-ianos-tou-neou-dikommatismou-kai-to-telos-ths-politikhs-tou-fobou#ixzz3EDxvReio

Exit mobile version