Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

3.124 ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΕΣ ΑΠΌ ΤΟ 2009 ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2012 : ΠΡΙΝ ΨΗΦΊΣΩ ΜΗΝ ΞΕΧΆΣΩ

 

Η φρίκη με αριθμούς

Επειδή κάποιοι ακόμα αναρωτιούνται με τι κριτήρια θα ψηφίσει 

ο υπό κατοχή ελληνικός λαός, τους δίνουμε την απάντηση:

– 3.124 αυτοκτονίες μέσα σε μία τριετία, 

  από το 2009 μέχρι το 2012

– Από το 2007 μέχρι το 2011, 

  έκρηξη αυτοκτονιών που αγγίζει το 44%!

– 272,7% αυξήθηκε το ποσοστό γενικής 

  κατάθλιψης του πληθυσμού από 3,3% 

  το 2008 σε 12,3 % το 2013!

Οι αυτοκτονίες κατά την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής που οι κυβερνώντες δικτάτορες ονομάζουν «κρίση», παρουσίασαν αύξηση πάνω από 44% ενώ το ποσοστό γενικής κατάθλιψης του πληθυσμού αυξήθηκε κατά 272,7%!

Αυτό χρεώνεται από την «Ύπατη Αρμοστεία» του Δ΄ Ράιχ σαν μια «τεράστια επιτυχία» των μνημονιακών χουντικών κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καθώς το ακόμα μεγαλύτερο επίτευγμα των τυράννων που έχουν αναλάβει την εξόντωση του Ελληνικού λαού είναι και τα επίπεδα της γενικής κατάθλιψης του πληθυσμού.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο καταθλιπτικός του σήμερα, είναι ο μελλοντικός αυτόχειρας του αύριο.

Εξάλλου η συνεχώς αυξανόμενη εισροή αυτών που πρόκειται να αντικαταστήσουν τους υπό διωγμό και εξόντωση αυτόχθονες του Ελλαδιστάν, είναι ένα ακόμα γεγονός που γεμίζει χαρά τα μεγάλα αφεντικά και τους εδώ εντολοδόχους τους.

Συνεπώς ο ψηφοφόρος θα πάει στην κάλπη κουβαλώντας μαζί του ό,τι απλώνεται σαν βραχνάς όχι μόνον στην πραγματική οικονομία, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Το πολιτικό προσωπικό της χώρας, αφού συνέτριψε το θεμέλιο λίθο του κράτους που είναι η κοινωνική συνοχή, αφού διέλυσε το κύτταρο της κοινωνίας που είναι η οικογένεια, ζητά τώρα από τον ελληνικό λαό να στηρίξει την κυβερνητική σταθερότητα για να μην πέσουν τα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας των κυβερνώντων στην φυσική (πέραν όλων των άλλων) εξόντωση του, και χάσουν οι πολιτικοί εκτελεστές του… τα μπόνους!

Ειδικά να μην διαταραχθούν τα δεδομένα που σχετίζονται με την ανεργία την εξαθλίωση στην ανθρώπινη διαβίωση, τη φτώχεια, το αδιέξοδο των νέων, την καταβάθροση στην μόρφωση, τη διάλυση της δημόσιας υγείας, την περικοπή των μισθών και των συντάξεων, καταστάσεις που δημιουργούν τα ψυχικά νοσήματα, οδηγούν στον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά, μειώνοντας έτσι το προσδόκιμο όριο ζωής των υπό εξόντωση «υποκειμένων».

Σύμφωνα με τους ειδικούς, όλες αυτές οι «πληγές» που εντέχνως δημιουργήθηκαν θα συνεχίσουν να απειλούν καθημερινά την όποια «αναπτυξιακή πορεία» της χώρας, και ορισμένα μάλιστα απ’ αυτά θα επιδεινωθούν ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Σβήστε τους κάθε ελπίδα

Αρνητικό παράγοντα στην ψυχολογία των Ελλήνων πολιτών, αποτελεί η έλλειψη κάθε προοπτικής και ελπίδας για το μέλλον, γεγονός που απενεργοποιεί το έλλειμμα ανθεκτικότητας του γηγενούς πληθυσμού και ενεργοποιεί τους αυτοκαταστροφικούς μηχανισμούς.

Οι προσπάθειες που καταβάλουν οι εκτελεστές της Μνημονιακής Χούντας επί αυτής της κατεύθυνσης είναι πραγματικά κολοσσιαίες, καθώς οι επιτυχίες τους καταγράφονται η μια μετά την άλλη.

Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται το κλείσιμο 200 σχολείων και νηπιαγωγείων μόνον μέσα στο 2013, η αύξηση της ανεργίας, η απόλυτα άνιση κατανομή του πλούτου, η απαλλαγή από τα χρέη τους προς το Δημόσιο των μεγαλοκαρχαριών νταβατζήδων, η διάβρωση της Δικαιοσύνης, όπως και η διάλυση του νοσοκομειακού και ιατροφαρμακευτικού ιστού της χώρας.

Επόμενος στόχος των εκτελεστών είναι η καταγραφή της προς κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων, αλλά και του κάθε περιουσιακού τους στοιχείου, ακόμα και αυτών που υπάρχουν μέσα στα σπίτια τους και έχουν κάποια αξία.

Ο ΕΝΦΙΑ είναι μόνον η αρχή από μια σειρά εφιαλτικών επονείδιστων αντισυνταγματικών κεφαλικών φόρων που πρόκειται να ακολουθήσουν, προκειμένου (σύμφωνα με τις εντολές των έξωθεν κέντρων εξουσίας προς τους εδώ υπαλλήλους – εκτελεστές τους), η πλήρης σκλαβοποίηση και εξόντωση του γηγενούς πληθυσμού να επιτευχθεί και να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα 5, το πολύ 10 χρόνια.

Συνεπώς είναι προφανές με ποια κριτήρια, και κάτω από ποιες πιέσεις θα ψηφίζει από εδώ και πέρα ο ελληνικός λαός.

Το μείζον ερώτημα όμως στις εκλογές που έρχονται είναι άλλο:

Με ποιο θάρρος ή θράσος, τολμούν κάποιοι – μετά από όλα αυτά – να κοιτούν τον Ελληνικό λαό στα μάτια και να του ζητούν την ψήφο του;

(Δημοσιεύθηκε στο Φ.63 της Εθνικής Εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ)

Exit mobile version