Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτά που λένε για τον Καρατζαφέρη ότι δεν τον θέλει η Ντόρα στη ΝΔ μούσια είναι. Θέλουν ο Καρατζαφέρης να έχει κόμμα ώστε να κόβει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή. Και αν καταφέρει να μπει στη Βουλή, να συγκυβερνήσει με τους άλλους. Τον Καρατζαφέρη με κόμμα τον θέλουν, για να μην φύγουν οι ψήφοι για Χρυσή Αυγή όπως είχαν κάνει στο Δήμο Αθηναίων που είχαν βάλει υποψήφιο τον Ν. Κακλαμάνη ανεξάρτητο υποτίθεται, για να πάρει ψήφους κι αυτός και να μην γίνει δήμαρχος ο Κασιδιάρης. Κάτι ανάλογο θα κάνουν και στις βουλευτικές εκλογές. Μπορεί να βάλουν κι άλλο κόμμα για λαγό.

Π.Κ.

Απολογήθηκε ο Βενιζέλος στην AJC: Δεν καταφέραμε με τις παράνομες πολιτικές διώξεις να ρίξουμε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!

Γεια σας συναγωνιστές κ συναγωνίστριες! Αναφέρθηκε σε ιστοσελίδα ότι στα κέντρα εκπαίδευσης των Ελλήνων Στρατιωτών που καλούνται να υπηρετήσουν την πατρίδα μας οι νεοσύλλεκτοι κυριολεκτικά πεινάνε εντός στρατοπέδου με λειψές μερίδες και με ΚΨΜ τα οποία έχουν αναλάβει ιδιώτες με αποτέλεσμα οι τιμές να είναι πανάκριβες και κυριολεκτικά να γδέρνουν τους στρατιώτες . Είναι κάτι παραπάνω από εξοργιστικό αλλά εύκολα κατανοητό ότι αυτοί οι προδότες έχουν καταστρέψει τα πάντα, χωρίς να τους νοιάζει αν οι άνεργες και  πτωχές οικογένειες που στέλνουν τα παιδιά τους να υπηρετήσουν τη πατρίδα, τα αφήνουν νηστικά και μόνο όσοι έχουν την οικονομική άνεση μπορούν να ανταπεξέλθουν στην αναπλήρωση των λειψών μερίδων φαγητού από το ΚΨΜ. Ευχαριστώ που είστε ΕΔΩ για την Ελλάδα μας, για μας, για τα παιδιά μας, για το μέλλον μας! Μας δίνετε ελπίδα !!!!

Λευτεριά στον Αρχηγό!
Λευτεριά στους Συναγωνιστές μας!
Λευτεριά στην Ελλάδα μας!!!!!

Αριάδνη

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Ένα χρόνο μετά τις παράνομες πολιτικές διώξεις – ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ!

Οι μέρες της συγκυβέρνησης αυτής είναι μετρημένες και οι όποιες αγωνιώδεις προσπάθειες του Σαμαρά για στήριξη από τη Μέρκελ και άλλους φαντάζει σαν την έκκληση ενός θανατοποινίτη από κάποιο πονόψυχο δικαστήριο να του χαρίσει τη ζωή. Όμως η πραγματικότητα είναι σκληρή και μπροστά μας, τα προβλήματα της χώρας παραμένουν πιο πολύ οξυμένα σε σχέση με το παρελθόν, ενώ εμείς οι Έλληνες πολίτες είμαστε αναγκασμένοι να υπομένουμε τον κάθε Σαμαρά Τσίπρα και Βενιζέλο. Η ψήφος και στήριξη προς τη Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος δρόμος που έχει απομείνει και η μόνη ελπίδα για τη χώρα. Οι πολιτικές διώξεις γυρίσουν ήδη μπούμερανγκ προς νοσηρούς εγκεφάλους σαν τον σαμαρά και την ακολουθία του. Αντίθετα, η ψήφος του ελληνικού λαού προς τον Τσίπρα θα είναι μια επιλογή η ίδια και χειρότερη απ’ αυτή ακόμα του Γιωργάκη Παπανδρέου. Οπότε, καλό θα είναι για τον ελληνικό λαό να ανοίξει κάποτε τα μάτια του και να ξυπνήσει. Σας στέλνω τους χαιρετισμούς μου.

Κ.Α.

O Μητρόπουλος επιβεβαιώνει τον μνημονιακό Σύριζα: Θα ισχύουν τα μνημόνια όσο «διαπραγματευόμαστε»

Αγαπητοί, επιτρέψτε μου αν και δεν είμαι μέλος του κινήματος να σας αποκαλέσω συναγωνιστές. Αγαπητοί συναγωνιστές λοιπόν θέλω να σας επισημάνω μια διόρθωση που είναι απαραίτητο να κάνετε όταν αναφέρεστε στο μόρφωμα του Βενιζέλου. Το μόρφωμα αυτό δεν έχει συγκεντρώσει στις ευρωεκλογές 8% αγαπητοί….Και δεν έχει συγκεντρώσει 8% διότι το πασοκ ήταν μια απ’ τις 4 συνιστώσες της ΕΛΙΑΣ άρα έχει 2% περίπου. Λεπτομέρεια ναι, αλλά σημαντική για μένα για αυτό και σας την επισημαίνω. Απ’ αυτό και μόνο όμως,μπορεί ο καθείς κι η καθεμιά να καταλάβει το ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο και το αν υπάρχει δημοκρατία στην χιλιοβασανισμένη πατρίδα μας Συνεχίστε τον τίμιο, αγνό, Εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα σας και θα δικαιωθείτε. Και κάτι ακόμα, μπορεί κι εσείς να το έχετε διαπιστώσει αλλά ο κόσμος ήδη έχει αντιληφθεί το βρώμικο παιχνίδι της χούντας εναντίον του Εθνικιστικού κινήματος και θα μιλήσει στην κάλπη σύντομα και θα μιλήσει πάρα πολύ δυνατά και Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ όσο δεν φαντάζονται…!!!

Μετά τιμής,
Χρήστος Π.

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 895

Αυτό που θέλω να ρωτήσω, κι αν έχω καταλάβει καλά, είναι ότι το χαράτσι καταργήθηκε και στη θέση του έβαλαν το ΕΝΦΙΑ. Μέχρι στιγμής όμως γνωρίζουμε ότι ο Άρειος Πάγος είχε πει ότι το χαράτσι είναι αντισυνταγματικό αλλά θα πρέπει να αποφασιστεί κατόπιν δικαστικής διαδικασίας (για αυτό κι έλεγαν ότι όσο “παίζει” το χαράτσι είμαστε  υποχρεωμένοι να το πληρώνουμε και μετά θα δούμε –αφού βγει η απόφαση- πως θα διεκδικήσουμε τα λεφτά μας) η οποία θα γίνει κάπου τα φετινά Χριστούγεννα 2014. Το ερώτημα είναι, αυτή η διαδικασία έχει προχωρήσει να γίνει τον Δεκέμβριο και να δούμε ότι τελικά θα εξακριβωθεί ότι το χαράτσι ήταν άλλη μια κλεψιά-απάτη του Βενιζέλου;

Α.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-25-septembriou-2014#ixzz3EHD44g38

Exit mobile version