Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα, Τρίκαλα, Πειραιάς, Αχαρνές, Σαλαμίνα, Ημαθία, Πέλλα, Κέρκυρα, Καλαμάτα, Τρίπολη, Αθήνα

Τ.Ο. Περάματος: Την Τετάρτη 17/9 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της τοπικής μας οργάνωσης από τον βουλευτή Σερρών Ματθαιόπουλο Αρτέμη με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής στην ομιλία του έθιξε αρχικά το θέμα της συνεχιζόμενης πολιτικής δίωξης εναντίον της Χρυσής Αυγής και των παράνομων προφυλακίσεων εναντίον του Αρχηγού, στελεχών και απλών υποστηρικτών του κινήματος. Δίωξη η οποία όπως τόνισε τελικά δεν έχει φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα για το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας που την μεθόδευσε αφού το κίνημα όχι μόνο άντεξε αλλά διαρκώς ενισχύεται. Εν συνεχεία έγινε εκτενής αναφορά στην μνημονιακή πολιτική της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά που έχει εξαθλιώσει τον λαό μας και ουσιαστικά έχει εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία στους παγκόσμιους τοκογλύφους.

Επίσης τονίστηκε η προσοχή που οφείλουν να δείξουν οι φίλοι και υποστηρικτές του κινήματος λόγω των ημερών και η επαγρύπνηση για τυχόν προβοκατόρικες ενέργειες που ενδεχομένως θα οργανώσει το παρακράτος και οι αναρχοαριστεροί συνοδοιπόροι του. Τέλος ο συναγωνιστής κάλεσε άπαντες σε αγωνιστική ετοιμότητα για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και κατέληξε πως ο έντιμος πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής θα ευοδωθεί μόνο όταν οι Έλληνες εθνικιστές αναλάβουν την εξουσία και επέλθει η κάθαρση στον τόπο μας. Ακολούθησε σχολιασμός και συζήτηση με τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος .

Τ.Ο. Περάματος: 25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ.: 2104416009 – 6974861427

Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Τρικάλων στην ετήσια εμποροπανήγυρη

Σε πείσμα των “επαναστατών” του γλυκού νερού και των συνοδοιπόρων τους, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνεχίζει τις δράσεις του. Κλιμάκιο της Τ.Ο. Τρικάλων μετέβη στην ετήσια εμποροπανήγυρη της πόλης των Τρικάλων, όπου και μοίρασε ενημερωτικό υλικό. Όπως γίνεται κάθε φορά τα τελευταία χρόνια η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ καλή, και μέσα σε λίγη ώρα το ενημερωτικό υλικό εξαντλήθηκε.

Οι δράσεις του Κινήματος μας θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού τα προβλήματα του κόσμου είναι πλέον τεράστια, και μόνο οι Έλληνες εθνικιστές εξακολουθούν να δίνουν τον αγώνα για μια Ελεύθερη Ελλάδα, απαλλαγμένη από μνημόνια, και εξαρτημένες από ξένους πολιτικές.

Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς – Μελιγαλάς 1944

Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς με απόλυτη επιτυχία από τον Συναγωνιστή Γιώργο Κούβαρη με θέμα τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον Μελιγαλά το 1944. Πρώτος στο βήμα, ανέβηκε ο Κύπριος Συναγωνιστής Πέτρος Κουντουρέσης από το ΕΛΑΜ, ο οποίος απεύθυνε Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και τόνισε πως ο Αγώνας στην Κύπρο δεν σταματά.

Έπειτα, ο Συναγωνιστής Γιώργος Κούβαρης, ανεβαίνοντας στο βήμα, ξεκίνησε την ομιλία του με την φράση “Σήμερα, 70 χρόνια μετά, δεν ξεχνάμε τις προδοσίες και τα αποτρόπαια εγκλήματα των κομμουνιστών”. Περνώντας στο κύριο μέρος της ομιλίας του, ο Συναγωνιστής έκανε ιστορική αναδρομή, όπου με γλαφυρές περιγραφές διηγήθηκε την ιστορία όπως πραγματικά έχει, και όχι έτσι όπως οι προδότες κάθε τύπου προσπαθούν να την παρουσιάσουν. Μίλησε αναλυτικά για όλα τα εγκλήματα των συμμοριτών, από την Καλαμάτα έως την τελευταία πράξη του δράματος, στην πηγάδα του Μελιγαλά. Φόνοι, βασανισμοί, πλιάτσικα και βιασμοί, σε μια απ’ τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του Ελληνισμού.

Τα εγκλήματα που έγιναν κατά την διάρκεια του συμμοριτοπόλεμου έγιναν για έναν και μόνο σκοπό, την πλήρη υποδούλωση της Ελλάδας στην Σοβιετική Ένωση. Επιστρέφοντας στο σήμερα, ο Συναγωνιστής με λίγες φράσεις, κατάφερε να εκφράσει ποιοι είμαστε και τι στάση κρατάμε απέναντι σε κάθε αιματοβαμμένο προδότη.

– Δεν Ξεχνάμε! Είναι το ελάχιστο χρέος μας, και Ιερό μας καθήκον απέναντι στους νεκρούς μας που μαρτύρησαν στα χέρια των φονιάδων. – Έχουμε χρέος να αφυπνίσουμε τις Εθνικές συνειδήσεις όλων των Ελλήνων. – Μαχόμαστε για την αλήθεια! – Όσο υπάρχουμε, δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ξανά συμβεί κάτι τέτοιο.

Ακολούθησε πολιτικός διάλογος και ως είθισται, άλλη μία συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψέλνουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Αχαρνών: Πολιτική ομιλία τιμής και μνήμης από τον συναγωνιστή Νίκο Καμπόλη πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Άνω Αχαρνών – Θρακομακεδόνων για την σφαγή στον Μελιγαλά .

Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του τονίζοντας ότι την Κυριακή δεν πρέπει να λείψει κανείς από την εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Μελιγαλά… καθώς είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς τους ανθρώπους, που δολοφονήθηκαν από τις ορδές του αιμοσταγούς παρανοϊκού δολοφόνου Βελουχιώτη και υπό την επίβλεψη του «Δημοκράτη» Μπελογιάννη ο οποίος είναι ο ηθικός αυτουργός για αυτήν την μαζική δολοφονία.

Στην συνέχεια και αφού αναφέρθηκε στο χρονικό της σφαγής τόνισε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ για να αναδείξει τα εγκλήματα των κομμουνιστών κατά της πατρίδας τόνισε χαρακτηρίστηκα: Τέτοιες θηριωδίες δεν κρύβονται, και δεν δικαιολογούνται κιόλας… Όποιος θέλει να διαμορφώσει άποψη δεν έχει παρά να ψάξει, όχι να καταπιεί αμάσητα τα ψεύδη της Αριστεράς… Στηλίτευσε την στάση όλων των πολιτικών, και ιδιαίτερα της ψευτοδεξιάς για την στάση της πολιτείας όλα αυτά τα χρόνια απέναντι σε θύτες και θύματα, που ουσιαστικά τους εξομοίωσαν.

Τ.Ο. Σαλαμίνας: Ομιλία του συναγωνιστή Νικολάου Λογοθέτη με θέμα «Σεπτεμβριανά 1955».

Ο συναγωνιστής ανέπτυξε το ιστορικό των γεγονότων που συνέβησαν στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου 1955 στην Κωνσταντινούπολη. Η αφορμή δόθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου, με την έκρηξη ενός αυτοσχέδιου μηχανισμού στο τούρκικο προξενείο στην Θεσσαλονίκη, δίπλα από το υποτιθέμενο σπίτι όπου γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ.

Κατόπιν τούτου και μετά από ένα σχέδιο άρτιο οργανωμένο υπήρξε πογκρόμ στην Κωνσταντινούπολη και με συνθήματα «Θάνατος στους Γκιαούρηδες, σπάστε, γκρεμίστε, σφάξτε» οι Τούρκοι επιδόθηκαν σε κάθε είδους βαρβαρότητα: βιασμοί, πυρπόληση ορθόδοξων ναών , πολλοί ξυλοκοπήθηκαν , άλλοι ξεγυμνώθηκαν και διαπομπεύτηκαν , σπίτια και περιουσίες καταστράφηκαν και λεηλατήθηκαν.

Κλείνοντας ο συναγωνιστής συνέδεσε τα Σεπτεμβριανά με την Θράκη του σήμερα και τόνισε ότι εάν δεν θέλουμε να αποτελεί την συνέχεια της Κωνσταντινούπολης και της Κύπρου , τότε οφείλουμε να ενεργήσουμε δυναμικά και αποτρεπτικά και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να το εγγυηθεί αυτό. Ο συναγωνιστής χειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα. Η ομιλία έκλεισε ψάλλοντας σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Τ.Ο. Ημαθίας: Ενημερωτική Δράση στην Αγκαθιά Αλεξάνδρειας. Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε από την Τ.Ο. Ημαθίας με απόλυτη επιτυχία ενημερωτική δράση στην Αγκαθιά του δήμου Αλεξάνδρειας.

Σε κεντρικό κατάστημα τις περιοχής έγινε ενημέρωση από τον γραμματέα τις νομαρχιακής επιτροπής Ημαθίας, συναγωνιστή Τσιούλη Βασίλη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για τις παράνομες διώξεις που δέχεται η Χρυσή Αυγή από την χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου.

Επιτροπή αγροτών τις περιοχής ενημέρωσε τους συναγωνιστές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από το εμπάργκο της Ρωσίας, ύστερα από τους λεονταρισμούς τις συγκυβέρνησης του μνημονίου. Στην συνέχεια ακολούθησε διανομή έντυπου υλικού στα καταστήματα τις περιοχής, όπου ο κόσμος υποδέχτηκε με θέρμη τους συναγωνιστές και έδειξε ότι εμπιστεύεται μόνο την Χρυσή Αυγή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του και για ένα καλύτερο μέλλον για την Πατρίδα μας.

T.O. Πέλλας: Ομιλία με θέμα “Λαϊκός Εθνικισμός και οικονομία” Το Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Κρύας Βρύσης ομιλία του Συναγωνιστή Τσακίρη Μιχάλη με θέμα “Λαϊκός Εθνικισμός και οικονομία”. Στην ομιλία του ο συναγωνιστής ανέλυσε διεξοδικά τις λύσεις που προτείνει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή για την αντιμετώπιση των οικονομικών ζητημάτων της χώρας μας, τονίζοντας πως το πρόβλημα είναι πρωτίστως πολιτικό και πως η οικονομία πρέπει να είναι το μέσον για την επίτευξη των εθνικών σκοπών του έθνους, και όχι αυτοσκοπός για την επίτευξη των στόχων συγκεκριμένων τοκογλύφων και κερδοσκόπων.

Δόθηκαν αναλυτικές λύσεις για την πραγματική ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και τονίστηκε ιδιαίτερα πως στο οικονομικό μοντέλο του Λαϊκού Εθνικισμού οι αγρότες και εργάτες αποτελούν τον στυλοβάτη της Εθνικής οικονομίας στην υπηρεσία του Έθνους, και θα πρέπει να τυγχάνουν και της ανάλογης στήριξης. Ιδιαίτερη αναφορά πραγματοποιήθηκε και σε θέματα προστατευτισμού των ελληνικών προϊόντων, ώστε να ενισχυθούν οι τοπικές ακριτικές οικονομίες της Βορείου Ελλάδος που πλήττονται από τις “φτηνές” οικονομίες των γειτονικών χωρών.

Στον διάλογο που ακολούθησε στη συνέχεια με συναγωνιστές που ασχολούνται κυρίως με τον αγροτικό τομέα, συζητήθηκαν επιμέρους προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες λόγω της αντεθνικής αγροτικής πολιτικής της μνημονιακής συγκυβέρνησης αλλά και λόγω της σύμπραξης της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου με τις δυνάμεις που στρέφονται εναντίον της Ρωσίας, με επακόλουθο το εμπάργκο στα αγροτικά και όχι μόνον προϊόντα. Με το πέρας της θεματικής ομιλίας, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κέρκυρα: Παρά την απέλπιδα προσπάθεια της αριστεράς να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού, την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πυρήνα Κέρκυρας, η εβδομαδιαία τακτική ομιλία ενώπιων πλήθους φίλων και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι αψηφώντας τις έμμεσες ή άμεσες απειλές του συστήματος συνεχίζουν με αμείωτη ένταση να στηρίζουν ολόψυχα τον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών για την Πατρίδα.

Στην ομιλία έγινε εκτενής αναφορά στα πιο σημαντικά ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, με ιδιαίτερη μνεία στην προειλημμένη πολιτική απόφαση για παράταση της προφυλάκισης του Αρχηγού μας καθώς και των Συναγωνιστών Χ.Παππά και Γ.Λαγού. Είναι ολοφάνερο πως μια μερίδα δικαστικών, εντεταλμένων από την χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου, συνεχίζει να διαπράττει ένα έγκλημα κατά της συνταγματικής νομιμότητας. Ένα έγκλημα όμως για το οποίο σύντομα θα λογοδοτήσουν ενώπιων της, αληθινά έντιμης Δικαιοσύνης και του Ελληνικού λαού.

Ακολούθησε συζήτηση με τους παριστάμενους, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης η αίθουσα σείστηκε από τον Εθνικό μας Ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τ.Ο. Καλαμάτας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία μας (Σάββατο 20/9) με θέμα ”Το Χρονικό Της Μεγάλης Σφαγής – Μελιγαλάς 1944 – Δεν Ξεχνώ”

Ομιλητής ο συναγωνιστής Κωνσταντακόπουλος Γεώργιος ο οποίος στην ομιλία του ξετύλιξε το κουβάρι τη απαγορευμένης ιστορίας των γεγονότων του Μελιγαλά. Μίας ιστορίας εσκεμμένα ξεχασμένης από το προδοτικό κατεστημένο  η οποία αποκαλύπτει τον πραγματικό ρόλο του ΕΑΜ ΕΛΑΣ εναντίων των Ελλήνων. Η μεγάλη σφαγή του Τότε, σε σύγκριση με την μεγάλη σκευωρία του Τώρα.

Σκευωρία που μονόπλευρα ορίζει προδότες και επαναστάτες, σκευωρία εις βάρος των αδικοχαμένων σφαγιασθέντων που ακόμα και τώρα δεν έχουν βρει την δικαίωση! Άμαχοι, γυναίκες, ηλικιωμένοι, ακόμα και μικρά παιδιά οι οποίοι βαφτιστήκαν κάτω από μία πολιτική ταμπέλα από τους δολοφόνους, για να δικαιολογηθεί η θηριωδία/κτηνωδία . Ο συναγωνιστής Κωνσταντακόπουλος κατά την διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε σε πολλά ιστορικά ντοκουμέντα του χρονικού της μεγάλης σφαγής αλλά και σε βασανισμούς που υπέστησαν οι Έλληνες από τους ΕΑΜοβούλγαρους πριν τη τελική σφαγή στην Μαρτυρική Πηγάδα του Μελιγαλά.

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι κάποιοι θέλουν να χαρακτηρίζουν το ετήσιο μνημόσυνο του Μελιγαλά ως γιορτή μίσους, επισημαίνοντας στους πληρωμένους κονδυλοφόρους του συστήματος, ότι το μοναδικό Μίσος ήταν αυτό που έδειξαν με τις αποτρόπαιες πράξεις τους τότε οι ιδεολογικοί πατεράδες τους (των πληρωμένων κονδυλοφόρων) σφάζοντας Έλληνες. Μίσος που κυριαρχεί ακόμα και στις μέρες μας με συνθήματα αμετανόητα για τις τότε δολοφονίες, συνθήματα που αποκρύβονται εσκεμμένα από τα συστημικά ΜΜΕ για να μην αποκαλυφθεί το πραγματικό πρόσωπο των ”κοινωνικών επαναστατών”.

Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή ήταν, είναι και θα είναι πάντα παρόν στο μνημόσυνο του Μελιγαλά, τονίζοντας ότι χάρη στη Χρυσή Αυγή πολλοί έμαθαν για μία μαύρη σελίδα τη Ιστορίας της πατρίδος μας καλά κρυμμένη από τα ύπουλα μυαλά των καιρών μας. Αυτός είναι και ένας από τους κυριότερους λόγους που μας πολεμούν. Μετά από τόσο αγώνα που έκαναν να γράψουν την Ιστορία όπως θέλουν αυτοί, σκίζοντας επιλεγμένες σελίδες της Ιστορίας, η Χρυσή Αυγή παίρνει της σελίδες αυτές και τις ξανά κολλάει, γκρεμίζοντας τον ψεύτικο κόσμο που μας ετοιμάζουν, έναν κόσμο με χάρτινους ήρωες, μίας ψεύτικης Ιστορίας κομμένης και ραμμένης στα μέτρα τους η οποία. δεν έγινε ποτέ!

T.O. Τρίπολης: Στις 23/9/14 πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου από αντιπροσωπεία της Τ.Ο Τριπόλεως σε μνημείο πεσόντων στην Ποταμιά Αρκαδίας. Οι συναγωνιστές τίμησαν την μνήμη των Ελλήνων πατριωτών που εσφάγησαν από τους κουμουνιστοσυμμοριτες το 1944. Στεφάνι εκ μέρους της τοπικής κατέθεσε ο συναγωνιστής και νομικός σύμβουλος της κινήματος Δημήτρης Τζεμπετζής. Οι συναγωνιστές σε στάση προσοχής έψαλαν τον εθνικό ύμνο στο τέλος της εκδήλωσης.

Τ.Ο. Αθηνών: Πλήθος  κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα τα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Κυριακή στην τελετή  μνήμης στον Μελιγαλά.

Η χούντα Σαμαρά -Βενιζέλου με αστυνομικές δυνάμεις  εμπόδισαν μέλη και υποστηρικτές του Κινήματος μας καθώς και συγγενείς των θυμάτων να παρευρεθούν στο χώρο της Μαρτυρικής Πηγάδας, ανάμεσα τους ακόμα και ηλικιωμένες γυναίκες.

Στο φετινό μνημόσυνο πολλές οικογένειες δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στον τόπο που είναι θαμμένοι συγγενείς τους, έστω να ανάψουν ένα κερί. Ενώ οι αριστεροί-αναρχικοί μπορούνε να καίνε και να σπάνε τις περιουσίες Ελλήνων πολιτών χωρίς να έχουν νομικές επιπτώσεις ούτε σε προσωπικό αλλά ούτε σε κομματικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-perama4#ixzz3EKQMeMZ3

Exit mobile version