Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο άδειασμα Σαμαρά από την Ντόρα: ούτε στα γενέθλια της συμμορίας δεν θα πάει!

Νέο άδειασμα Σαμαρά από την Ντόρα: ούτε στα γενέθλια της συμμορίας δεν θα πάει!

Την απουσία της από το μνημόσυνο για τα 40 χρόνια της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ προανήγγειλε η Ντόρα Μπακογιάννη, πιστοποιώντας πως το μόρφωμα της Συγγρού αρχίζει να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της περιοχής.

Για την δικαιολόγηση της απόφασής της επικαλείται βουλευτικές υποχρεώσεις στις Βρυξέλλες, οι οποίες και θα την κρατήσουν μακριά από τη μεγαλύτερη μάζωξη εγκληματικών στοιχείων σε συγκεκριμένο χώρο και συγκεκριμένη χρονική στιγμή, στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδος.

Η βουλευτής της ΝΔ όμως, δεν αρκέστηκε στο φτύσιμο της θεατρικής παράστασης Σαμαρά, όπως αναμένεται να εξελιχθεί το αίσχος της επετείου των 40 ετών εγκληματικής δράσης της ψοφοδεξιάς στην Ελλάδα. Κάλεσε τον πρόεδρο του κόμματος-συμμορία της ΝΔ, να επιδιώξει επαφή και συνεννόηση με τον Τσίπρα και το Σύριζα, προκειμένου να υπάρξει πολιτική σταθερότητα και κοινό μέτωπο εξυπηρέτησης των εντολών των διεθνών τοκογλύφων. Προοπτική συνεργασίας με το Σύριζα, την οποία έχουν διατυμπανίσει και άλλοι βουλευτές της ΝΔ, διακρίνοντας την κατάρρευση της Χούντας Σαμαρά σε όλα τα επίπεδα.

Το μεγαλύτερο καρφί της Ντόρας στο πολιτικό φέρετρο Σαμαρά, δεν ήταν όμως η προαναγγελία της απουσίας από τα 40 της συμμορίας, αλλά η εξαγγελία πως θα είναι υποψήφια στην Α’ Αθήνας. Εξαγγελία η οποία έγινε προκειμένου να προλάβει τυχόν εκπλήξεις από μέρους Σαμαρά: «Βεβαίως και θα είμαι υποψήφια στην Α’ Αθήνας με σταυρό προτίμησης. Επειδή μπορεί να μου κάνανε κανένα «δώρο» πάλι… στο επικρατείας γι’ αυτό βιάζομαι να πω ότι θα είμαι υποψήφια στην Α’ Αθήνας»!

Όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς, η κατάσταση στο εσωτερικό της εγκληματικής συμμορίας που εξουσιάζει Τυραννικά τους Έλληνες σε συνεργασία -πάντα- με το κλεφτοΠΑΣΟΚ είναι έκρυθμη και θα επιδεινώνεται όσο πιο ευδιάκριτα φαίνεται ο ορίζοντας των εκλογών.

Τότε οι σπόντες και τα αλληλοκαρφώματα θα μετατραπούν σε ανηλεή σφαγή, με γνώμονα φυσικά τις ελάχιστες βουλευτικές έδρες που θα λάβει το μόρφωμα της Συγγρού. Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και αρκεί μια σπίθα για να σκορπίσει η κομματική συμμορία ΝΔ σε στάχτες. Αυτή τη σπίθα τους τη χρωστά ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και ο Ελληνικός Λαός.

Κανένας οίκτος στην πατριδοκάπηλη και ψοφοδεή Δεξιά!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/adeiasma-samara-apo-ntora-oute-sta-genethlia-ths-summorias-den-tha-paei#ixzz3EMbxjfne

Exit mobile version