Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

40 χρόνια απατεωνιές και ρεφενές για τους βολεμένους της ψοφοδεξιάς

40 χρόνια απατεωνιές και ρεφενές για τους βολεμένους της ψοφοδεξιάς

Είσαι ένας από τους βολεμένους και προνομιούχους, κρατικοδίαιτους νεοδημοκράτες που θέλουν να παραβρεθούν στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια πατριδοκαπηλίας, διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, καταστροφής της Ελλάδος από την εγκληματική συμμορία ΝΔ;

Είσαι ένας από εκείνους τους ελάχιστους που θέλουν να φάνε και να πιούνε δίπλα στον «ηγέτη» της συγκυβέρνησης και συνεταίρο του Ε. Βενιζέλου, στον «τιτάνα» της πολιτικής σκέψης και «σωτήρα» της ελληνικής οικονομίας Αντώνη Σαμαρά;

Τότε αξιοθρήνητε νεοδημοκράτη, θα πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη διότι το κόμμα-συμμορία θέλει και τη δική σου οικονομική συνεισφορά για να ταϊστούν τα κοράκια της Συγγρού!

Δεν τους έφταναν τα δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα που έχουν γονατίσει τους Έλληνες, δεν τους έφτανε η δόση της κρατικής χρηματοδότησης εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που πρόσφατα έλαβε το μόρφωμα της Συγγρού, σχεδιάζουν να ζητήσουν ρεφενέ από τα κορόιδα που θα προστρέξουν να εορτάσουν το μνημόσυνο της ΝΔ για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της!

Τα παραπάνω αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, βγαλμένα από τα χείλη του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, Αθ. Μπούρα. Ο τελευταίος, απευθυνόμενος προς στελέχη της ΝΔ που προσκλήθηκαν στην γιορτή μίσους κατά της Πατρίδος και του Ελληνικού Λαού (όποιος θεωρεί πως η εκδήλωση για τα 40 χρόνια ΝΔ είναι κάτι διαφορετικό, ζει απλά το μύθο του), είπε: «Θα πρέπει να σας πληροφορήσω ότι μόλις φάτε θα περάσει ένα στέλεχος του κόμματος και θα σας ζητήσει ρεφενέ. Δεν έχουμε χρήματα, ο ρεφενές είναι η μόνη λύση»!

Δεν λυπούμαστε καθόλου για τους απατεώνες της ΝΔ που έχουν κατακλέψει τον Ελληνικό Λαό, σε συνεργασία με τους προφέσορες του είδους, Πασοκτζήδες. Λυπούμαστε όμως πραγματικά για εκείνους που επιμένουν να στηρίζουν μια Χούντα η οποία έχει εξαθλιώσει την πλειοψηφία των Ελλήνων.

Διότι αν επιμένουν να επιτρέπουν στον εαυτό τους να εξαπατάται από την εγκληματική συμμορία της ΝΔ, τότε αναπόφευκτα ο Ελληνικός Λαός που αφυπνίστηκε θα έρθει η μέρα που θα τους πει:Συμπατριώτη, πεινάς; Φάε το Νεοδημοκράτη της γειτονιάς!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nd-40-chronia-apatewnes-kai-refenes-gia-tous-bolemenous#ixzz3ESbv8NrR

Exit mobile version