Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ξάνθη, Βόρεια Προάστια, Καβάλα, Αθήνα, Σαλαμίνα

Τ.Ο. Ξάνθης: Ενημερωτική εξόρμηση κι ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις αναφορικά με το Κίνημά μας Άλλη μία ενημερωτική δράση της Τοπικής Οργάνωσης Ξάνθης, τελεσφόρησε την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014, το απόγευμα, στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης.

Κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, πραγματοποίησαν ενημερωτική εξόρμηση σε εμπορικά καταστήματα καφετέριες και καφενεία της πόλης. Οι συναγωνιστές με υψηλό το φρόνημα και το ηθικό, παρά τις πολιτικές διώξεις και τις ανήθικες συκοφαντίες από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, έγιναν η φωνή του Κινήματος ενημερώνοντας, κατατοπίζοντας και πληροφορώντας τους συμπολίτες μας, όχι μόνο για τις άδικες πολιτικές διώξεις, αλλά και για το τι πραγματικά επεξεργάζονται για την χώρα μας οι εθνοπροδότες πολιτικοί της.

Διανεμήθηκε συνάμα, αρκετά μεγάλος αριθμός φύλλων της  εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς κι ενημερωτικά φυλλάδια αναφορικά με τις παράνομες πολιτικές διώξεις που υφίσταται το Εθνικιστικό μας Κίνημα. Οι Ξανθιώτες με έκδηλη χαρά δέχθηκαν τους συναγωνιστές, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για το ξεπούλημα της Ελλάδος από την εθνοκτόνο συγκυβέρνηση, αλλά και την αγωνία τους για το πότε θα αποφυλακιστούν ο Αρχηγός και οι υπόλοιποι προσωρινώς πολιτικοί  κρατούμενοι, βουλευτές-συναγωνιστές. Οι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες απτόητοι, με πείσμα και θέληση  ατσάλινη, συνεχίζουν τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου έως την Τελική Nίκη!

Στην συνέχεια οι συναγωνιστές μετέβησαν στα γραφεία της Τοπικής, όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Γραμματέα, αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις του Κινήματός μας. Ο συναγωνιστής στον λόγο του τόνισε, ότι οι παράνομες συλλήψεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των Βουλευτών του Κινήματος, σε συνδυασμό με τις συλλήψεις επίσης κι άλλων μελών και υποστηριχτών, αποτέλεσαν την αποκορύφωση μιας πολιτικής ανηθικότητας, η οποία ενορχηστρώθηκε από κοινού από τον διεθνή σιωνισμό, τους τοκογλύφους δανειστές, των καθεστωτικών ΜΜΕ και φυσικά την κυβέρνηση Σαμαρά–Βενιζέλου. Σε αυτό τον ένα χρόνο διαψεύστηκαν οι βρώμικες επιθυμίες, τόσο της κυβέρνησης όσο και των υπολοίπων πυλώνων του ανθελληνικού καθεστώτος, ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα αντέξει κάτω από το βάρος της συστημικής επίθεσης.

Ότι θα διαλυόταν, μη αντέχοντας την λυσσαλέα και αδυσώπητη πολεμική εναντίον της από το κράτος, το παρακράτος, την εξαρτημένη δικαιοσύνη και τις δυνάμεις καταστολής. Η  Χρυσή Αυγή, είπε, οι Έλληνες, Άνδρες και Γυναίκες που την αποτελούν, δεν πτοούνται από την ατιμία, την αλητεία, την λασπολογία, απ’ όλη την βρώμικη μεθοδολογία του συστήματος. Εκεί που οι άλλοι θα είχαν σηκώσει ψηλά τα χέρια, υψώνοντας λευκή σημαία παράδοσης και παραδοχής της ήττας, οι Χρυσαυγίτες όχι μόνο άντεξαν στην ανέντιμη επίθεση, αλλά σήμερα η Χρυσή Αυγή πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά είναι πιο δυνατή από ποτέ.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων: Κατάμεστα για ακόμα μια φορά  τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 24-9 στην ομιλά του Συναγωνιστή και  Βουλευτή του κινήματος, Πολύβιου Ζησιμόπουλου.

Την ομιλία προλόγισε ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος με διάφορα τρέχοντα θέματα, της Τοπικής αλλά και για την επερχόμενη συγκέντρωση το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στον Σταθμός Λαρίσης – Δηλιγιάννη 50 στις 19:00 για τον  ένα χρόνο παράνομες πολιτικές διώξεις του κινήματός μας.

Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής και  Βουλευτής μας Πολύβιος Ζησιμόπουλος κατακεραύνωσε με μια καταπληκτική ομιλία το καταρρέων καθεστώς των Σαμαρο-Βενιζέλων με εκτενή αναφορά στα γεγονότα που συνέβησαν εδώ και ένα χρόνο με αποτέλεσμα την παράνομη φυλάκιση των συναγωνιστών μας και Αρχηγού του κινήματος.  Επίσης ο συναγωνιστής Ζησιμόπουλος προέβη σε λεπτομερή περιγραφή για τα αίσχη που συνέβησαν εναντίων των Ελλήνων πατριωτών στην τελετή τιμής και μνήμης στην Πηγάδα του Μελιγαλά.

Η ομιλία έκλεισε με ξέσπασμα χειροκροτημάτων από τον παριστάμενο κόσμο, τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής δίνοντας ταυτόχρονα ραντεβού για βροντερό παρών το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στον Σταθμός Λαρίσης – Δηλιγιάννη 50.

Τ.Ο. ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Κηφισιάς 141 & Μαραθωνοδρόμου
Κάθε Τετάρτη 19:00 – 21:00

Τ.Ο. Καβάλας: Ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014, ομιλία του Γραμματέα της Τ. Ο. Καβάλας, συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Την ομιλία του ο συναγωνιστής ξεκίνησε αναφερόμενος στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Πηγάδα του Μελιγαλά, όπου η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, έδειξε για μία ακόμη φορά το αποκρουστικό της πρόσωπο, με την αστυνομοκρατία, τις απαγορεύσεις και μια προσπάθεια να φανεί πως η Χρυσή Αυγή έχει χάσει την επιρροή της στην ελληνική κοινωνία, ξεκάθαρο δείγμα του πανικού των συγκυβερνώντων, προσπάθεια η οποία όμως έπεσε για μία ακόμη φορά στο κενό.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην περιοδεία του συναγωνιστή βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλου στον Έβρο, όπου ο βουλευτής είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με εκπροσώπους φορέων της πρωτογενούς παραγωγής, όπως αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς, με τους οποίους συζήτησε πληθώρα θεμάτων, καθώς και για τα προβλήματα που θα ανακύψουν για τον πρωτογενή τομέα όταν το πραγματικό μέγεθος της ζημιάς από το ρωσικό εμπάργκο θα γίνει ορατό.

Αμέσως μετά αναφέρθηκε ο συναγωνιστής Βογιατζής σε ορισμένα τοπικά θέματα, όπως στο γεγονός ότι ακόμη δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη στον πρώην γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καβάλας, ο οποίος υπεξαίρεσε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από το ταμείο της επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, σχολιάζοντας και την δήλωση της νέας δημάρχου Καβάλας κ. Δ. Τσανάκας που καταδεικνύει την πρόθεση των τοπικών αρχών να κουκουλωθεί το θέμα. Επίσης, αναφέρθηκε και στις προεκλογικές εξαγγελίες των υποψηφίων για τον Δήμο, μεταξύ αυτών και η σημερινή δήμαρχος, οι οποίοι τάχθηκαν κατά την ανακατασκευής του οθωμανικού μεντρεσέ, ενώ μετεκλογικά δηλώνουν ότι το έργο θα προχωρήσει κανονικά, παρέχοντας έτσι πάτημα στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας στην περιοχή μας.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Βογιατζής έκανε λόγο για την συμπλήρωση ενός χρόνου από το ξεκίνημα των άδικων πολιτικών διώξεων που υφίσταται η Χρυσή Αυγή, καλώντας όλους τους συναγωνιστές να επιδείξουν το ίδιο θάρρος κι πυγμή με αυτήν που επιδεικνύουν ο Αρχηγός και οι βουλευτές μας και να μην κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω. Την ομιλία ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση έληξε με τους συναγωνιστές και φίλους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Αθήνας: Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία της συναγωνίστριας Μιχάλαρου Κατερίνας με θέμα: “Δύναμή μας η Πίστη”.

Η συναγωνίστρια Μιχάλαρου αναφέρθηκε στις πολιτικές διώξεις που έχει εξαπολύσει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο εις βάρος του Κινήματος μας, αλλά επισήμανε η πίστη του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων συναγωνιστών βουλευτών και μελών που βρίσκονται στα κελιά της τιμής, για το δίκαιο που αντιπροσωπεύει η Χρυσή Αυγή ατσαλώνει και παραδειγματίζει κάθε Χρυσαυγίτη και Χρυσαυγίτισα ξεχωριστά.

Ομιλία στην Τ.Ο. Σαλαμίνος: Προλογίζοντας ο υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου ανέφερε την μεγάλη συσπείρωση που έχουν οι τρεις τοπικές οργανώσεις της περιφερείας Πειραιά και αυτό αποδεικνύεται, τόσο από τους κοινούς αγώνες, όσο και από την παρουσία εκατέρωθεν στις εκάστοτε τοπικές.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και προσφάτως αποφυλακισμένος από τα κελιά της τιμής και γραμματέας της Τ. Ο. Πειραιά, Μάκης Μπαρέκας, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε την μεγάλη του χαρά που βρίσκετε ανάμεσα στους συναγωνιστές της Τ.Ο. Σαλαμίνος, οι οποίοι κάθε μέρα με τον προσωπικό τους αγώνα δηλώνουν την πίστη τους στον Αρχηγό μας και στο κίνημα. Να παραμείνουμε πιστοί στην ιδέα, να μην κάνουμε βήμα πίσω και ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι καθαρή και σύντομα η σκευωρία θα καταρρεύσει.

Κατόπιν τον λόγο πήρε το μέλος της κεντρική επιτροπής και εκτελών χρέη περιφερειάρχη Σωτήρης Δεβελέκος, ο οποίος έκανε μια αναδρομή από τις άδικες προφυλακίσεις έως σήμερα, τονίζοντας παράλληλα ότι ο δρόμος για την εξουσία θα περάσει από τα κελιά της Τιμής.

Η συσπείρωση μεταξύ μας είναι απαραίτητη προϋπόθεση και ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα καράβι που ναι μεν θα περάσει φουρτούνες αλλά θα φτάσει στον προορισμό του. Τέλος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το χρονικό της δικογραφίας, η οποία είναι για γέλια και για κλάματα, σύντομα όμως ο μύθος της “εγκληματικής οργάνωσης” καταρρέει. Οι τρεις συναγωνιστές καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn4#ixzz3EVDyg1jG

Exit mobile version