Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΒΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ

ygra apovlita

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές είδαμε τα προγράμματα των διαφόρων συνδυασμών για την περιφέρεια της Αττικής. Τα διαβάσαμε ένα-ένα με πολύ προσοχή όπως αυτά καταρτιζόταν και παρουσιαζόντουσαν χρονικά! Έτσι είδαμε την παράταξη της κ. Δούρου να αντιγράφει τις προτάσεις, της Ελληνικής Αυγής του κ. Παναγιώταρου, για το περιβάλλον και για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Δυστυχώς, η τεράστια αποχή, έφερε στην διοίκηση της Περιφέρειας την παράταξη της  αντιγραφής και τα διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα βρήκαν την ευκαιρία για ασυδοσία. 

Πέταξαν 10 τόνους επικίνδυνα απόβλητα στον παράδρομο της Αττικής Οδού στο 46ο χιλιόμετρο της Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Το επικίνδυνο υλικό βρήκαν κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Ασφάλειας Αττικής και επιθεωρητών της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος (Ε.Υ.Ε.Π.), που μετέβησαν στο παραπάνω σημείο προκειμένου να διερευνήσουν καταγγελία για παράνομη εναπόθεση αποβλήτων.

Όπως διαπιστώθηκε, άγνωστοι δράστες και σε άγνωστο χρόνο, είχαν εναποθέσει στην άκρη του δρόμου 10 παλετοδεξαμενές, συνολικής χωρητικότητας 10 τόνων, με ελαιώδη πίσσα μαύρου χρώματος. Μάλιστα, είχε σημειωθεί διαρροή του περιεχομένου τους, τόσο στο οδόστρωμα όσο και σε παρακείμενο αμπελώνα.

Όπως αποφάνθηκαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος, το υλικό αυτό χαρακτηρίζεται επικίνδυνο και προκαλεί ρύπανση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος στο ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον της Δ.Αττικής.

Από τους αρμόδιους φορείς έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για τη συλλογή και απομάκρυνση των επικίνδυνων αποβλήτων, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Περιβάλλοντος και διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Περιβαλλοντικής Προστασίας της Ασφάλειας Αττικής.

Τώρα, καλείται και η κ. Δούρου και οι συνεργάτες της να εφαρμόσουν στην πράξη όσα αντέγραψαν για το Περιβάλλον από την Ελληνική Αυγή… 

Και γρήγορα – γρήγορα πριν έχουμε και άλλα τέτοια κρούσματα γιατί ως γνωστόν η ανικανότητα στην διοίκηση φέρνει ασυδοσία… 

πηγή

Exit mobile version