Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ψηλά οι σημαίες! Ύμνος Χρυσής Αυγής – Εθνικός Ύμνος

Ορμώμενη από την επέτειο μνήμης του θανάτου του Νικηταρά του Τουρκοφάγου που πέθανε φτωχός αλλά τιμημένος, αισθάνομαι λύπη για την μικροψυχία, την αν ανδρεία και την πνευματική φτώχεια των “δήθεν” σύγχρονων πεφωτισμένων Ελλήνων που αποφασίζουν για την τύχη του έθνους μας, δηλαδή ολοταχώς προς τον αφανισμό, δυστυχώς με την εκούσια συναίνεσή μας.

Ακούμε, βιώνουμε την απαξία της ανθρώπινης ζωής, με δηλώσεις όπως ότι θα υπάρχουν φυλακίσεις για όσους δεν πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ αλλά, αν και μας στέρησαν εργασία, παιδεία, κοινωνικά αγαθά και μέλλον, εξαντλούμε την αντίδρασή μας, σε χλιαρές συζητήσεις.

Έχουμε καταλάβει ότι πλέον δεν υπάρχει επιστροφή στον όλεθρο που μας οδήγησαν οι πολιτικές επιλογές μας; Τι παραδίδουμε στις γενιές που ζουν την απόλυτη αβεβαιότητα και την ξενιτιά;; Μαύρη εργασία με δωδεκάωρες βάρδιες και μια πατρίδα που ξεπουλιέται υποθηκευμένη.

Αυτή είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες; Αλλά μάθαμε στα σχολεία και ζήσαμε εμείς οι σημερινοί μεσήλικες. Μάθαμε για Μαραθώνα, Πλαταιές, Θερμοπύλες, Μ.Αλέξανδρο, Βυζάντιο, Ιουστινιανό, Μέγα Κωνσταντίνο και Βασιλεύουσα. Μάθαμε για το 1821 και την Επανάσταση μιας χούφτας Ελλήνων. Γιατί ανεχόμαστε την παραποίηση της Ένδοξης Ιστορίας μας και απαξιώνουμε την Θρησκεία και την Οικογένεια;; ;

Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε για την Ελλάδα που έδωσε τα φώτα στην ανθρωπότητα.

Πρέπει να μην λυγίσουμε ούτε να δειλιάσουμε μπροστά στην ισοπέδωση που η παγκοσμιοποίηση μας επιβάλλει.

Υπάρχουν ακόμη Έλληνες, Ελληνόψυχοι και Ελληνίδες με εθνικά ιδανικά που δεν ξεχνούν την Χριστιανική Πίστη και την Αγάπη στην Πατρίδα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Γ.Α.

Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην συγκέντρωση κατά των πολιτικών διώξεων – ΒΙΝΤΕΟ

Ή Νέα Δημοκρατία έχει γενέθλια για τα 40χρονά της. Μόνο που είναι ματωμένα γενέθλια από τα χιλιάδες θύματα του μνημονίου και της ακραίας οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί. Άρχισε την ιστορία της η Ν.Δ. με την αναγνώριση του δολοφονικού ΚΚΕ από τον ψευτοεθνάρχη και κλείνει την πορεία της με το Ελληνοκτόνο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που δίνει γη και ύδωρ στους λαθρομετανάστες. Η Ν.Δ. άνοιξε τα σύνορα το 1991 για πρώτη φορά στους φονιάδες Αλβανούς και κατόπιν τους νομιμοποίησε. Σαράντα χρόνια ρεμούλας και κατασπατάλησης του Δημόσιου χρήματος από κλητήρες του κόμματος που έφυγαν εκατομμυριούχοι. Συνεχώς τα χρόνια που πέρασαν έκαναν αβάντες στην αριστερά δημιουργώντας στην ουσία Σοσιαλιστικό κράτος που ξεκίνησε με τις κρατικοποιήσεις Διυλιστηρίων και Ναυπηγείων μετά το 1974 από τον ψευτοεθνάρχη. Τώρα η Νέα Δημοκρατία είναι ένα απόκομμα του παρελθόντος. Ό πυρσός της έχει σβήσει και αντικαταστάθηκε από τα χρώματα της Πολιτικής Άνοιξης πριν το κύκνειο άσμα της. Ή Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά μας λέει καληνύχτα και εμείς της λέμε καλό ταξίδι και στον αγύριστο.Ή Χρυσή Αυγή έχει ξημερώσει για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.

Ζήτω η Χρυσή Αυγή,

Ζήτω ο Αρχηγός της Ν.Γ. Μιχαλολιάκος.

Ι.Π.

Ολόκληρη η μεγαλειώδης συγκέντρωση Εθνικής Αντίστασης από την Αθήνα – ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός πραγματικότητας ή καλύτερα σε κατάσταση πανικού βρίσκεται το σύστημα που παρά τις ατελείωτες ώρες κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής βλέπει τα νούμερα να εκτοξεύονται ακόμη και στις στημένες δημοσκοπήσεις. Ένας χρόνος κλείνει σήμερα πολιτικών διώξεων το έχουν αντιληφθεί ακόμη και όσοι συνεχίζουν να ενημερώνονται από τα καθεστωτικά μέσα. Έφτασαν στο σημείο να «βαφτίσουν» σαν χρυσαυγίτη και ένα Πακιστανό αξιωματούχο ο οποίος έπαψε να βρίσκεται στη ζωή από το 2008. Απέλπιδες προσπάθειες του κλεπτοκρατικού τόξου να κρατηθεί στη  εξουσία  ώστε να συνεχίζουν το ξεπούλημα της πατρίδας μας και οι ίδιοι να απολαμβάνουν τα προκλητικά προνόμια τους σε βάρος ενός λαού που τα πληρώνει με το αίμα του.  Ξεκίνησαν μάλιστα και να τάζουν πάλι αποκατάσταση μισθών και συντάξεων ενώ στη πραγματικότητα και οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι βλέπουν μόνο μειώσεις και συνεχή φορολογικά μέτρα.

Ότι και να κάνουν τα ψέματα τους φτάνουν στο τέλος τους. Στις επόμενες εκλογές ο Ελληνικός λαός καλείται να διώξει τους κλέφτες της συγκυβέρνησης  και τους «γιαλαντζί» αντιμνημονιακούς που τα παίρνουν από τη Μέρκελ και να επιβραβεύσει τη Χρυσή Αυγή για τη συνέπεια λόγων και έργων .

Π.Ν.

Η γελοιότητα «χτύπησε κόκκινο»: Φιλιππινέζος από το διαδίκτυο βαπτίστηκε «Χρυσαυγίτης» και η φωτογραφία «στοιχείο»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-28-septembriou-2014#ixzz3EYeYze5L

Exit mobile version