Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κραυγή απελπισίας Σταμάτη σε Σαμαρά: “Αντώνη τελειώνει ο χρόνος σου. Κάνε εκλογές τώρα!”

Κραυγή απελπισίας Σταμάτη σε Σαμαρά: “Αντώνη τελειώνει ο χρόνος σου. Κάνε εκλογές τώρα!”

Η εφημερίδα “Παραπολιτικά” επιβεβαιώνει τα λεγόμενα της Χρυσής Αυγής ότι η διαρκής και κάθετη πτώση του Σαμαρά είναι μη αναστρέψιμη και στα υπόγεια του Μαξίμου ελπίζουν πως με τις πρόωρες εκλογές θα σωθούν από την λαϊκή κατακραυγή.

Θιασώτης της άμεσης διενέργειας πρόωρων εκλογών δεν είναι άλλος από τον αρχιμάγειρα των δημοσκοπήσεων Σταμάτη, ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι πως ο “πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης” αποτελεί ήδη παρελθόν από το πολιτικό στίβο της χώρας.

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ των “Παραπολιτικών” που ξεγυμνώνει την Χούντα Σαμαρά γράφει χαρακτηριστικά: “Ο έχων την εποπτεία της επικοινωνιακής τακτικής στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού έχει την πρώτη άμεση πρόσβαση σε δημοσκοπικά στοιχεία είτε δημοσιεύονται είτε όχι. Την άποψή του ότι υπάρχει κίνδυνος να μεγαλώσει η διαφορά, ο κ. Σταμάτης την θεμελιώνει στο γεγονός ότι έρχονται σωρευτικά οι δόσεις από τις φορολογικές επιβαρύνσεις των εισοδημάτων και της ακίνητης περιουσίας. Ο κ. Σταμάτης γνωρίζει καλά ότι ειδικώς οι επιβαρύνσεις από τον ΕΝΦΙΑ έχουν εξοργίσει την κοινωνία, εξαιτίας και των λαθών που προηγήθηκαν στους υπολογισμούς του φόρου, αλλά και της εσφαλμένης επικοινωνιακής πολιτικής που ακολουθήθηκε για να δικαιολογηθούν τα λάθη. Επικοινωνιακή πολιτική που είχε κόστος για την κυβέρνηση και με την οποία είχε διαφωνήσει. Με βάση τις παραπάνω εκτιμήσεις κατά τον κ. Σταμάτη εκείνο που συμφέρει τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Σαμαρά είναι να περιοριστούν οι πιθανές εκλογικές απώλειες, κάτι που μπορεί να συμβεί, σύμφωνα με όσους προτείνουν επίσπευση των εκλογών, μόνο με μια πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, που θα ανακόψει τη σταδιακή άνοδο του Σύριζα“.

Καθίσταται σαφές ακόμα και από την εφημερίδα που πρόσκειται στην ψοφοδεξιά πως ο Σαμαράς θα είναι ο ηττημένος των εκλογών όποτε κι αν αυτές γίνουν.

Απλώς αν γίνουν μια ώρα αρχύτερα, θα χάσει με μικρότερη διαφορά, γιατί καθημερινά καταρρέει. Ο λόγος δεν είναι μόνο οι ασφυκτικές μνημονιακές πολιτικές, αλλά και η συνεχιζόμενη πολιτική και δικαστική σκευωρία κατά του τρίτου κόμματος της χώρας, η οποία έχει γυρίσει “μπούμερανγκ” στους ενορχηστρωτές.

Η δικαίωση για τους αθώους Συναγωνιστές και πολιτικούς κρατούμενους της Χρυσής Αυγής δεν αργεί, όπως και η τιμωρία των εθνικών ολετήρων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kraugh-apelpisias-stamath-se-samara-antwnh-teleiwnei-o-chronos-sou.-kane-ek#ixzz3EbZPFz5W

Exit mobile version