Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βουλευτής της ΝΔ εμπαίζει τους δοκιμαζόμενους Έλληνες: «Έχω μάθει να ζω και με 1500 ευρώ τον μήνα!»

Βουλευτής της ΝΔ εμπαίζει τους δοκιμαζόμενους Έλληνες: «Έχω μάθει να ζω και με 1500 ευρώ τον μήνα!»

Σε ευθεία πρόκληση και επίθεση εναντίον των δοκιμαζόμενων Ελλήνων προχώρησε η βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ, Μαρία Αντωνίου. Η εν λόγω βουλευτής δήλωσε μιλώντας σε εκπομπή τοπικού καναλιού ότι «αντιλαμβάνεται» την κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες, αφού έχει μάθει να ζει “και με 1500 ευρώ τον μήνα”!

Θυμίζουμε ότι η Αντωνίου είναι η βουλευτής καρνάβαλος, η οποία είχε «κοινωνήσει» από το χέρι του «Παπά – Σούρα», αναρχικού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλου. Τότε στο καρναβάλι είχε βρεθεί ντυμένος παπάς ο βουλευτής με τα «γουναράδικα», Διαμαντόπουλος, και η βουλευτής της ΝΔ είχε συμμετάσχει στο «γλέντι» από κοινού μαζί του. Τότε είχε ευστόχως παρατηρηθεί ότι ο Διαμαντόπουλος ως «παπάς» έχει και την κατάλληλη  προϋπηρεσία για τον επικείμενο γάμο του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ.

Η νέα δήλωση της βουλευτή της ΝΔ είναι μία πρόκληση εναντίον του Ελληνικού Λαού. Αποτέλεσμα της πολιτική του αποκόμματος της Αντωνίου είναι ότι 6.300.000 Έλληνες ζουν στα όρια της φτώχειας. Αποτέλεσμα της πολιτικής του αποκόμματος της Αντωνίου είναι ότι 30% των Ελλήνων είναι άνεργοι και απελπισμένοι. Αποτέλεσμα της πολιτικής της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά είναι ότι έγινε φριχτή πραγματικότητα η εξαγγελία Παπανδρέου για «έναν εργαζόμενο ανά οικογένεια».

Έρχεται, λοιπόν, η βουλευτής της ΝΔ και λέει ότι «καταλαβαίνει» γιατί έχει μάθει να ζει «και με 1500 ευρώ τον μήνα», την στιγμή που οι περισσότεροι Έλληνες ζουν με 400 και 500 ευρώ τον μήνα. Αυτό είναι ένα σημάδι της αναλγησίας των κυβερνώντων και του πολιτικού παχυδερμισμού που τους οδηγεί να ψηφίζουν επαίσχυντα φορομπηχτικά μέτρα εναντίον των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/bouleuths-ths-nd-empaizei-tous-dokimazomenous-ellhnes-echw-mathei-na-zw-kai#ixzz3EceIDGv6

Exit mobile version