Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑΣ ΔΙΩΞΗΣ

1385904_223392181159572_985792938_n

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ:

Μια φορά κι έναν καιρό σε μια χώρα μπανανία, όπου οι κάτοικοί της, ψηφίζουν  στις εκλογές ανίκανες, (όπως αποδεικνύεται πάντα εκ των υστέρων) κυβερνήσεις, δουλικές μαριονέτες στα ντόπια και ξένα συμφέροντα και στους ξένους τοκογλύφους, ανάμεσα σε δεκάδες  ρεύματα, κινήματα, οργανώσεις, ΜΚΟ (Μαζί Κονομάμε Όλοι), κόμματα και κομματάκια,  δημιουργήθηκε πριν από καμιά τριανταριά χρόνια μια οργάνωση αλλιώτικη από τις άλλες. 

Δημιουργήθηκε για να θυμίσει στους ντόπιους κατοίκους, το όνομα και την ιστορία της χώρας τους που τα είχαν ξεχάσει, τον πολιτισμό τους, τις παραδόσεις τους τα ήθη και τα έθιμά τους, τους δεσμούς μεταξύ τους. Να τους αναγεννήσει το ξεχασμένο συναίσθημα της αγάπης για την πατρίδα και να τους σηκώσει από τους καναπέδες που είναι πακτωμένοι.

Ο αρχηγός αυτής της οργάνωσης, μαζί με άλλους, στην αρχή λίγους «τρελούς», αγωνιζόταν στους δρόμους, έκανε ολιγομελείς στην αρχή συγκεντρώσεις, ομιλίες, εκδηλώσεις μνήμης για τα ηρωικά γεγονότα που είχαν σημαδέψει την τόσο ένδοξη ιστορία αυτής της χώρας.

Ήταν μια φωνή διαμαρτυρίας αυτή η οργάνωση ενάντια στο ψέμα των πολιτικών, στην καταστρατήγηση των νόμων και του συντάγματος, ενάντια στην ανεργία, στη φτώχεια και στην απόγνωση που είχαν οδηγήσει τους πολίτες της χώρας οι πουλημένες κυβερνήσεις της, ενάντια στο φόβο και στην εγκληματικότητα που τους οδηγούσε στην κατάθλιψη και στην απελπισία. Με τα χρόνια και με αδιάκοπους αγώνες, η φωνή του αρχηγού της οργάνωσης απέκτησε κι άλλες πολλές φωνές διαμαρτυρίας που όλο και περισσότερο πλήθαιναν και λόγω της πλαστής οικονομικής κρίσης που επέβαλαν οι κυβερνήσεις του τόπου.

Η οργάνωση έχοντας τα νόμιμα έγγραφα από τον Άρειο Πάγο, συμμετάσχει σε εκλογές ως νόμιμο πολιτικό κόμμα. Στην αρχή με πολύ μικρά ποσοστά που δεν ενοχλούσαν τους κυβερνώντες, αντίθετα τους βόλευαν, όμως αυξάνονταν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Όμως οι αγώνες στο δρόμο συνεχίζονταν αμείωτοι από μέρους της οργάνωσης που ήταν  πλέον νόμιμο πολιτικό κόμμα, και συγχρόνως αυξάνονταν ανέλπιστα πολύ και οι αγωνιστές της για την ανάκτηση του δικαίου, της ξεχασμένης τιμής της πατρίδας. Γεμίζανε δρόμους, πλατείες, συνοικίες ολόκληρες.

Ο κόσμος τους ακολουθούσε γιατί τους έβλεπε σαν τη μόνη ελπίδα σωτηρίας της χώρας για την έξοδο από την κρίση. Για να ανακτήσουν και πάλι τις ζωές που τους έκλεψαν οι ανίκανες κυβερνήσεις τους.  Κάποια στιγμή προκηρύσσονται και πάλι εκλογές στη χώρα μπανανία. Και το κόμμα αυτό με τους μαχητικούς και ικανότατους στο λόγο υποψηφίους του, και με χιλιάδες ψηφοφόρους, καταφέρνει να μπει στο Κοινοβούλιο της χώρας με αρκετούς βουλευτές. Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίσσονται στις συνεδριάσεις της Βουλής, η φωνή των βουλευτών αυτών βροντερή και αιχμηρή, αγωνίζεται για να ακουστούν τα προβλήματα των πολιτών και να βρεθούν λύσεις γι’ αυτά.

Ξαφνικά η Βουλή απέκτησε ενδιαφέρον και… δημιουργικότητα. Μιλούν για το ξεπούλημα της πατρίδας, τις αδικίες των νόμων, την ανεργία, τη φτώχεια του κόσμου,  καυτηριάζουν τους υπέρογκους μισθούς, τις φοροαπαλλαγές  και τα προνόμια των βουλευτών, αναδεικνύουν τις ρεμούλες των μεγαλοεργολάβων και καναλαρχών, τις μίζες των πολιτικών, μιλούν για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου για το καλό της χώρας, την οριοθέτηση της ΑΟΖ, πράγματα τα οποία ήσαν κρυμμένα από τον κόσμο τα έβγαλαν στη φόρα για να τα μάθουν όλοι και ν’ αφυπνιστούν. Μίλησαν στην ψυχή του κόσμου για κάθε τι που ήθελε να πει και δεν είχε τη δυνατότητα μέχρι τότε.

Ενόχλησαν πολύ τους βουλευτές των άλλων κομμάτων που βρέθηκαν ξαφνικά όλοι συσπειρωμένοι εναντίον τους. Ενόχλησαν όλα τα ντόπια και ξένα συμφέροντα, τους μεγαλοτραπεζίτες. Θορυβήθηκαν όλοι με την παρουσία αυτού του κόμματος στη Βουλή. Έχασαν τη βολή τους…

Η «κουτάλα» κυρίες και κύριοι είναι μεγάλο πράγμα… Ποιος θέλει να τη χάσει…

Τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια κόμματα, νέμονταν το δημόσιο χρήμα, καλοπερνούσαν, έφτιαχναν βίλες, έβγαζαν εκατομμύρια στο εξωτερικό σε επενδύσεις σε «off shore» και αλλού. Και ξαφνικά να βρεθούν κάποιοι ν ανοίξουν τα μάτια του λαού για το μεγάλο φαγοπότι τους. «Πρωτάκουστο», «πρωτοφανές», «αδιανόητο»,… «ανεπίτρεπτο»… Σ΄ αυτό το τελευταίο ας σταθούμε… ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ !

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έδειχναν να έχει το κόμμα αυτό πολύ υψηλά και ολοένα πιο ανοδικά ποσοστά.  Σε σημείο κάποια στιγμή πολύ σύντομα να μπορεί να βρεθεί ακόμη και στην πρώτη θέση.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!. Οι δουλοπρεπείς συγκυβερνήτες της χώρας έπρεπε να αποδεικνύουν στα ξένα αφεντικά τους, που είχαν ενοχληθεί με τη δραστηριότητα αυτού του κόμματος εναντίον των συμφερόντων τους,  την «καλή μαρτυρία». Η εντολή μία και απλή: Σταματήστε τους με κάθε τρόπο.

Και επειδή οι κυβερνώντες οσφυοκάμπτες της χώρας αυτής,  δεν φημίζονταν για την εξυπνάδα και την ενεργητικότητά τους, οι ξένοι επικυρίαρχοι τους πρότειναν και τις απαραίτητες λύσεις: προβοκάτσια, ψεύτικες κατηγορίες, συλλήψεις, διασυρμός, ανακρίσεις, προφυλακίσεις, λασπολογία, εκφοβισμός οπαδών με οποιοδήποτε μέσο ακόμη και με τρομοκρατική ενέργεια, χαρακτηρισμός ως εγκληματική οργάνωση, άρση χρηματοδότησης του κόμματος και στην τελική βρε αδελφέ, αν όλα αυτά δεν πιάσουν και συνεχίζουν ν’ ανεβάζουν ποσοστά, απαγόρευση συμμετοχής του κόμματος στις εκλογές.

Στην προσπάθειά τους αυτή είχαν αρωγούς τα πρόθυμα ντόπια και ξένα ΜΜ, που προκαταλάμβαναν το φιλοθεάμον κοινό για το τι θα ακολουθούσε προτού καν συμβεί. Ένα τυχαίο λυπηρό γεγονός ή προβοκάτσια (;) και αρχίζει το πανηγύρι: Παράνομες συλλήψεις του αρχηγού και βουλευτών του κόμματος, χωρίς άρση ασυλίας, στελεχών και απλών πολιτών.

Διαπόμπευσή τους με χειροπέδες ανάμεσα σε πάνοπλους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής και περιφορά τους μπροστά από τους δημοσιογράφους, την ώρα των δελτίων ειδήσεων, χωρίς αλεξίσφαιρα (ουσιαστικά δηλαδή χωρίς προστασία), έρμαια στις διαθέσεις του κάθε περαστικού, που θα μπορούσε ακόμη και να τους αφαιρέσει τη ζωή.

Ανακρίσεις και απολογίες για ανυπόστατες κατηγορίες περί συλλογικής ευθύνης και επί παντός επιστητού, ψευδομάρτυρες, δωροδοκίες, παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, εγκάθετοι δικαστικοί, προειλημμένες αποφάσεις προφυλάκισης, ανθρωποκτονίες δύο ψηφοφόρων του κόμματος για τον εκφοβισμό του κόσμου, ένα παιχνίδι εντυπώσεων πάνω σε ανθρώπινες ζωές, σε οικογένειες ακόμη με μικρά παιδιά, που οδήγησε στην στέρηση της ελευθερίας τους έστω και προσωρινής.

Συνέχιση των προφυλακίσεων και νέες προφυλακίσεις βουλευτών, κατ’ οίκον περιορισμούς, απαγόρευση της πολιτικής τους δράσης, διαπόμπευσής τους μέσω των ΜΜΕ με την συνεχή και παράνομη διαρροή από «δικαστικούς κύκλους» του ανακριτικού υλικού. Γιατί όλα αυτά; ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. Το ομολόγησαν και οι ίδιοι οι κυβερνώντες μέσω ανώτατων στελεχών, υπουργών και του ίδιου του πρωθυπουργού της χώρας. ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΜΑΣ …ρε γ@μ@τ@!!!…

Όλα αυτά αποδείχτηκαν τελικά ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΟΠΟΣ του συστήματος. Οι ψηφοφόροι του κόμματος συσπειρώθηκαν και πλήθυναν κατά πολύ, γιατί και ο πιο αδαής πολίτης κατάλαβε το στημένο παιχνίδι του συστήματος και στις δημοτικές, περιφερειακές και ευρω – εκλογές ήταν το μοναδικό κόμμα που είχε τόσο μεγάλη άνοδο και επιτυχία παρ’ όλη τη νοθεία. Οι συγκυβερνώντες είναι σε αμηχανία… δεν τους βγαίνουν τα χαρτιά.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΙ ΘΑ KANΟΥΜΕ ; ΔΙΚΗ ;;; Α ΠΑ ΠΑ!!!!

Με όλα τα ΜΜΕ ντόπια και ξένα να την αναμεταδίδουν παντού, με ντόπιους και ξένους παρατηρητές κομμάτων, με αυτούς τους έρμους του ψευδομάρτυρες, που δεν είπαν ουσιαστικά τίποτε το επιλήψιμο για το κόμμα ώστε να αποδεικνύονται οι κατηγορίες, με μάρτυρες και δικηγόρους υπεράσπισης, με τις απολογίες των ίδιων των κατηγορουμένων και τις αγορεύσεις των συνηγόρων τους που θα είναι καταπέλτης για το σύστημα και με όλη την υφήλιο να παρακολουθεί από τηλεοράσεως σε προεκλογική μάλιστα περίοδο;;;;;

Α ΠΑ ΠΑ !!!! ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΗΗΗΗ!!!

Τι θα κάνουμε τώρα έτσι σκ@τ@ που τα κάναμε;;;; αναρωτιούνται. Για να τους βοηθήσω  θα τους πω: Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ.  Γιατί το παραμύθι αυτό μόνο αίσιο τέλος μπορεί να έχει για τους αθώους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται άδικα, επειδή  αγωνίζονται για τη σωτηρία της πατρίδας τους.

Αρετή Βασδέκη

ΠΗΓΗ

Exit mobile version