Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΙΕΡΑΡΧΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟ

587277__article

Οι «τρελοί του Αλλάχ» εκδηλώθηκαν (έστω και… καθυστερημένα) υπέρ του Νόμου του Αίσχους (του κατ’ ευφημισμόν «αντιρατσιστικού) κι έβαλαν στο στόχαστρό τους τον Εθνικό Ιεράρχη Αμβρόσιο Καλαβρύτων!

Έτσι, σε ιστοσελίδα προσκείμενη στο Ισλαμικό Κράτος γίνεται εκτενής αναφορά στις δηλώσεις που είχε κάνει κατά του Νόμου του Αίσχους.

Στο άρθρο που έχει τίτλο “Έλληνας επίσκοπος: Τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι των μουσουλμάνων”, παρατίθενται οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Εθνικός Ιεράρχης κατά του αντιρατσιστικού, και ακολουθούν επικριτικά σχόλια εναντίον του. Θυμίζουμε τις μεστές περιεχομένου δηλώσεις του Εθνικού Ιεράρχη, που τόσο ενόχλησαν τους λυσσασμένους εχθρούς της Πίστης και της Πατρίδας μας:

“Από αύριο το πρωί µε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, όποιος μιλά για την πατρίδα µας κινδυνεύει να πάει φυλακή. Όποιος ιερέας μιλά στον άμβωνα κατά των Μαρτύρων του Ιεχωβά, ή άλλων θρησκειών κινδυνεύει να θεωρηθεί ρατσιστής και να φυλακιστεί. Σε λίγο στον τόπο µας θα είμαστε ξένοι. Δεν ξέρω αν θα ζω, να το δω αυτό, αλλά τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι στους μουσουλμάνους. Η Ελλάδα χάνεται και η πίστη χάνεται. Κρατήστε τη Φλόγα της Πατρίδας και της Πίστης. Η παγκοσμιοποίηση δεν µας χτυπά απλά την πόρτα είναι ήδη εδώ”.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version