Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Η «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ» ΤΗΣ PUBLIC ISSUE ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΗ!

maimou__main

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος.

Ως γνωστόν, χθες δημοσιεύθηκε στη φυλλάδα του φον Δημητράκη Ψαρρά (συγγραφέα συκοφαντικών πονημάτων κατά της Χρυσής Αυγής, που χρηματοδοτούνται από το υπουργείο Εξωτερικών της φράου Μέρκελ…), μία «δημοσκόπηση» της εταίρας Public Issue.

Τα «αποτελέσματα» που δίνει είναι τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ 36%

ΝΔ 25%

Ποτάμι 9,5%

Χρυσή Αυγή 7,5%

ΚΚΕ 6,5%

ΠΑΣΟΚ 5,5%

Κόμμα Καμμένου 4%

ΔΗΜΑΡ 1%

Λοιπά Κόμματα 5%

Ας δούμε τώρα γιατί πρόκειται για μεγάλη… μαϊμού, με σκοπό τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης:

1ον) Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται πολύ ψηλά (στα όρια της αυτοδυναμίας), ενώ δεν υπάρχει ανάλογο κλίμα στην κοινωνία.

2ον) Ενώ τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται υψηλότερα από ποτέ, παραδόξως εμφανίζονται υψηλότατα ποσοστά και για το ΚΚΕ. Η λογική λέει, πως όσο αυξάνει τα ποσοστά του ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο θα συρρικνώνονται αυτά του ΚΚΕ (όπως συνέβη στις δεύτερες εκλογές του 2012).

3ον) Τα ποσοστά του ποταμίσιου μορφώματος του Μπόμπολα δεν εμφανίζονται τυχαία πέραν πάσης λογικής. Το σύστημα –εφόσον το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και η ΡΗΜΑΔ θεωρούνται καμένα χαρτιά- θα σπρώχνει προς τα πάνω το συγκεκριμένο μόρφωμα, για να του δώσει αέρα και να το χρησιμοποιήσει μετεκλογικά ως εταίρο σε συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, για να αποφύγει συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ που θα καταστήσει την Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση!

4ον) Ενώ δεν είναι απίθανο η διαφορά των δύο πρώτων κομμάτων να φτάνει ακόμα και το 11%, είναι απίθανο τα ποσοστά τους να είναι τόσο μεγάλα. Αλλά σκοπίμως εμφανίζονται ως τέτοια, αφενός μεν για να πέσει τσεκούρι στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής (τα ποσοστά που μας κλέβουν τα προσθέτουν στα δύο «μεγάλα» κόμματα) και αφετέρου για να μη φανεί ότι η ΝΔ καταρρέει και ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση.

Αυτά τα ολίγα και θα επανέλθουμε με την επόμενη μαϊμού…

ΠΗΓΗ

Exit mobile version