Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Αγαπητοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Προσέξτε πως γιγαντώνεται τεχνηέντως το όλο θέμα γύρο από τον ΕΝΦΙΑ. Γράφω «τεχνηέντως» διότι ο ΕΝΦΙΑ δεν είναι ούτε ο πρώτος άδικος φόρος, ούτε και ο πιο άδικος εκ των φόρων της φοροληστρικής επιδρομής της κυβέρνησης κατά των πολιτών. Αλλά τον μετατρέπουν σιγά-σιγά σε ανάχωμα του κοινωνικού αυτοματισμού.

Εδώ όπως φαίνεται, πρόκειται να μεταχειριστούν ακόμη ένα επικοινωνιακό τρυκ όπως δίδαξε από το 1970 ο καθηγητής του είδους, Ανδρέας Παπανδρέου. Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, έχουν κάνει σημαία της «δικαιολογημένης αγανάκτησης» των πολιτών τον συγκεκριμένο φόρο. Τα στελέχη της κυβέρνησης, υποκριτικά, υποστηρίζουν αυτήν την αντίδραση. Βλέπετε, οι πολίτες ξεχνούν πολύ γρήγορα, πως οι προδότες τον ψήφησαν με δύο χέρια για να μην μείνουν άνεργοι. Εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση και ραδιόφωνο περιστρέφουν τις αναφορές τους και επισημαίνουν την κατάφορη αδικία γύρο τον ΕΝΦΙΑ φουσκώνοντας επικοινωνιακά το συγκεκριμένο ζήτημα. Ξαναλέω, ο ΕΝΦΙΑ δεν είναι ούτε ο χειρότερος ούτε ο πιο άδικος φόρος. Είναι όμως ο πιο «πιασάρικος».

Θυμηθείτε αυτά που διαβάζετε αυτήν την στιγμή. Όταν το όλο θέμα του ΕΝΦΙΑ φουσκώσει μέχρι εκεί που παίρνει και μετατραπεί σε σκληρό πυρήνα της αντίδρασης των πολιτών, εκεί κοντά στις εκλογές, η κυβέρνηση ή θα τον καταργήσει, ή θα τον αλλάξει με επικοινωνιακές φανφάρες, που θα ζήλευε και ο Σπίλμπεργκ. Η ένταση θα μειωθεί, και οι λιγοστοί αδιάφοροι ή αφελείς αναποφάσιστοι πολίτες, θα νιώσουν κάπως δικαιωμένοι από τις εξελίξεις, όπως θα τους λένε να νιώθουν και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Μετά θα πάμε σε εκλογές άμεσα, για να καρπωθούν πρόσκαιρα, το όφελος, οι προδότες που μας κυβερνάνε. Θα σκέφτεται ο παππούς και ο άνεργος, πως η κυβερνόντες άκουσαν την λαϊκή απαίτηση και συμμορφώθηκαν. Εκεί θα εστιάσουν και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και θα στρεβλώνουν τις ειδήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται πως θα ακολουθήσουν κι άλλες διορθώσεις αδικιών. Μόνο που αυτές, θα έρθουν μετά τις εκλογές και για αυτό, πρώτα, τρέχα ψήφισε φτωχέ Έλληνα.

Η συνέχεια είναι σε όλους γνωστή εδώ και 2 χρόνια που «ήρθε η ανάπτυξη», «βγήκαμε από την κρίση», «αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία μας», «επιστρέφουμε στις αγορές» και άλλα φαιδρά παραμύθια του Σαμαρά…

Με εκτίμηση στους αγώνες και τις θυσίες.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ!

Κ. Α.

Όλες οι ομιλίες από την συγκέντρωση στην Αθήνα κατά των πολιτικών διώξεων – ΒΙΝΤΕΟ

Βράδυ 27/9/2014 ακολουθώ τη ροή ειδήσεων:

23:18 Αλλοδαποί διακινούσαν προϊόντα «μαϊμού» στη Μύκονο

22:56 Πιτσιρίκος άρπαζε τσάντες υπό το βλέμμα της μαμάς του!

22:13 Ανήλικοι «κυνηγοί» μετάλλων ρήμαζαν τα υλικά του Ο.Σ.Ε.

21:35 Έφεραν από την πατρίδα τους λαθραία τσιγάρα, κατάφεραν να περάσουν τα σύνορα χωρίς να εντοπιστούν

18:55 Συνελήφθησαν τέσσερις ληστές που έστηναν καρτέρι σε ηλικιωμένους.

Όλες οι παραπάνω εγκληματικές πράξεις(+2 ακόμα που η ιστοσελίδα δεν αναφέρει εθνικότητα!) γίνανε από ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΡΟΜΑ-ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΥΣ-ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ…από όλες τις φυλές του Ισραήλ, εις βάρος ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ… Φυσικά σύμφωνα με τους “αρθρογράφους” ΔΕΝ υφίσταται ρατσισμός σε αυτές τις περιπτώσεις και μάλιστα οι κλοπές από τα παιδιά των Ρομά περιγράφονται γλαφυρά με όρους όπως “πιτσιρικάδες” “τους γυάλισαν”..κ.τ.λ,σαν ιστοριούλα, σαν να μην τρέχει τίποτα… το αποκορύφωμα όμως είναι το παρακάτω:

20:30: Ρατσιστική επίθεση σε Πακιστανό στην Κοκκινιά;

το βλέπετε; Μόνο εδώ υφίσταται ρατσισμός, σε μία υπόθεση που “μπάζει” από παντού, με μοναδικούς μάρτυρες 2 αριστεριστές που δεν ήταν καν παρόντες στο γεγονός που δεν ξέρει κανείς ποιοι ήταν οι δράστες και για ποιον λόγο τον χτύπησαν με έναν χτυπημένο πακιστανό που τον ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ κατά την διάρκεια της συνέντευξης να πει συγκεκριμένα πράγματα.

Και τι να πούμε για το ρεπορτάζ :Οι 4 που τον χτυπούσαν με μανία στο άρθρο γίνονται 2 στο βίντεο, όπως και κόντυναν 20 ολόκληρους πόντους από τα λεγόμενα του θύματος σε σχέση με τους υπότιτλους. Οι κοντοκουρεμένοι κατά την διάρκεια του ξυλοδαρμού ξύρισαν τα κεφάλια τους και πιθανότατα να έβαλαν και μαύρες μπλούζες για να ταιριάζουν στις περιγραφές του δημοσιογράφου. Και το κορυφαίο, είναι λέει νόμιμα 16 χρόνια στην Ελλάδα, οικογενειάρχης με 2 παιδιά…δηλαδή έχει ταυτότητα; έχει ΑΦΜ; Έχει ΑΜΚΑ; ,πληρώνει ΦΟΡΟΥΣ; Μήπως θέλει καμιά άδεια παραμονής εκμεταλλευόμενος το νέο “αντί-ελληνικό” νομοσχέδιο….

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

Γ.Γ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος στον “Στόχο”: Έχω Πίστη στον Θεό – Θα δικαιωθούμε!

Για μια ακόμη φορά γέμισε γαλανόλευκες η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη με τους Έλληνες Εθνικιστές να δίνουν το παρόν τους στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις οι οποίες έγιναν με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τη συνέχιση της άδικης πολιτικής δίωξης με συνέπεια να εξακολουθούν παράνομα να βρίσκονται στη φυλακή ο Αρχηγός, οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Σε πείσμα των καιρών και των προσκυνημένων, χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, σήκωσαν τα Εθνικιστικά λάβαρα δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν φοβούνται το σάπιο καθεστώς της διαφθοράς και της διαπλοκής. Παρά τις δολοφονίες, τη τρομοκρατία οι Έλληνες πλαισιώνουν τις φάλαγγες του εθνικιστικού Κινήματος, διαβλέποντας τη μοναδική φωνή αντίστασης στα σχέδια των ξένων και ντόπιων εχθρών της πατρίδας μας, οι οποίοι σαν σκοπό έχουν όχι μόνο τον οικονομικό προσπορισμό από το ξεπούλημα του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου της πατρίδας, αλλά και την εξόντωση της Ελληνικής Φυλής όπως την γνωρίσαμε μέσα από την αρχαία και νεότερη ιστορία.

Η Χρυσή Αυγή σαν θεματοφύλακας και φορέας της αρχέγονης ιδεολογίας δεν υποστέλλει τη σημαία της Εθνικής Αντίστασης για μια Ελλάδα η οποία θα ανήκει αληθινά στους Έλληνες.

Π.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-29-septembriou-2014#ixzz3EeYmWSem

Exit mobile version