Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Νότια Προάστια, Αχαρνές, Κομοτηνή, Τρίπολη, Κέρκυρα

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Νότια Προάστια, Αχαρνές, Κομοτηνή, Τρίπολη, Κέρκυρα

Θεσσαλονίκη: Ανήμερα της μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την επέτειο ενός έτους από τότε που η χούντα Σαμαρά κατέλυσε το Σύνταγμα κι έκλεισε χωρίς στοιχεία στη φυλακή τον Αρχηγό και βουλευτές του Κόμματος, η Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης οργάνωσε ομιλία με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή Σερρών και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Ματθαιόπουλου Αρτέμη.

Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος έκανε μια εν τάχει αναφορά στα κοινοβουλευτικά δρώμενα και τα νομοσχέδια που εισάγει η κυβέρνηση, νομοσχέδια τα οποία αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των τοκογλύφων ζημιώνοντας περαιτέρω τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό, που όλα αυτά τα χρόνια της μνημονιακής «ανάπτυξης» συνεχίζει να ζει τον εφιάλτη της ανεργίας ή της φτώχειας. Εν συνεχεία στάθηκε στη νέα πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης η οποία αφορά τον τρόπο επιλογής Ελλήνων δικαστών για την τοποθέτηση τους στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Η απόφαση αυτή του εν λόγω Υπουργού μόνο τυχαία δεν είναι, αφού ως γνωστόν η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει προσφυγή στο ΕΔΑΔ (Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) και ο άνθρωπος που απαίτησε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ την προφυλάκιση των βουλευτών και του Αρχηγού μας προσπαθεί να βρει έναν ακόμα τρόπο για να παρακωλύσει τη Δικαιοσύνη, της οποίας την ανεξαρτησία ο ίδιος κατέλυσε με τα γνωστά τηλεφωνήματα του σε παραδικαστικά κυκλώματα που ελέγχονται από το Μαξίμου.

Τέλος, ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος κάλεσε όλους τους Έλληνες εθνικιστές να δώσουν το δυναμικό παρόν στην μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας που έλαβε χώρα στα γραφεία της Τοπικής Θεσσαλονίκης, ώστε να διαδοθεί το μήνυμα της αντίστασης, το μήνυμα της ανυποχώρητης στάσης απέναντι στους σκευωρούς και το παρακράτος, που από κοινού πολεμούν λυσσαλέα την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014, στη Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Βουλευτή β´Αθηνών και Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής Ηλία Παναγιώταρου. Στα κατάμεστα γραφεία, πλήθος παλαιών, και νεότερων Συναγωνιστών, παρακολούθησαν την ομιλία, με κεντρικό θέμα, τον (διαρκή) βρώμικο πόλεμο, ενός διεφθαρμένου καθεστώτος, απέναντι στο νόμιμο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής, ένα χρόνο μετά. Στις 28 Σεπτεμβρίου, συμπληρώνεται ένας χρόνος απο τη προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των υπόλοιπων Συναγωνιστών, και η εκστρατεία λάσπης και συκοφαντίας καλά κρατεί.

Ο ομιλών σημείωσε πως ενώ στη πλειοψηφία τους, τα ΜΜΕ, δεν φιλοξενούν ποτέ εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, όταν πρόκειται για κατήγορους, ή “πρώην” Χρυσαυγίτες, τότε, μπορούν να αφιερώνουν ακόμα και ολόκληρες εκπομπές, στάθηκε μάλιστα στη περίπτωση, του τηλεοπτικού σταθμού “alpha”, που στο κεντρικό δελτίο του είχε καλεσμένο προ ημερών, κάποιον νέο “πρώην” Χρυσαυγίτη, που κατηγορούσε το κίνημα, αλλά δεν δόθηκε η ευκαιρία σε κάποιον (νυν) Χρυσαυγίτη, ή Εκπρόσωπο να αντικρούσει τις κατηγορίες και τις συκοφαντίες.

Τέλος, δόθηκε το μήνυμα, πως το ηθικό και το φρόνημα μας παραμένει υψηλό, σε πείσμα των σκευωρών, και το “ραντεβού” ανανεώθηκε, για το Σάββατο, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για τον ένα χρόνο των συνεχιζόμενων Πολιτικών Διώξεων.

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26-09-2014 στην Τ.Ο Αχαρνών – Θρακομακεδόνων ομιλία από τον συναγωνιστή Γρηγόρη Χιώτη,

Ο συναγωνιστής Χιώτης αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου ενώ στηλίτευσε  τον τρόπο που η χούντα Σαμαροβενιζέλου κάνει  την τελευταία απέλπιδα προσπάθεια με παράνομες και άκρως αντισυνταγματικές μεθόδους να φιμώσει τη φωνή και την νόμιμη πολιτική δράση των Ελλήνων Εθνικιστών. Τελευταίο παράδειγμα τα γεγονότα στην τελετή μνήμης για τους σφαγιασθέντες από τους Κομμουνιστές στο Μελιγαλά, όπου απαγορεύτηκε η είσοδος στον τόπο του μνημείου σε χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές.

Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε συν τοις άλλοις στον έναν χρόνο που πέρασε από την παράνομη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου καθώς και των συναγωνιστών βουλευτών και μελών που κρατούνται άδικα και παράνομα στα κελιά της Τιμής, αποτέλεσμα της ξεκάθαρης πολιτικής δίωξης που υφίσταται η 3η πολιτική δύναμη της χώρας. Παράλληλα ανέγνωσε το τελευταίο μήνυμα του Αρχηγού και προέτρεψε παρευρισκομένους και μη να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 27-09-2014 και ώρα 19:00 μ.μ. στην Τ. Ο. Αθηνών στην οδό Δηλιγιάννη 50.

Τόνισε ότι είναι χρέος όλων μας να δώσουμε το παρόν στην εκδήλωση για τους προφυλακισμένους συναγωνιστές μας και για έναν επιπλέον λόγο, γιατί στα πρόσωπά τους έχουν φυλακίσει ένα ολόκληρο έθνος που παλεύει για Πατρίδα, Ελευθερία, Κοινωνική Δικαιοσύνη. Τέλος προέτρεψε τους πάντες να μην σταματήσουμε ούτε λεπτό τον αγώνα κατά του σάπιου πολιτικού συστήματος και κατά των προδοτών που μας κυβερνούν, να κάνουμε τις ιδέες μας πράξη γιατί ως γνωστών ένα γραμμάριο δράσης αξίζει όσο ένας τόνος θεωρίας. Άλλωστε μόνο έτσι θα μπορέσουμε εμείς και οι απόγονοί μας να ζήσουμε σε μια Πατρίδα Ελεύθερη και Εθνικιστική. Ας μην ξεχνάμε λοιπόν ότι με Πίστη και Αγώνα θα έρθει η Νίκη.

Τ.Ο. Κομοτηνής: O «αντιρατσιστικός» νόμος από μία ρατσιστική κυβέρνηση εναντίον των Ελλήνων

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ.Ο. Κομοτηνής προς τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, την Τετάρτη 24-09-2014 πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία της Τοπικής, ομιλία από τον συναγωνιστή Ιγνατάκη Άγγελο, με θέμα ο «αντιρατσιστικός» νόμος από μία ρατσιστική κυβέρνηση εναντίον των Ελλήνων”.

Κατά την εβδομαδιαία τακτική ομιλία στα γραφεία της Τοπικής μας, οι φίλοι και οι υποστηρικτές του Κινήματος είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Κομοτηνής, συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαο, για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ένα από τα θέματα που έθιξε, ήταν ο εμπρησμός δικύκλου, μέλους της Τοπικής μας. Την ευθύνη την ανέλαβε ομάδα αναρχικών, με επιστολή της σε γνωστή ιστοσελίδα του «αντιεξουσιαστικού» χώρου. Ο συναγωνιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου που με τα αυθαίρετα συμπεράσματά τους, οδηγούν την κοινή γνώμη σε λανθάνουσες κατευθύνσεις. Αυτό που τονίστηκε ιδιαίτερα, ήταν πως παρόλο που η Τοπική μας έστειλε απάντηση, δεν δημοσιεύτηκε  ποτέ, όπως άλλωστε το συνηθίζουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κεντρικός ομιλητής, συναγωνιστής Ιγνατάκης Άγγελος, ο οποίος με μία ενδιαφέρουσα ομιλία εξέθεσε όλα όσα  κρύβονται πίσω από τον περιβόητο «αντιρατσιστικό» νόμο. Μόνο στην ονομασία του αναφέρεται ως αντιρατσιστικός, ενώ στη ουσία υποβόσκει ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων, από μία Κυβέρνηση που έχει αποδείξει εδώ και καιρό ότι λειτουργεί άκρως ρατσιστικά.

Με μια σειρά από παραδείγματα, ο συναγωνιστής έκανε κατανοητό ότι ο «αντιρατσιστικός» νόμος είναι η φίμωση της ελευθερίας. Σύμφωνα με το νόμο αυτό, οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην ισοπέδωση της Ελληνικής κουλτούρας, αφού θα υπερισχύει η κουλτούρα του κάθε λαθρομετανάστη που εισέρχεται απρόσκλητος στην πατρίδα μας και έχει την αξίωση να τον αποκαλούμε «πρόσφυγα», με βάση τον εν λόγω νόμο. Και το μελανότερο σημείο, το οποίο προωθούν, είναι ότι θα εξαναγκαστεί ο Ελληνισμός να σβήσει τις ιστορικές του μνήμες. Να  ξεχάσει την Μικρασιατική Καταστροφή, την Γενοκτονία των Ποντίων, χωρίς βέβαια ποτέ να διαγραφεί από την Ιστορία, αυτό που αποκαλούν Ολοκαύτωμα οι Εβραίοι. Δεν θα μπορούσε ο νόμος που δημιουργήθηκε από τους Εβραίους να ισχύει για τους ίδιους, δίχως να αποκομίσουν κάποιο όφελος.

Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής είπε χαρακτηριστικά: «Η αντεθνική συγκυβέρνηση επιδιώκει με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο την κατάργηση της ελευθερίας λόγου και της σκέψης με απώτερο στόχο την καταστροφή του Έθνους μας». Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση έκλεισε ως είθισται με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Τρίπολης: Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις εκδηλώσεις για την 193η Επέτειο της Άλωσης της Τριπόλεως ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες και Εθνομάρτυρες της Απελευθέρωσης της Τριπόλεως του 1821.  Εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή ο Συναγωνιστής και νομικός σύμβουλος Πελοποννήσου του Κινήματος Δημήτριος Τζεμπετζής κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Προκρίτων και Αρχιερέων.

Κέρκυρα: Ένας χρόνος παράνομων πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Ένας χρόνος που ο Αρχηγός μας και δεκάδες Συναγωνιστές μας παραμένουν αδίκως και παρανόμως φυλακισμένοι στα κελιά της Τιμής. Ένας χρόνος που το εθνοπροδοτικό καθεστώς των ξεπουλημένων πολιτικάντηδων δεν μπόρεσε να λυγίσει την αδάμαστη κι ελεύθερη ψυχή των Χρυσαυγιτών. Ένας χρόνος συνεχούς Αγώνα για την Πατρίδα και τον λαό έχοντας ως οδηγό την ατσάλινη ψυχή του Αρχηγού και όλων των Συναγωνιστών μας, οι οποίοι μέσα από τις φυλακές του καθεστώτος αντιστέκονται στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Ένας χρόνος παράνομων διώξεων γεμάτος εκφοβισμούς, απαγορεύσεις, βομβιστικές επιθέσεις, κλίμα τρομοκρατίας με αποκορύφωμα την άνανδρη δολοφονία των αδελφών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, που όμως δεν κατάφεραν να μας λυγίσουν.

Και δεν πρόκειται να μας λυγίσουν ποτέ αφού ποτέ δεν πρόκειται να κατανοήσουν την Ηθική υπόσταση, την κλίμακα Αξιών των αγωνιστών της Χρυσής Αυγής. Σήμερα, από το νησί της Κέρκυρας όπου οι σημαίες της Ελλάδας και της Χρυσής Αυγής εξακολουθούν να κυματίζουν υπερήφανα, όλοι οι Συναγωνιστές βροντοφωνάζουμε και απαιτούμε : ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn5#ixzz3Eh8yedga

Exit mobile version