Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέχρι και ο Ταμήλος ξεφτιλίζει Σαμαρά: Ούτε σε 10 χρόνια δεν επιστρέφουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ από την Χρυσή Αυγή!

Μέχρι και ο Ταμήλος ξεφτιλίζει Σαμαρά: Ούτε σε 10 χρόνια δεν επιστρέφουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ από την Χρυσή Αυγή!

Το γεγονός πως η ώρα των σκευωρών και του Σαμαρά τελειώνει δεν το παραδέχονται μόνο τα παπαγαλάκια του Μαξίμου, αλλά και οι βουλευτές της ψοφοδεξιάς που τρέμουν πως δεν θα βρουν καρέκλα να κάτσουν στην νέα Βουλή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα βο(υ)λευτή που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα του και ο παχυλός μισθός του ο Ταμήλος. Το κινούμενο ανέκδοτο της Βουλής και τραμπάκουλας της ψοφοδεξιάς σε μια κρίση ειλικρινείας δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Για να επιστρέψει ο κόσμος που πήγε στη Χρυσή Αυγή, στη ΝΔ, θα περάσει μία 10ετία».

Ο Ταμήλος κάρφωσε τον καταρρέοντα Σαμαρά, ο οποίος έχει καταστεί έρμαιο του Βενιζέλου και «άδειασε» τη ΝΔ από τους δεξιούς και τους έστειλε στη Χρυσή Αυγή, η οποία ενισχύει τα ποσοστά της. Βέβαια δεν χρειαζόμασταν τον Ταμήλο να μας το πει, αλλά ότι ακόμα και οι βουλευτές της ΝΔ παραδέχονται πια ωμά πως έρχεται ολοκληρωτική κατάρρευση για την πάλαι ποτέ μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη είναι ενδεικτικό του χάους που επικρατεί στην Συγγρού.

Η πικρή αλήθεια για τους σκευωρούς είναι πως θα πληρώσουν βαρύ το τίμημα του μεγαλύτερου δικαστικού και πολιτικού εγκλήματος που διαπράχθηκε ποτέ στην Ελλάδα κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.

Οι Έλληνες που αφυπνίστηκαν από αυτό το ανοσιούργημα κατά του Συντάγματος, της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας όχι σε 10 χρόνια, αλλά ΠΟΤΕ δεν θα γυρίσουν στην ψοφοδεξιά.

Αντίθετα, ολοένα και περισσότεροι απογοητευμένοι πολίτες που κάποτε πίστεψαν τα ψέμματα της  Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίζουν να πυκνώνουν τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/omologia-katarreushs-apo-tamhlo-oute-se-10-chronia-den-epistrefoun-oi-pshfo#ixzz3EhB1kBvN

Exit mobile version